هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
مهران ضیابری

ChatGPT یکی دیگر از محصولات OpenAI است که این‌روزها درباره‌اش زیاد صحبت می‌شود. مثلِ هر باری‌که سرویسی بر پایه‌ی هوش مصنوعی به‌بازار می‌آید، این‌بار هم بسیاری از پایان عصرِ انسانی و آغاز حکمرانی ماشین‌ها و ربات‌ها و الگوریتم‌ها گفتند. مهران ضیابری اما نظری متفاوت دارد.

او هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل ترگمان است. ترگمان یک سرویس ایرانی در حوزه‌ی هوش مصنوعی و ترجمه ماشینی است که توانسته به بازارهای خارجی هم راه پیدا کند. ترگمان با وجود رقبای شناخته‌شده‌ای همچون گوگل ترنسلیت و سرویس ترجمه‌ی مایکروسافت، کاربرانی دارد که برای استفاده از آن هزینه پرداخت می‌کنند.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

گفت‌وگوی من با مهران ضیابری از مدل‌های درآمدی ترگمان و گروه‌های مخاطب‌شان آغاز شد. کمی پیرامون مفاهیم فنی و نظری هوش مصنوعی و شیوه‌های یادگیری صحبت کردیم و مختصری به مسائل روز ایران پرداختیم. شنیدن این گفتگو می‌تواند برای علاقه‌مندان به حوزه‌ی هوش مصنوعی مفید باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
هادی فرنود

امیدی به آینده‌ی اکوسیستم استارتاپی هست؟ | هادی فرنود | موسس کاموا و پاکت

هادی فرنود از قدیمی‌ترین آدم‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران است و با رویدادهای همفکر و راه ابریشم، نقش غیرقابل انکاری در توسعه‌ی آن داشته. حالا و یک دهه پس از آن دوران پرامید، با او درباره‌ی وضع موجود اکوسیستم، بحران‌هایی که تجربه کرده و آینده‌ی محتملی که که در پیش دارد، گپ زدم. هم‌چنین، درباره‌ی شکل راه‌اندازی استارتاپ «پاکت» و نحوه‌ی ایجاد و حفظ اعتماد کاربران گفت‌وگو کردم.
ادامه
مصطفی امیری

پرداخت‌یاری؛ استخوانی در گلوی صنعت بانکی! مصطفی امیری | مدیرعامل زرین پال

مصطفی امیری و برادرش علی، قریب به ۱۲ سال پیش شرکت زرین پال را راه انداختند. زرین پال حالا راهبر بازار پرداخت خرد در ایران است و سهم مهمی در توسعه‌ی فینتک در ایران دارد. با مصطفی درباره‌ی سنگ‌اندازی‌های نهادهای دولتی و حکومتی در مسیر کارشان صحبت کردم و از استراتژی‌های زرین پال برای توسعه‌ی بازار سوال کردم. شنیدن این گفتگو برای فعالان صنعت فینتک و علاقه‌مندان به حوزه‌ی کارِفرینی، پُر از آموزه‌های خُرد و کلان است.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share