مدیر انتشارات روزبهان | حامد کنی | مردم کتاب نمی‌خوانند؟

یک گزاره‌ی ثابت بین همه‌ی اهالی کتاب و حتی آدم‌هایی که خیلی اهل کتاب نیستند رواج دارند: مردم کتاب نمی‌خوانند! با حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان درباره‌ی صحت این گزاره حرف زدیم، فرایند تولید کتاب را مرور کردیم و درباره‌ی آینده‌ی بازار کتاب صحبت کردیم.
حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان

میهمان سی‌وسومین قسمت کارگاه حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان بود. در گفتگو با او درباره‌ی بازار کتاب، فرایند تولید آن و آینده‌ی کتاب و کتابخوانی صحبت کردیم.

گفتگوی من با حامد کنی بیشتر از شغل و مسیر شغلی او، حول موضوع و ماهیت کتاب شکل گرفت. از تعریف کتاب در جهان تازه آغاز شد و با راستی‌آزمایی گزاره‌ی پرتکرار «مردم کتاب نمی‌خوانند» ادامه یافت. همچنین درباره‌ی فرایند تولید کتاب حرف زدیم و پیرامون اهمیت کپی رایت در صنعت نشر حرف زدیم.

بخشی از گفتگوی ما به موضوع کتابسازی اختصاص یافت که این‌روزها بین اهالی کتاب در جریان است. ایسنا پیش‌تر دراین‌باره گفتگو و گزارش کاملی را منتشر کرده که بد نیست به آن نگاهی بی‌اندازید. همچنین حامد کنی در این گفتگو به عنوان ناشر به اهمیت کتاب تالیفی اشاره کرد.

پیشتر در کارگاه به معرفی کتاب استیو جابز غلط کرد با تو پرداختیم که جزء معدود کتاب‌های تالیفی در ایران درباره‌ی فضای کار حرفه‌ای است. بعد نیست به معرفی آن اثر نیز نگاهی بی‌اندازید.


درباره حامد کنی

حامد کنی مدیر انتشارات کاری‌نو

حامد کنی دانش‌آموخته رشته‌ی مترجمی زبان است، اما مسیر شغلی اش در ابتدا چندان قرابتی به آن نداشته. حامد از سن ۱۵ سالگی کار حرفه‌ای را آغاز کرده و در در ابتدا به حوزه‌های فنی گرایش داشته. سپس به انتشارات روزبهان می‌پیوندد و به پس از درگذشت بنیان‌گذار این موسسه، به عنوان مدیر انتشارات فعالیت‌اش را ادامه می‌دهد.

حامد کنی همینک علاوه بر انتشارات روزبهان، مدیریت انتشارات کاری‌نو را نیز به عهده دارد و بخشی از تیم موسس گروه فناوری اطلاعات نوروز نیز هست. گروه نوروز یکی از بزرگترین عرضه‌کنندگان کتاب در مارکت پلیس دیجی‌کالاست که مدیریت و تامین چندده هزار کتاب را در این فروشگاه به عهده دارد.


کتاب زندگی شغلی تان را طراحی کنید

در این گفت‌وگو به کتاب «زندگی شغلی‌تان را طراحی کنید» اشاره شد. این اثر که توسط کاربن تهیه شده است به موضوع طراحی و مدیریت مسیر شغلی به شیوه‌ای کارآمد می‌پردازد. توضیحات بیشتر درباره‌ی کتاب را می‌توانید در لینک زیر بیابید.


شنیدن و تماشای کارگاه

پادکست کارگاه را می‌توانید از طریق همه‌ی اپلیکیشن‌های پادکست دنبال کنید تا به محض انشار هر قسمت مطلع شوید. اپلیکیشن پادکست چیست؟ بهترین گزینه کست باکس است چرا؟ همچنین نسخه‌ی ویدئویی گفتگوهای کارگاه را می‌توانید از طریق یوتوب تماشا کنید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
عادل طالبی

عادل طالبی | مدیر انتشارات برآیند | امید، بذر هویت ماست؟

عادل طالبی از قدیمی‌های فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران است و از قریب به بیست سال پیش کارش را آغاز کرده. برنامه‌نویسی، تدریس و نشر کتاب در کنار فعالیت‌های صنفی، از او برند شناخته‌شده‌ای در این حوزه ساخته. با او درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش، امیدش به آینده و تحلیل‌اش از وضع موجود صحبت کردم. پاسخ‌های دقیق و جذاب‌اش، حقیقتا شنیدنی از آب درآمد.
ادامه
رضا جیملی سردبیر مجله کارنگ

سردبیر یک رسانه چه مهارت‌هایی لازم دارد؟ رضا جمیلی | سردبیر هفته‌نامه کارنگ

اپیزود دهم پادکست کارگاه به گفتگو با رضا جمیلی اختصاص یافت. رضا این‌روزها به عنوان سردبیر در مجله‌ی تازه تاسیس کارنگ مشغول به‌کار است، اما سابقه و تجربه‌ی حضورش در رسانه‌های تخصصی حوزه‌ی کسب‌وکار به سال‌ها پیش و روزنامه‌ی کسب‌وکار بازمی‌گردد. در این گفت‌وگوی دو ساعته، هم وظایف و ویژگی‌های یک سردبیر را بررسی کردیم و هم به نقد و بررسی فضای کار رسانه‌ای در ایران پرداختیم.
ادامه
علی‌اصغر هنرمند

علی‌اصغر هنرمند | موسس نارنجی و بزرگراه | در ستایش امید و استمرار

علی‌اصغر هنرمند و «نارنجی» نام‌شان به‌هم پیوندی ناگسستنی دارد، تا هنوز که دیگر از نارنجی اثری و در آن خبری نیست. با او درباره‌ی تجربه‌ی دوری ناخواسته‌اش از فضای کار و زندگی حرف زدم و از شیوه‌هایی که برای حفظ امید و بهره‌وری به‌کار می‌برد، پرسیدم.
ادامه
Total
0
Share