حمایت

اگر این صفحه را می‌خواهید، احتمالا* نه فقط مخاطب کارگاه هستید، که از آن خوش‌تان هم آمده و می‌خواهید به نحوی به آن کمک کنید. دم شما گرم. من [فعلا] برنامه‌ای برای پذیرش کمک‌های نقدی ندارم. اما، چند کارِ ساده و بی‌هزینه هست که به من و کارگاه، کمکِ بسیار بزرگی می‌رساند و حمایتی معنادار قلمداد می‌شود.

بازخورد

یک عدد جالب: به‌طور میانگین، کمتر از ۲ درصد از آدم‌هایی‌که اپیزودهای کارگاه را می‌بینند و یا می‌شنوند، پای آن بازخوردی می‌نویسند. متاسفانه یا خوشبختانه، تعامل شما با محتوای کارگاه نقش مهمی در پیشنهاد آن به دیگران دارد. به عبارتی دیگر، وقتی نظری روی یک ویدیو می‌نویسید و یا اپیزود را در کست‌باکس و سایر پلتفرم‌های پادکست لایک می‌کنید، آن پلفترم به آن محتوا اهمیت بیشتری می‌دهد و پیش روی نفرات بیشتری قرار می‌دهد.

کامنت و لایک، خیلی مهم و مفید است. راستش را بخواهید، من خوش ندارم که در سر و ته هر ایپزود این کمک را از مخاطب درخواست کنم. گفتم حداقل یک‌جایی آن‌را بنویسم 🙂

پیشنهاد به دیگران

ما در مصرف محتوا بیش از آن‌چه فکر می‌کنیم از نظر دیگران تاثیر می‌پذیریم. به بیانی دیگر، مهم‌ترین شیوه‌ی رشد پادکست‌ها، معرفی مستقیم از سوی شنوندگان به دیگران است. محتوای کارگاه را به دوستی که فکر می‌کنید محتوای کارگاه برایش جذاب و یا مفید است، پیشنهاد دهید. اگر پادکست‌شنو نیست، او را با مقدمات کار آشنا کنید و حتی روی تلفن‌اش اپلیکیشن پادکست بریزید و چندتایی پادکست خوب هم به او معرفی کنید.

پیشنهاد عمومی

اگر در شبکه‌های اجتماعی فعال هستید، کارگاه را به مخاطبان‌تان پیشنهاد کنید. بهترین شیوه‌ی پیشنهاد، اشاره‌ی مستقیم به یک اپیزود خاص، طبعا آن‌که برای‌تان مفید بوده است.


          *یک احتمال دیگر هم هست: از سر تصادف و تفنن گذرتان به این صفحه خورده. دم شما هم گرم. اگر فرصت کردید، یکی-دو اپیزود از کارگاه را بشنوید. فکر می‌کنم، ممکن است خوش‌تان بیاید و به دردتان بخورید.

          ارادت
          میلاد اسلامی‌زاد | میزبان کارگاه