استارتاپ ویزای کانادا به زحمتش می‌ارزد؟ مهشید خسروی | مشاور توسعه کسب‌وکار

مهشید خسروی چندسالی‌است که از طریق استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده و در شرف رونمایی از استارتاپ تازه‌اش در آن کشور است. با او درباره‌ی فرایند اخیر استارتاپ ویزای کانادا گپ زدم و تلاش کردم که بفهمم، به زحمتش می‌ارزد یا نه؟
مهشید خسروی | استارتاپ ویزا به زحمتش می‌ارزد؟

در همین یکی-دو سال اخیر، کم نبودند موسسان استارتاپ‌هایی که عطای کار در ایران را به لقایش بخشیدند و تصمیم گرفتند در جایی دیگر از دنیا کسب‌وکار آنلاین‌شان را توسعه دهند. استارتاپ ویزا یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های مهاجرت برای کارآفرینان ایرانی شده که در کنار مهاجرت کاری، موجبات خروج تعداد نسبتا زیادی از متخصصان این حوزه را فراهم کرده. مهشید خسروی هم یکی از همین بی‌شمار است.

بحث پیرامون دلایل میل کارآفرینان به بهره‌گیری از استارتاپ ویزا به نظر چندان لزومتی ندارد. فکر می‌کنم که عوامل این تصمیم، برای همه‌مان واضح است. هرچند در گفتگوی با مهشید خسروی سعی کردم در این باب هم کمی ورود کنم، اما عمده‌ی صحبت‌مان به چیستی و چگونگی‌اش متمرکز بود.

در این گفت‌وگو سعی کردم فرایند اخذ استارتاپ ویزا برای کشور کانادا را بفهمم و روال‌اش را بدانم. همین‌طور، شرایط کار و راهبری کسب‌وکار تازه در آن کشور را متوجه شوم. مهشید هم لطف کرد و صادقانه، هرآنچه می‌دانست و تجربه کرده بود را به اشتراک گذاشت.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

ذکر این نکته، بسیار مهم و ضروری‌است که آن‌چه در این گفت‌وگو آمد، از دریچه‌ی دید و به فراخور تجارب مستقیم میهمان است و ممکن است برای همه صادق نباشد. توامان‌که، قوانین ادارات مهاجرتی به شکل مستمر در حال تغییرند و هیچ بعید نیست که چندی پس از این گفت‌وگو، روال و فرانید تغییر کرده باشد.

ضمن این نکته هم ضروری‌ست که شرایط استارتاپ ویزا در هر کشور با کشوری دیگر متفاوت است و اگر خدای ناکرده (!) قصد اقدام برای اخذ آن‌را دارید، لازم است که سری به سایت رسمی اداره مهاجرت آن کشور برای فهم دقیق و به‌روز شرایط آن کشور شوید.


درباره مهشید خسروی

مهشید خسروی مشاوره استارتاپ ویزا

مهشید خسروی از سال‌های خیلی دور کارش را در فضای دیجیتال آغاز می‌کند. بخش عمده‌ی عمر کاری‌اش در ایران در شرکت رهنما بوده و موقعیت‌های شغلی متنوعی را در آن مجموعه تجربه کرده. از زمانی‌که رهنما سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها را آغاز کرد، بخشی از تیم مذاکره و تصمیم‌سازی بوده و در جریان فرایند سرمایه‌پذیری کسب‌وکارهای مختلفی بوده است.

مهشید حالا یک سالی می‌شود که در کانادا کار و زندگی می‌کند و در شرف راه‌اندازی استارتاپ تازه‌اش در این کشور است. او که با استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده، تمام فرایند و روال کار را بدون کمک وکلای مهاجرتی پیش برده و حالا به استارتاپ‌های دیگر کمک می‌کند که روند پذیرش، جذب سرمایه و توسعه کسب‌وکارشان را سریع‌تر و با دردسر کمتری طی کنند. او همچنین با چند انکوباتور در کانادا به عنوان مشاور و منتور همکاری دارد.

از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
3 بازخورد
  1. سلام
    ممنون از مطلبی که کار کردید خیلی مفید بود.
    من سال هاست در ایران شرکت نرم افزاری دارم و در فضای استارتاپی فعالیت داشته ام.
    ممکنه یک راه ارتباطی با خانم مهشید خسروی بدید که بتونم ازشون برای مهاجرت از طریق استارتاپ راهنمایی و کمک بگیرم؟
    با سپاس

  2. خیلی از نکاتی که خانم خسروی توی این گفتگو گفتند رو وکلای مهاجرتی با کلی هزینه و زمان هم به ما نگفتن! به دوستانی که میخوان استارتاپ ویزا بگیرن و بیزینسشون رو تو خارج از ایران راه بندازن شدید توصیه میکنم اشتباه ما رو تکرار نکنن و دور وکیلای مهاجرتی رو یه خط قرمز پررنگ بکشن. همه اطلاعاتی که برای کار نیاز دارید تو سایت ادامه مهاجرت هست. فقط تند تند تغییر میکنه و باید مدام چک کنید.

    این گفتگو رو هم با دقت بشنوید و خوبه که از یه آدمی که این مسیر رو رفته و با جزئیات درگیر بوده در ارتباط باشید. خیلی وقتا، مشکلاتی پیش میاد که راه حل های خاص خودش رو داره. ولی با همه این اوصاف، ما الان بعد از گذشت تفریبا یک سال به این نتیجه رسیدیم که برای طی این مسیر به هییییچ وکیلی نیاز نیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان

مدیر انتشارات روزبهان | حامد کنی | مردم کتاب نمی‌خوانند؟

یک گزاره‌ی ثابت بین همه‌ی اهالی کتاب و حتی آدم‌هایی که خیلی اهل کتاب نیستند رواج دارند: مردم کتاب نمی‌خوانند! با حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان درباره‌ی صحت این گزاره حرف زدیم، فرایند تولید کتاب را مرور کردیم و درباره‌ی آینده‌ی بازار کتاب صحبت کردیم.
ادامه
Total
0
Share