شیوه‌نامه بازنشر و استفاده از محتوای کارگاه

همین‌که برگه‌ی شیوه‌نامه‌ی بازنشر و استفاده‌ی مجاز از محتوای کارگاه را مطالعه می‌کنید، نشان‌دهنده‌ی آن است که برای‌تان رعایت حقوق مولف اهمیت دارد. دغدغه‌مند‌ی‌تان را ستایش می‌کنیم و به‌خاطرش از شما سپاسگزاریم.

بهتر از ما می‌دانید که پدید آوردن یک محتوای ناب، پرهزینه و زمان‌بر است. انتقاع اصلی از محل تولید محتوا زمانی حاصل می‌شود که مخاطب بتواند آن‌را از منبع اصلی و پدیدآورنده دریافت کند. به بیانی ساده‌تر، وقتی بخش یا تمام یک محتوا را، بدون اجازه و یا موافقتِ پدیدآورده در محلی دیگر استفاده کنید، حقی از حقوق مولف را ضایع ساختید.

در ادامه، شرایطی که بر مبنای آن‌ها می‌توانید از محتوای کارگاه استفاده کنید را توضیح دادیم. منظور از «استفاده» در سراسر این برگه، شیوه‌ای از بازنشرِ بخش یا کلِ هر نوع محتوایی‌ست که در کارگاه یافت می‌شود و استفاده به عنوان مصرف‌کننده (خواننده، شنونده و یا بیننده) را در بر نمی‌گیرد.


محتوای متنی

تمامی مقالاتی که در در کارگاه می‌خوانید، برای کارگاه تالیف و یا ترجمه شده‌اند. در صورتی‌که از منبعی مشخص برای ترجمه استفاده کرده باشیم، لینک محتوای اصلی را به عنوان «مرجع» در دل مقاله قرار دادیم. در صورتی‌که چنین لینکی وجود نداشت، آن مقاله برای کارگاه تالیف شده است.

شما در قالب‌های زیر، مجازید که از محتوای متنی کارگاه استفاده کنید.

چکیده

اگر می‌خواهید برداشت و خوانش خود را از هریک از مقالات کارگاه در محتوای خود بنویسید، مادامی‌که «عینا» از حداقل یک پاراگراف محتوای تالیفی کارگاه استفاده نکنید، نیازی به ارجاع لینک مستقیم و یا نام بردن از مأخذ نیست.


ارجاع

شما می‌توانید تا نهایتا سه پاراگراف (۳۰۰ کلمه) از هر مقاله را عینا در محتوای خود درج کنید. در این صورت لازم است لینکی مستقیم به صفحه‌ی مقاله ایجاد کنید و در بخشی پیش از آن استفاده و ارجاع، اشاره کنید که بخش مذکور از مقاله‌ای در «سایت کارگاه» بریده شده است.


کامل

استفاده از نسخه‌ی کامل مقالات، تنها برای رسانه‌های چاپی مجاز است. برای نشر نسخه‌ی کامل مقالات، لازم است در سربرگ صفحه‌ی مورد نظر نام «تیم محتوای کارگاه» به عنوان نویسنده درج شود و آدرس سایت کارگاه در بخش پایانی صفحه بیاید.


محتوای ویدئویی

محتوای ویدئویی کارگاه شامل مصاحبه‌های آنلاین و استدیویی، همچنین محتواهای یکتایی‌ست که توسط گردانندگان کارگاه و یا مجریان مدعو تولید می‌شوند. در حال حاضر، استفاده از بخش و یا کل ویدئو در رسانه‌ای دیگر، بدون هماهنگی مستقیم و اخذ مجوز ممکن نیست. در صورتی‌که مایلید از بخش یا کل یک استفاده کنید، لطفا با ایمیل salam@ kargah. net مکاتبه نمائید.


متنِ استخراج شده از ویدئو

منظور از متنِ استخراج شده، تبدیل گفت‌وگوهای درون ویدئوها به متن است. شرایط استفاده‌ی برای این بخش، مطابق با شرایط استفاده از محتوای متنی کارگاه است.


صوتِ استخراج شده از ویدئو

منظور از صوتِ استخراج شده، استفاده از صدای گفت‌وگوها و ویدئوهاست. شرایط استفاده‌ی برای این بخش، مطابق با شرایط استفاده از محتوای صوتی کارگاه است که در ادامه توضیح داده می‌شود.


محتوای صوتی

شما می‌توانید نهایتا تا شش دقیقه از محتوای صوتی کارگاه را در پادکست، سایت و یا ویدئوهای خود استفاده کنید. در صورت استفاده از محتوای صوتی، باید عبارت «پادکست کارگاه» به عنوان منبع در بخشی از محتوا بیان شود. همچنین، تقطیع صحبت میزبان و یا میهمانِ گفتگو که منجر به تغییر مضمون شود، مجاز نیست.

استفاده‌ی بیشتر از شش دقیقه نیازمند مکاتبه با کارگاه از طریق ایمیل salam @ kargah .net است.


نسخه‌ی متنی محتوای صوتی

شرایط استفاده از نسخه‌ی متنی محتوای صوتی (برگردان گفتگو به متن) مطابق با شرایط استفاده از محتوای متنی کارگاه است.


پیگیر قانونی نداریم!

کارگاه، یک رسانه‌ی کوچک است. امکان پایش ندارد و در صورت برخورد با نمونه‌ای مغایر با آن‌چه پیش از این توصیف شد، اقدامی نمی‌کند. فلسفه‌ی وجودی این صفحه، اشاعه‌ی فرهنگی توجه به اهمیت حقوق مولف است. امید که در برخورد با هر شکلی از محتوا که شخص تا تیمی برای خلق آن، زمان و انرژی صرف کرده، انصاف پیشه کنیم و به احترام مولف‌اش، شرایط استفاده‌ی منصفانه و اخلاقی را رعایت کنیم.