وحید رجبلو | در ستایش زندگی

وحید رجبلو کارآفرینی دارای معلولیت است که به تازگی برای طی مراحل درمان بیماری پیش‌رونده‌اش به آمریکا مهاجرت کرده. با او درباره‌ی داستان توانیتو، مشکلات معلولان در ایران، برنامه‌اش برای آینده و برخی حواشی دیگر گپ زدم.
وحید رجبلو

چند هفته پیش خبر مهاجرت وحید رجبلو در رسانه‌ها منتشر شد. همین‌که مهاجرت وحید تبدیل به «خبر» شد و سر از رسانه‌های مختلف درآورد، نشان از تاثیرگذاری و البته محبوبیت‌اش دارد. وحید رجبلو، کارآفرینی دارای معلولیت است که حالا برای طی مراحل درمان بیماری پیش‌رونده‌اش، ساکن آمریکا شده است.

وحید هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل توانیتو است. استارتاپی در حوزه‌ی ارائه‌ی خدمات به معلولان که از نخستین روز فعالیت‌اش، تحت حمایت قابل توجه رسانه‌ها و کاربران قرار گرفت. رفته‌رفته، مشکلاتی سد راه وحید و توانیتو شد و چالش‌های مختلفی پدید آمد. بخشی از گفت‌وگوی من با وجید رجبلو در این اپیزود به شرح داستان توانیتو و وضعیت کنونی‌اش اختصاص یافت.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

۵/۵ - (۲ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهران ضیابری

هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
ادامه
امیر شوکتی

کار و زندگی در سفر | امیر شوکتی | کارآفرین، Digital Creator

امیر شوکتی کارهای مختلفی کرده: از راه‌اندازی بات تلگرامی «حرف به من» و فروشگاه «پینامارکت» تا خبرنگاری و برنامه‌نویسی. اما به‌یکباره و در آستانه‌ی جذب سرمایه برای استارتاپ تازه‌اش، تصمیم می‌گیرد از فضای کسب‌وکار فاصله بگیرد و یک دیجیتال نومد باشد. با او درباره‌ی چگونگی اتخاذ این تصمیم و تجربه‌های تازه‌اش از زندگی صحبت کردم.
ادامه
محمد کریمی

یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
ادامه
Total
0
Share