کار و زندگی در سفر | امیر شوکتی | کارآفرین، Digital Creator

امیر شوکتی کارهای مختلفی کرده: از راه‌اندازی بات تلگرامی «حرف به من» و فروشگاه «پینامارکت» تا خبرنگاری و برنامه‌نویسی. اما به‌یکباره و در آستانه‌ی جذب سرمایه برای استارتاپ تازه‌اش، تصمیم می‌گیرد از فضای کسب‌وکار فاصله بگیرد و یک دیجیتال نومد باشد. با او درباره‌ی چگونگی اتخاذ این تصمیم و تجربه‌های تازه‌اش از زندگی صحبت کردم.
امیر شوکتی

امیر شوکتی جزء معدود دوستان من است که سبک زندگی عشایری دیجیتال یا همان دیجیتال نومد (Digital nomad) را پیش گرفته. امیر حالا بخش زیادی از زمانش را در سفر سیر می‌کند و به تولید محتوا مشغول است. اما هدف از سفر، کار و تولید محتوا نیست و به‌دنبال چیزهای دیگری در سفر می‌گردد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

در این اپیزود پیرامون چیزهای مختلفی گفت‌وگو کردیم. از فلسفه و اینستاگرام تا هوش مصنوعی و کارآفرینی! به نظرم شنیدن این گفتگو می‌تواند برای همه جذاب و سودمند باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
محمد عمروآبادی

محمد عمروآبادی | مدیرعامل تیوال | ده سال رهبری بازار بدون جذب سرمایه

تیوال برندی ده ساله است که از ابتدای شکل‌گیری‌اش تا حالا، رهبری بازار بلیت تئاتر ایران را در دست داشته. با محمد عمروآبادی مدیرعامل تیوال درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری، رشد و تثبیت این برند در طی این یک دهه گپ زدم و درباره‌ی استراتژی‌های رقابتی، برنامه‌های‌شان در دوره‌ی کرونا و اهداف‌شان در آینده پرسیدم.
ادامه
میلاد ابوعلی عکاس

عکاس | میلاد ابوعلی

میلاد ابوعلی بعد از یکی-دو سال کار در تیم بازاریابی یک شرکت تجهیزات پزشکی، تصمیم می‌گیرد مسیر حرفه‌ای‌اش را به سمت عکاسی و ویدئوگرافی تغییر دهد. او حالا به عنوان عکاس در صنعت موسیقی فعال است و در این عرصه به ثبات رسیده. در این گفت‌وگو درباره‌ی مسیر شغلی میلاد و نگاهش به هنر عکاسی گفت‌وگو کردیم. این اپیزود نه تنها برای عکاسان، که برای همه‌ی حرفه‌ها و مشاغل فردی مفید خواهد بود.
ادامه
مهران ضیابری

هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share