کار و زندگی در سفر | امیر شوکتی | کارآفرین، Digital Creator

امیر شوکتی کارهای مختلفی کرده: از راه‌اندازی بات تلگرامی «حرف به من» و فروشگاه «پینامارکت» تا خبرنگاری و برنامه‌نویسی. اما به‌یکباره و در آستانه‌ی جذب سرمایه برای استارتاپ تازه‌اش، تصمیم می‌گیرد از فضای کسب‌وکار فاصله بگیرد و یک دیجیتال نومد باشد. با او درباره‌ی چگونگی اتخاذ این تصمیم و تجربه‌های تازه‌اش از زندگی صحبت کردم.
امیر شوکتی

امیر شوکتی جزء معدود دوستان من است که سبک زندگی عشایری دیجیتال یا همان دیجیتال نومد (Digital nomad) را پیش گرفته. امیر حالا بخش زیادی از زمانش را در سفر سیر می‌کند و به تولید محتوا مشغول است. اما هدف از سفر، کار و تولید محتوا نیست و به‌دنبال چیزهای دیگری در سفر می‌گردد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

در این اپیزود پیرامون چیزهای مختلفی گفت‌وگو کردیم. از فلسفه و اینستاگرام تا هوش مصنوعی و کارآفرینی! به نظرم شنیدن این گفتگو می‌تواند برای همه جذاب و سودمند باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علی آجودانیان

ریز و درشت ویرگول: از ابتدا تا جذب راند دوم سـرمایه | علی آجودانیان | مدیرعامل ویرگول

ویرگول یک شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور است که امکانات استاندارد وبلاگ‌نویسی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. چیزی شبیه به مدیوم در ابعاد جهانی، که از جایی به بعد مسیری متفاوت را به فراخور ابعاد بازار محتوای فارسی در پیش گرفته. ویرگول اخیرا دومین راند جذب سرمایه خود را به ارزش ۴ میلیارد تومان موفقیت به سرانجام رسانید. با علی آجودانیان مدیرعامل ویرگول درباره‌ی جزئیات این سرمایه‌گذاری، سختی‌های مسیر و برنامه‌شان برای آینده گپ زدم.
ادامه
مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهاجرت از تهران به لاهیجان؛ زندگی در مداری تازه | مهرنوش کریم‌پور، محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی تصمیم گرفتند کار و زندگی‌شان را در تهران رها و به شهر لاهیجان مهاجرت کنند. یک‌سال از آن تصمیم گذشته و حالا چندماهی می‌شود که برند «پیله» متولد شده. با آن‌ها درباره‌ی دلایل این تصمیم و وضع و حال پیله گفت‌وگو کردم.
ادامه
قاسم حسنی

چگونه با کودکان کار تعامل کنیم؟ قاسم حسنی | مدیرعامل انجمن حمایت از کودکان کار

انجمن حمایت از کودکان کار از نهادهای فعال خیریه در ایران است که طی بیست سال گذشته تلاش کرده تا حول این بحران، فعال بماند. با قاسم حسنی که یکی از موسسان این انجمن است و اینک مدیریت عاملی‌اش را به‌عهده دارد، درباره‌ی نحوه‌ی مواجهه و تعامل صحیح با کودکان کار گفت‌وگو کردم و قدری هم درباره‌ی پیچیدگی‌های فعالیت در این حوزه حرف زدم.
ادامه
Total
0
Share