هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
مهران ضیابری

ChatGPT یکی دیگر از محصولات OpenAI است که این‌روزها درباره‌اش زیاد صحبت می‌شود. مثلِ هر باری‌که سرویسی بر پایه‌ی هوش مصنوعی به‌بازار می‌آید، این‌بار هم بسیاری از پایان عصرِ انسانی و آغاز حکمرانی ماشین‌ها و ربات‌ها و الگوریتم‌ها گفتند. مهران ضیابری اما نظری متفاوت دارد.

او هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل ترگمان است. ترگمان یک سرویس ایرانی در حوزه‌ی هوش مصنوعی و ترجمه ماشینی است که توانسته به بازارهای خارجی هم راه پیدا کند. ترگمان با وجود رقبای شناخته‌شده‌ای همچون گوگل ترنسلیت و سرویس ترجمه‌ی مایکروسافت، کاربرانی دارد که برای استفاده از آن هزینه پرداخت می‌کنند.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

گفت‌وگوی من با مهران ضیابری از مدل‌های درآمدی ترگمان و گروه‌های مخاطب‌شان آغاز شد. کمی پیرامون مفاهیم فنی و نظری هوش مصنوعی و شیوه‌های یادگیری صحبت کردیم و مختصری به مسائل روز ایران پرداختیم. شنیدن این گفتگو می‌تواند برای علاقه‌مندان به حوزه‌ی هوش مصنوعی مفید باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
فرخ شهابی

توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی | فرخ شهابی | مدیرعامل فرمالو

فرح شهابی هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل استارتاپ فرمالو است. فرخ و تیم‌اش فرمالو را در ایران راه انداختند و حالا، چند سالی می‌شود که در کشور استونی به توسعه‌اش مشغول‌اند. با فرخ درباره‌ی دلایل و شکل مهاجرتش و هم‌چنین، چالش‌های توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی صحبت کردم.
ادامه
محمد عمروآبادی

محمد عمروآبادی | مدیرعامل تیوال | ده سال رهبری بازار بدون جذب سرمایه

تیوال برندی ده ساله است که از ابتدای شکل‌گیری‌اش تا حالا، رهبری بازار بلیت تئاتر ایران را در دست داشته. با محمد عمروآبادی مدیرعامل تیوال درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری، رشد و تثبیت این برند در طی این یک دهه گپ زدم و درباره‌ی استراتژی‌های رقابتی، برنامه‌های‌شان در دوره‌ی کرونا و اهداف‌شان در آینده پرسیدم.
ادامه
محمد کریمی

یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share