یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
محمد کریمی

چندهفته قبل در جریان تصمیم مدیران کارخانه‌ی «دکتر بُن» قرار گرفتم که تمام موقعیت‌های شغلی این برند را در اختیار خانم‌ها قرار داده و کارخانه را به محیطی «تماما زنانه» تبدیل کرده‌اند. موضوع به‌نظرم جالب آمد. هم می‌شود از آن بوی «تفکیک جنسیتی» را حس کرد و هم می‌توان این تصمیم را تعبیر به «ایجاد فرصت برابر» کرد. با محمد کریمی که مدیرعامل شرکت بالادستی دکتر بُن یعنی ماسترفوده است، در این‌باره گپ زدم و دلایل‌شان برای این تصمیم را جویا شدم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

درباره ماسترفوده

ماسترفوده، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه‌های گلرنگ است که در آن، برندهایی همچون بایودنت و دکتر بُن تولید می‌شود. بخشی از گفت‌وگوی من با محمد کریمی در این اپیزود به شیوه‌های تصمیم‌گیری برای توسعه‌ی محصول در صنعت FMCG و کیفیت تعامل‌شان با آژانس‌ها و شرکت‌های تبلیغاتی اختصاص یافت.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علیرضا نخجوانی

موفقیت: آن‌چه هست، و آن‌چه نیست! علیرضا نخجوانی | توسعه دهنده کسب‌وکار

علیرضا نخجوانی در کسب‌وکارهای مختلفی به‌عنوان مدیر فروش و مدیرعامل حضور داشته و مشاور کسب‌وکار برندهای مختلفی بوده. با او درباره‌ی تعریف و نگاهش به مفهوم «موفقیت» گپ زدم و آموخته‌های او از مسیر شغلی‌اش را جویا شدم.
ادامه
مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهاجرت از تهران به لاهیجان؛ زندگی در مداری تازه | مهرنوش کریم‌پور، محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی تصمیم گرفتند کار و زندگی‌شان را در تهران رها و به شهر لاهیجان مهاجرت کنند. یک‌سال از آن تصمیم گذشته و حالا چندماهی می‌شود که برند «پیله» متولد شده. با آن‌ها درباره‌ی دلایل این تصمیم و وضع و حال پیله گفت‌وگو کردم.
ادامه
احسان یوسفی

احسان یوسفی | مدیرعامل CoCo | رفتار کاربران شبکه‌های اجتماعی تغییر کرده؟

احسان یوسفی مدیرعامل پلفترم CoCo است که در حوزه‌ی تحلیل شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کند. سرویس کوکو به تازگی توانسته راند نخست جذب سرمایه‌اش را به‌انجام رساند و در آغاز مسیر ورود به بازار بین‌المللی قرار دارند. با او درباره‌ی رفتار کاربران در شبکه‌های اجتماعی در پس رخدادهای اخیر، برنامه‌شان برای ورود به بازار بین‌المللی و تفاوت‌های بازار ایران با بقیه‌ی جهان گپ زدم.
ادامه
Total
0
Share