طراح خدمات | صالح امینی | طراحی خدمات چگونه به کسب‌وکارها کمک می‌کند؟

صالح امینی که طی شش-هفت سال گذشته به شکل مستمر درگیر توسعه و کار حول مفهوم طراحی خدمات بده، میهمان قسمت بیست‌وهفتم کارگاه شد. با صالح درباره‌ی مسیر شغلی و تحصیلی او و همچنین، بازار کار طراحی خدمات گفت‌وگو کردم. همچنین درباره‌ی اثراتی که بهره‌گیری از این حرفه برای کسب‌وکارها به همراه دارد گپ زدیم.
طراح سرویس و طراح خدمات | صالح امینی

میهمان اولین قسمت از دومین فصل کارگاه،‌ صالح امینی طراح خدمات است. در این گفتگوی یک‌ساعته درباره‌ی بازار طراحی خدمات و مسیر شغلی آن گفت‌وگو کردیم و پیرامون کارکردهایی که یک طراح سرویس می‌تواند در یک سازمان و کسب‌وکار داشته باشد، گپ زدیم.


ارزشی تازه برای کسب‌وکارها

بخش اصلی این گفت‌وگو به کارکردهایی که دیزاین خدمات می‌تواند برای یک کسب‌وکار داشته باشد، اختصاص یافت. با صالح امینی درباره‌ی خروجی‌های کار یک طراح خدمات و طراح سرویس گفت‌وگو کردیم و دریافتیم که چگونه می‌توان از این مهارت در مسیر خلق مدل‌های کسب‌وکار تازه، ایجاد ارزش‌های نو و فهم دقیق‌تر از نیازهای بازار دریافت.

بر خلاف آن‌چه به نظر می‌رسد، ارزش‌های طراحی سرویس محدود به کسب‌وکارهای آنلاین نیست و طیف وسیعی از شرکت‌های خدماتی و یا محصول‌محور می‌توانند از آن بهره گیرند.

همچنین بشنوید: گیمیفیکیشن چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | علیرضا رنجبر شورابی | مشاور و طراح گیمیفیکیشن

منابعی برای یادگیری بیشتر

در این گفت‌وگو منابع مختلفی برای تعمق بیشتر در حوزه دیزاین خدمات توسط صالح امینی پیشنهاد شد. برخی از این آموزش‌ها را می‌توانید به صورت رایگان از آکادمی دیگرگون مطالعه کنید. همچنین کتاب‌های زیر نیز توسط صالح پیشنهاد شد که با قدری جستجو می‌توانید به آن‌ها دست یابید.


درباره صالح امینی

صالح امینی طی قریب به یک دهه‌ی گذشته در فضای طراحی ایران فعال بوده و با سازمان‌ها و کسب‌وکارهای مختلفی در این حوزه همکاری داشته. صالح در رشته‌ی طراحی ماشین‌آلات کشاورزی تحصیل می‌کند، اما بعد در رشته‌ی طراحی صنعتی تحصیلاتش را ادامه می‌دهد و چندی بعد، در مقطع دکتری مدیریت آموزش مشغول به تحصیل می‌شود. او همینک موسس و مدیرعامل آژانس دیزاین دیگرگون است که به طور تخصصی در حوزه‌ی دیزاین خدمات فعالیت دارند.


کارساز سرویسی از کارگاه است که امکان دریافت مشاوره شغلی و حرفه‌ای را از متخصصان فراهم می‌کند. برای دریافت وقت مشاوره با صالح امینی می‌توانید به صفحه او در


از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

از کجا ببینیم و بشنویم؟

برای شنیدن گفت‌وگوی من با صالح امینی می‌توانید از طریق پلیر بالای همین صفحه اقدام کنید. همچنین از طریق کست‌باکس و سایر اپلیکیشن‌های پادکست که در صفحه‌ی شنیدن آمده، می‌توانید به رایگان آبونه‌ی پادکست کارگاه شوید.

نسخه‌ی طولانی‌تر این گفت‌وگو نیز به صورت تصویری در یوتوب منتشر شده که می‌توانید از طریق یوتوب تماشا کنید.


وبینار مسیر شغلی طراحی خدمات

اگر این گفتگو را شنیدید و به این حوزه‌س تخصصی علاقه پیدا کردید، می‌توانید در وبینار رایگان آشنایی با مسیر شغلی طراحی خدمات که توسط صالح امینی برگزار می‌شود، شرکت کنید. این وبینار در تاریخ بیست دی‌ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
2 بازخورد
  1. این یکی از از بهترین اپیزودهای کارگاه بود که من شنیدم. چقدر آقای امینی بر موضوع مسلط بودند و چقدر خوب تونستند تشریح کنند این شغل رو. فقط چیزی که من نتونستم به درستی بفهمم اینه که دقیقا چند وقت بعد از کارآموزی میشه به درآمد رسید؟

  2. سلام و وقت بخیر.
    ویدیوهایی که ایشون گفتند داخل آپارت به صورت رایگان قرار دادند، وجود نداره. و روی سایتشون هم پیدا نکردم.
    پیگیری میفرمایین؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
پرهام باغستانی

نقد تخصصی یا نظر شخصی؟ نقش بازخورد در فرایند طراحی محصول | پرهام باغستانی | طراحی محصول

پرهام باغستانی میهمان چهل و ششمین اپیزود از پادکست کارگاه شد و با او درباره‌ی مسیر پر پیچ و خم شغلی‌اش در حوزه‌ی طراحی محصول و تجربه کاربری گپ زدیم. از تفاوت‌های محیط کار در استارتاپ‌ها و سازمان‌ها گفتیم و روی موضوع بازخورد طراحی عمیق‌تر شدیم.
ادامه
امیر شبانی

امیر شبانی | مدیر هنری دیجی کالا | هوش مصنوعی تا کجا پیش می‌رود؟

استدیوی دیجی‌کالا در سال بیش از ۴۰۰۰ سفارش طراحی را به واحدهای مختلف تحویل می‌دهد. در چندماه گذشته، بخشی از کار با کمک ابزارهای هوش مصنوعی صورت گرفته. با امیر شبانی، مدیر هنری دیجی‌کالا درباره‌ی سازوکار دیزاین در دیجی‌کالا و نگاهش به هوش مصنوعی در این حوزه گپ زدیم.
ادامه
Total
0
Share