تحقیق و طراحی تجربه کاربری برای محصولات فیزیکی | صبرا عمادی | طراح تجربه کاربری شرکت niko

صبرا عمادی طراح تجربه کاربری است، اما عمده‌ی تجارب کاری‌اش در فضایی کمتر شناخته شده (حداقل برای من) یعنی محصولات فیزیکی بوده. با او درباره فرایند طراحی یک محصول فیزیکی و نقش تحقیق و طراحی تجربه حرف زدم و مختصری هم بین کارهای متنوعی که در مسیر حرفه‌ای‌اش انجام داده، سرک کشیدم.
صبرا عمادی طراح تجربه کاربری

صبرا عمادی با همه‌ی طراحان تجربه کاربری که می‌شناسم یک تفاوت اصلی دارد: بیشتر سابقه‌ی کاری او بر طراحی محصولات فیزیکی متمرکز بوده به عنوان محقق تجربه کاربری (UX researcher) و طراح محصولات فیزیکال فعالیت داشته. در اپیزود پنجاه‌ویکم از کارگاه درباره‌ی تفاوت‌های فرایند طراحی تجربه کاربری در محصولات دیجیتال و فیزیکال گپ زدیم و روند ساخت یک محصول کاربردی را مرور کردیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

صبرا عمادی چند سالی است که از ایران مهاجرت کرده و ساکن کشور بلژیک است. هرچند مسیرش برای رسیدن به بلژیک چندان مستقیم نبوده و چند شهر و کشور دیگر را نیز در مسیر داشته! در بخش پایانی گفت‌وگوی‌مان درباره‌اش تعریف‌اش مفهوم «خانه» گپ زدیم و تجربه‌اش از مهاجرت‌های پیاپی را شنیدیم.


این دومین گفت‌وگوی من با یک طراح تجربه کاربری است. پیش‌تر با علی سادات طلب حول همین شغل حرفه گپ زدم. بخش زیادی از تجارب این دو طراح با هم مشابه است، اما در پاره‌ای موارد می‌شد رگه‌هایی از تفاوت را دید.

۴.۵/۵ - (۱۱ امتیاز)
2 بازخورد
  1. من او تکه آخر گفتگو رو خیلی دوست داشتم. اونجایی که درباره تجربه شون از مهاجرت گفتن. ولی نفهمیدم چرا اسم شهر زادگاهشونو نگفتن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
طراح سرویس و طراح خدمات | صالح امینی

طراح خدمات | صالح امینی | طراحی خدمات چگونه به کسب‌وکارها کمک می‌کند؟

صالح امینی که طی شش-هفت سال گذشته به شکل مستمر درگیر توسعه و کار حول مفهوم طراحی خدمات بده، میهمان قسمت بیست‌وهفتم کارگاه شد. با صالح درباره‌ی مسیر شغلی و تحصیلی او و همچنین، بازار کار طراحی خدمات گفت‌وگو کردم. همچنین درباره‌ی اثراتی که بهره‌گیری از این حرفه برای کسب‌وکارها به همراه دارد گپ زدیم.
ادامه
علیرضا رنجبر شورابی طراح گیمیفیکیشن

گیمیفیکیشن چیست و چه کاربردهایی دارد؟ | علیرضا رنجبر شورابی | مشاور و طراح گیمیفیکیشن

پنجاهمین میهمان کارگاه علیرضا شورابی است که نام‌اش با مفهوم گیمیفیکیشن گره خورده. علیرضا در این حوزه‌ی کارگاه‌های مخلتفی برگزار کرده و با برندهای متنوعی نیز همکاری داشته. با او درباره‌ی مفهوم گیمیفیکیشن و کاربردهای‌اش گپ زدیم و چند نمونه‌ی داخلی را مرور کردیم.
ادامه
Total
0
Share