وضع فعالیت برای کسبوکارهای کوچک در سالهای اخیر، مدام و مدام بدتر شده و حالا، ادامهی کار و حیات برایشان از همیشه دشوارتر است. هادی فرنود که مدیریت و راهبری چند سرویس B2B از جمله کاموا و پاکت را به عهده دارد، با طیفی از این گروه از کسبوکارها در ارتباط مستقیم است. با او دربارهی حالو احوال اکوسیستم استارتاپی ایران و چشمانداز آیندهاش گپ زدم.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
هادی فرنود از سالهای دور در اکوسیستم استارتاپی ایران فعال است. رویدادهای راه ابریشم و همفکر، فعالیتهای عمومی هادی در جهت توسعهی اکوسیستم بودند که شوربختانه هردویشان دیگر ادامه ندارند. فعالیتهای حرفهای هادی در اکوسیستم، با استارتاپ کاموا که یک سرویس فروشگاهساز است، آغاز شده. در بخشی از گفتوگویمان، به دلایل پیدا شدن رقبای پرشمار در این حوزه و عدم توفیق مشهودشان پرداختیم.
هادی و تیماش، استارتاپ پاکت را در دل کرونا راه انداختند و توانستند در مدتزمان نسبتا کوتاهی، به سهم قابل توجهی از بازار دست یابند. در گفتوگو با هادی فرنود دربارهی دلایل انتخاب این حوزه برای ساخت کسبوکاری تازه صحبت کردم و از او دربارهی شیوههایشان برای ایجاد اعتماد پرسیدم.
بحثمان از جایی به بعد، به سمت واکاوی معضلات رسانهای کسبوکارهای بزرگ استارتاپی رفت و زمینههای پدید آمدن موجهای پیاپی بیاعتمادی به استارتاپهای شاخص را به بحث گذاشتیم.