کمپین می‌کنم پس هستم! آن‌چه کمپین هست و آن‌چه نیست | نجات اتحادی | راهبر کمپین در اسنپ

میهمان سی‌وهفتم کارگاه نجات اتحادی بود که این‌روزها به عنوان راهبر کمپین در اسنپ مشغول به‌کار است. با او درباره‌ی تعریف کمپین، کارکرد و انواع آن و همینطور مراحلی که برای تعریف یک کمپین طی می‌شود، گفتگو کردم. علاوه بر آن به مهارت‌های سخت و نرمی که یک مدیر کمپین باید داشته باشد نیز پرداختیم.
راهبر کمپین نجات اتحادی

میهمان سی‌وهفتم کارگاه نجات اتحادی راهبر کمپین در شرکت اسنپ بود. گفت‌وگو با نجات را از این سوال آغاز کردم: اصلا اسنپ چه نیاز به برپایی کمپین دارد؟ نجات انواع مختلف کمپین را توضیح داد و به اهمیت هدفمندی کمپین‌ها اشاره کرد.

در ادامه پیرامون شیوه‌ی طراحی کمپین و اجرای آن گفتگو کردیم و از اهمیت اندازه‌گیری و پایش کمپین‌ها گفتیم. همچنین به انواع مهارت های نرم و سختی که یک مدیر کمپین نیاز دارد پرداختیم و نقش و اثر برخی‌شان را به بحث گذاشتیم.


درباره نجات اتحادی

نجات اتحادی دانش‌آموخته‌ی جامعه شانسی از دانشگاه علامه طباطبایی در مقطع کارشناسی و انسان شناسی از دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد است. او مسیر شغلی خود را به عنوان کارشناس توسعه کسب‌وکار در اسنپ آغاز می‌کند و پس از آن در سمت‌های سوپروایز کمپین و مدیر کمپین ادامه می‌دهد. نجات حالا راهبر کمپین (campaign director) در اسنپ است.


همچنین بشنوید: مدیر برند | نگار حکیم‌آرا


کمپین می‌کنم پس هستم!

چه نوع فعالیتی را باید کمپین بدانیم و کدام‌ها را جزء اقدام‌های روتین بازاریابی بشناسیم؟ تعریف کمپین چیست و در چه مواقعی باید به فکر راه‌اندازی یک کمپین باشیم؟ این‌ها سوالاتی به ظاهر ساده هستند که اگر کمپین‌های پُرشماری که در اطراف‌مان برپاست را بررسی کنیم، به نظر نمی‌رسد که پاسخ‌شان چندان برای همه یکسان باشد.

نجات اتحادی به عنوان راهبر کمپین اسنپ مسئولیت طراحی و مدیریت کمپین‌های برندی را به عهده دارد که واسطه‌ی ابعاد و اندازه‌اش شاید نتواند الگوی خوبی برای برندهای دیگر باشد. اما احتمالا، توصیف او از کمپین و نقش و وظیفه‌ای که برای مدیر کمپین قائل است می‌تواند کمک کند که در کمترین حالت ممکن، بین فعالیت‌های عمومی بازاریابی و کمپین‌های تبلیغاتی تفاوت قائل شویم.

در این گفتگو تلاش کردیم که تعریفی نسبتا عمومی از کمپین را ارائه کنیم و ابعادش را تشریح نمائیم. همچنین، اجزای سازنده‌اش را توصیف کنیم و درباره‌ی شکل اجرا و اندازه‌گیری‌اش، تا آن‌جا که امکانش بود، حرف بزنیم.


تماشا و یا شنیدن کارگاه

برای تماشای گفتگوی من با نجات اتحادی می‌توانید به یوتوب مراجعه کنید. نسخه‌ی تصویری قدری مفصل‌تر است. همچنین، نسخه‌ی صوتی این گفتگو نیز در تمامی اپلیکیشن‌های پادکست مثل کست‌باکس موجود است.

۴.۵/۵ - (۴ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
امیرحسین متین

از مدیر شبکه‌های اجتماعی چه انتظاراتی داشته باشیم؟ | امیرحسین متین | مدیر ارشد شبکه‌های اجتماعی مگنت

امیرحسین متین از قدیمی‌های فضای حوزه‌ی بازاریابی شبکه‌های اجتماعی در ایران است. در برندهایی همچون کاله و دیجی‌کالا کار کرده و حالا، تجربه‌ی این صنعت را از سمت دیگری، یعنی آژانس شبکه‌های اجتماعی دنبال می‌کند. با او درباره‌ی فضای کاری یک مدیر شبکه‌های اجتماعی حرف زدم و سعی کردم از میان تجارب‌اش، چیزهایی بدردبخور را بیرون بکشم.
ادامه
محمدعلی طائبی

محمدعلی طائبی | مدیر رشد کرفس | کار بین رشته‌ای، سفرکاری و چیزهایی دیگر!

محمدعلی طائبی مدیر ارشد رشد در شرکت کرفس است و به تیم‌های مختلف کمک می‌کند که روند توسعه‌ را سریع‌تر طی کنند. او چهارمین میهمان ابوالمشاغل کارگاه است. با او درباره‌ی نگاهش به ماهیت کار حرفه‌ای و همچنین، درباره‌ی شیوه‌ی جابجایی در بین مشاغل و حرفه‌های مختلف صحبت کردم.
ادامه
توحید علی اشرفی

فرهنگ سازمانی علی‌بابا چگونه ایجاد و جاری شد | توحید علی اشرفی | راهبر بازاریابی گروه علی بابا

در چهل‌وهشتمین ایپزود کارگاه با توحید علی اشرفی درباره‌ی فرهنگ سازمانی علی‌بابا و شکل ایجاد و جاری‌سازی‌اش گپ زدیم. همینطور به شکل و روند توسعه‌ی مفهوم بازاریابی در این شرکت پرداختیم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری‌های خرد و کلان را مرور کردیم. شنیدن این گفتگو، علاوه بر فعالان حوزه‌ی بازاریابی، می‌تواند برای مدیران و کارکنان تیم‌های منابع انسانی نیز مفید و کارآمد باشد.
ادامه
Total
0
Share