پرداخت‌یاری؛ استخوانی در گلوی صنعت بانکی! مصطفی امیری | مدیرعامل زرین پال

مصطفی امیری و برادرش علی، قریب به ۱۲ سال پیش شرکت زرین پال را راه انداختند. زرین پال حالا راهبر بازار پرداخت خرد در ایران است و سهم مهمی در توسعه‌ی فینتک در ایران دارد. با مصطفی درباره‌ی سنگ‌اندازی‌های نهادهای دولتی و حکومتی در مسیر کارشان صحبت کردم و از استراتژی‌های زرین پال برای توسعه‌ی بازار سوال کردم. شنیدن این گفتگو برای فعالان صنعت فینتک و علاقه‌مندان به حوزه‌ی کارِفرینی، پُر از آموزه‌های خُرد و کلان است.
مصطفی امیری

شرکت‌های پرداخت‌یاری یکی از بازیگران صنعت بزرگ فینتک در ایران هستند و به مثابه پلی میانِ شرکت‌های پرداخت (PSP) و کسب‌وکارها نقش ایفا می‌کنند. پرداخت‌یارها، ابزارهای بیشتری برای تسهیل فرایند پرداخت در اختیار کسب‌وکارها قرار می‌دهند و کمک می‌کنند سرعتِ راه‌اندازی یک تجارت آنلاین کاهش یابد. با این‌حال، نقش شرکت‌های پرداخت‌یاری در چرخه‌ی پرداخت آنلاین برای بسیاری خوشایند نیست. با مصطفی امیری درباره‌ی نگاه حاکمیت به شرکت‌های پرداختیاری گفت‌وگو کردم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
فرخ شهابی

توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی | فرخ شهابی | مدیرعامل فرمالو

فرح شهابی هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل استارتاپ فرمالو است. فرخ و تیم‌اش فرمالو را در ایران راه انداختند و حالا، چند سالی می‌شود که در کشور استونی به توسعه‌اش مشغول‌اند. با فرخ درباره‌ی دلایل و شکل مهاجرتش و هم‌چنین، چالش‌های توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی صحبت کردم.
ادامه
مهشید خسروی | استارتاپ ویزا به زحمتش می‌ارزد؟

استارتاپ ویزای کانادا به زحمتش می‌ارزد؟ مهشید خسروی | مشاور توسعه کسب‌وکار

مهشید خسروی چندسالی‌است که از طریق استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده و در شرف رونمایی از استارتاپ تازه‌اش در آن کشور است. با او درباره‌ی فرایند اخیر استارتاپ ویزای کانادا گپ زدم و تلاش کردم که بفهمم، به زحمتش می‌ارزد یا نه؟
ادامه
عادل طالبی

عادل طالبی | مدیر انتشارات برآیند | امید، بذر هویت ماست؟

عادل طالبی از قدیمی‌های فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران است و از قریب به بیست سال پیش کارش را آغاز کرده. برنامه‌نویسی، تدریس و نشر کتاب در کنار فعالیت‌های صنفی، از او برند شناخته‌شده‌ای در این حوزه ساخته. با او درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش، امیدش به آینده و تحلیل‌اش از وضع موجود صحبت کردم. پاسخ‌های دقیق و جذاب‌اش، حقیقتا شنیدنی از آب درآمد.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share