روابط خیلی عمومی به زبان خیلی خودمانی | حسین کلهر | نویسنده، هم‌بنیان‌گذار in1min

کتاب روابط خیلی عمومی جزء معدود آثار تالیفی در حوزه‌ی کسب‌وکار و ارتباطات است که توسط نشر آریاناقلم منتشر شده. ،در این اپیزود میزبانِ نویسنده‌اش، حسین کلهر بودم و درباره‌ی فرم و مضمون کتاب صحبت کردیم.
حسین کلهر نویسنده کتاب روابط خیلی عمومی

حسین کلهر از آن‌دست آدم‌هایی‌ست که نمی‌شود تخصص و حرفه‌اش را در یکی-دو کلمه خلاصه کرد. طی بیست سال گذشته کارهای مختلفی کرده و تجربه‌های گوناگونی داشته. از اجرای در تلوزیون گرفته تا معلمی کنکور. از روزنامه‌نگاری تا کار در آژانس تبلیغاتی. فصل مشترک همه‌ی این تجارب، ارتباطات بوده و هست. همین مبنا او را به سمت نوشتن کتاب روابط خیلی عمومی سوق داده. اثری که بهانه‌ی گفت‌وگوی این اپیزود کارگاه شد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

حسین کلهر و همکارانش در سال‌های اخیر روی رسانه‌ی in1min تمرکز کرده‌اند. رسانه‌ای که فرم متفاوت محتواسازی‌اش، کمک کرده هم جای خود را در بین مخاطبان بیابد و هم به‌معنای واقع کلمه، اثرگذار باشد. در بخش‌هایی از این اپیزود، درباره‌ی سازوکارها و رویکردهای in1min نیز گفت‌وگو کردیم.


روابط خیلی عمومی

کتاب روابط خیلی عمومی به قلم حسین کلهر

آن‌چه عامه‌ی مردم، و چه بسا بسیاری از متخصصانِ حوزه‌های غیر، از کارِ واحد روابط عمومی و متخصص ارتباطات می‌شناسند، با آن‌چه در واقع هست -یا باید باشد- تفاوت فاحشی دارد. هنوز هم نقش روابط عمومی در بسیاری از کسب‌وکارها به صدور پیام‌های تبریک و تسلیت محدود است و انتظاری جز این تصور نمی‌شود.

آن‌طور که حسین کلهر در طی این گفت‌وگو مطرح کرد، همین فاصله‌ی میان «آن‌چه هست» و «آن‌چه باید باشد» او را به سمت تالیف این کتاب برده. کتابی که بنای آموزش ندارد و تنها می‌خواهد توصیفی ساده، صمیمی، واقعی و توأمان کاربردی از مفهومی روابط عمومی ارائه کند.

روابط خیلی عمومی کتابی خوش‌خوان است. سابقه‌ی حسین در طنزپردزی و اجرای استندآپ کمدی، چه خود متوجه بوده باشد و چه نه، در خط به خط کتاب خود را نشان می‌دهد. عناوین هر فصل، توضیحات هر بخش و مثال‌های پر شمار کتاب با شوخی و مطایبه، تلطیف شده. این‌چنین است که حین خواندن اثر، گاه به گاه، لبخندی هم می‌زنید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهراوه فردوسی

جنایت خیابان گاندی، ۲۵ سال بعد | مهراوه فردوسی | نویسنده، سردبیر مجله ناداستان

کتاب «خیابان گاندی، ساعت پنج عصر» یکی از پرفروش‌ترین‌های بازار نشر ایران در ماه‌های اخیر است. مهراوه فردوسی قصه‌ی سمیه و شاهرخ را سوژه‌ی خلق این کتاب کرده و با عبور از بُعد جنایی ماجرا، جستارهایی با درون‌مایه‌ی اجتماعی-سیاسی پدید آورده است. در این اپیزود درباره‌ی ویژگی‌های فرمی و محتوایی این اثر گپ زدیم و پیرامون شکل تالیف آن و دلایل اقبال عمومی به اثر گفت‌وگو کردیم.
ادامه
محمدرضا رهبریان نویسنده زندگینامه ابراهیم گلستان

ابراهم گلستان که بود؟ | محمدرضا رهبریان | نویسنده کتاب از آینه تا خشت: ۱۰۰ سال زندگی ابراهیم گلستان

نوشتن هر خلاصه‌مطلبی درباره‌ی ابراهیم گلستان ناممکن است. صحبت از جنبه‌ی هنری، فرهنگی، سیاسی و روشنفکری‌اش به‌تنهایی، تقلیلِ تاثیرِ چندگانه‌اش بر عرصه‌ی فکر و فرهنگ ایران است. در این ایپزود با محمدرضا رهبریان، نویسنده‌ی زندگی‌نامه‌اش گفت‌وگو کردم. کسی‌که سه‌سال در زندگی و حیات فرهنگیِ پربار ابراهیم گلستان غور کرده و تصویری چندگانه از گلستان بزرگ را پیش روی‌مان قرار داده. این ایپزود به‌احترامِ این «غولِ ناآرام» فرهنگ ایران ساخته شده است. غولِ ناآرام، عبارتی‌است که مسعود بهنود برای توصیف گلستان به‌کار برده است.
ادامه
تقی اخلاقی

آن‌چه بر مردم افغانستان گذشته و می‌گذرد | تقی اخلاقی | نویسنده رمان کابل ۱۴۰۰

تقی اخلاقی نویسنده‌ای اهل افغانستان است که قریب ۱۸ سال در ایران زندگی کرده و حالا ساکن آلمان است. رمان «کابل ۱۴۰۰» از او به‌تازگی منتشر شده که نگاهی نقادانه به فرهنگ جامعه‌ی افغانستان دارد. با او درباره‌ی تجربه‌ی زندگی در ایران و مشکلاتش و هم‌چنین تعارض‌های میان ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share