امیر شبانی | مدیر هنری دیجی کالا | هوش مصنوعی تا کجا پیش می‌رود؟

استدیوی دیجی‌کالا در سال بیش از ۴۰۰۰ سفارش طراحی را به واحدهای مختلف تحویل می‌دهد. در چندماه گذشته، بخشی از کار با کمک ابزارهای هوش مصنوعی صورت گرفته. با امیر شبانی، مدیر هنری دیجی‌کالا درباره‌ی سازوکار دیزاین در دیجی‌کالا و نگاهش به هوش مصنوعی در این حوزه گپ زدیم.
امیر شبانی

هوش مصنوعی در چندماه گذشته، بیشتر از هر زمان دیگری رشد داشته و رسوخ و اثر بسیاری بر کسب‌وکارهای مختلف گذاشته. استارتاپ‌های پُرشماری بر مبنای هوش مصنوعی شکل گرفتند، تعداد زیادی از کسب‌وکارها تلاش کردند به‌نحوی خود را با امکان‌های هوش مصنوعی همگام کنند و برخی نیز از از سرویس‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. دیجی کالا در گروه سوم قرار دارد. با امیر شبانی که حالا مدیر هنری این شرکت است، درباره‌ی شکل استفاده دیجی کالا از هوش مصنوعی صحبت کردم و نظرش را درباره‌ی آینده‌ی این پدیده پرسیدم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

این، دومین گفت‌وگوی من با امیر شبانی است. پیش‌تر، قریب به دو سال پیش و در سومین اپیزود کارگاه با او صحبت کردم. در آن ایپزود، درباره‌ی حوزه‌ی شغلی «مدیر هنری» گپ زدیم که گفت‌وگوی مفصل و جذابی از کار درآمد. در این ایپزود، پس از گپ‌وگفتی طولانی درباره‌ی هوش مصنوعی به شکل ارتباطی دیجی کالا با آژانس‌ها، آتلیه‌ها و تیم‌های هنری پرداختیم و کمی به نقد پیمانکاران در فضای طراحی و تبلیغات نشستیم.

۴/۵ - (۴ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علیرضا رنجبر شورابی طراح گیمیفیکیشن

گیمیفیکیشن چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | علیرضا رنجبر شورابی | مشاور و طراح گیمیفیکیشن

پنجاهمین میهمان کارگاه علیرضا شورابی است که نام‌اش با مفهوم گیمیفیکیشن گره خورده. علیرضا در این حوزه‌ی کارگاه‌های مخلتفی برگزار کرده و با برندهای متنوعی نیز همکاری داشته. با او درباره‌ی مفهوم گیمیفیکیشن و کاربردهای‌اش گپ زدیم و چند نمونه‌ی داخلی را مرور کردیم.
ادامه
طراح تجربه کاربری علی سادات طلب

طراح تجربه کاربری | علی سادات طلب

شغل طراحی تجربه کاربری چندسالی‌ست که در کشورمان تعریف شده و در همین مدت، تغییر و توسعه‌ی بسیاری را به خود دیده. حالا، چندده عنوان شغلی مختلف وجود دارد که همگی در سیطره‌ی تجربه کاربری تعریف می‌شوند. علی سادات طلب که پیش از این به عنوان طراح تجربه کاربری کافه بازار و دیوار و چند شرکت دیگر فعال بوده، حالا شرکت طراحی تجربه کاربری خود را راه‌اندازی کرده و در این گفت‌وگو، به معرفی این شغل و زیربخش‌های پرداخت.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share