امیدی به آینده‌ی اکوسیستم استارتاپی هست؟ | هادی فرنود | موسس کاموا و پاکت

هادی فرنود از قدیمی‌ترین آدم‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران است و با رویدادهای همفکر و راه ابریشم، نقش غیرقابل انکاری در توسعه‌ی آن داشته. حالا و یک دهه پس از آن دوران پرامید، با او درباره‌ی وضع موجود اکوسیستم، بحران‌هایی که تجربه کرده و آینده‌ی محتملی که که در پیش دارد، گپ زدم. هم‌چنین، درباره‌ی شکل راه‌اندازی استارتاپ «پاکت» و نحوه‌ی ایجاد و حفظ اعتماد کاربران گفت‌وگو کردم.
هادی فرنود

وضع فعالیت برای کسب‌وکارهای کوچک در سال‌های اخیر، مدام و مدام بدتر شده و حالا، ادامه‌ی کار و حیات برای‌شان از همیشه دشوارتر است. هادی فرنود که مدیریت و راهبری چند سرویس ‌B2B از جمله کاموا و پاکت را به عهده دارد، با طیفی از این گروه از کسب‌وکارها در ارتباط مستقیم است. با او درباره‌ی حال‌و احوال اکوسیستم استارتاپی ایران و چشم‌انداز آینده‌اش گپ زدم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

هادی فرنود از سال‌های دور در اکوسیستم استارتاپی ایران فعال است. رویدادهای راه ابریشم و همفکر، فعالیت‌های عمومی هادی در جهت توسعه‌ی اکوسیستم بودند که شوربختانه هردوی‌شان دیگر ادامه ندارند. فعالیت‌های حرفه‌ای هادی در اکوسیستم، با استارتاپ کاموا که یک سرویس فروشگاه‌ساز است، آغاز شده. در بخشی از گفت‌وگوی‌مان، به دلایل پیدا شدن رقبای پرشمار در این حوزه و عدم توفیق مشهودشان پرداختیم.

هادی و تیم‌اش، استارتاپ پاکت را در دل کرونا راه انداختند و توانستند در مدت‌زمان نسبتا کوتاهی، به سهم قابل توجهی از بازار دست یابند. در گفت‌وگو با هادی فرنود درباره‌ی دلایل انتخاب این حوزه برای ساخت کسب‌وکاری تازه صحبت کردم و از او درباره‌ی شیوه‌های‌شان برای ایجاد اعتماد پرسیدم.

بحث‌مان از جایی به بعد، به سمت واکاوی معضلات رسانه‌ای کسب‌وکارهای بزرگ استارتاپی رفت و زمینه‌های پدید آمدن موج‌های پیاپی بی‌اعتمادی به استارتاپ‌های شاخص را به بحث گذاشتیم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
حسام سعیدپور

کاربردهای تحلیل داده در صنایع غیر آی‌تی | حسام سعیدپور | مدیرعامل ویترای

حسام سعیدپور چندسال قبل، کار در کسب‌وکاری خانوادگی در عرصه‌ی تولید صنعتی را رها می‌کند و شرکتی در حوزه‌ی ارائه‌ی خدمات تحلیل داده به برندهای بزرگ راه می‌اندازد. با او درباره‌ی چالش‌های جاری‌سازی ابزارهای فناورانه در دل شرکت‌های صنعتی و سنتی گفت‌وگو کردم.
ادامه
رضا درعلی

فروشگاه اینستاگرامی، از ۰ تا ۱۴۰ هزار دنبال کننده | رضا درعلی | هم‌بنیان‌گذار و مدیر نوین ساکس

قریب به ۱۳۰ هزار فروشگاه اینستاگرامی در ایران فعال است و سهم مهمی از بازار خرده فروشی آنلاین ایران دارند. رضا درعلی یکی از گزینه‌های موفق این بازار است و توانسته در طی ۴ سال، بیش از ۱۴۰ دنبال‌کننده را با صرف تنها ۲۵ میلیون تومان به صفحه‌ی فروشگاه‌اش بیاورد. در این اپیزود به تفصیل درباره‌ی مسیر ایجاد و توسعه‌ی فروشگاه اینستاگرامی نوین ساکس گپ زدیم.
ادامه
مهشید خسروی | استارتاپ ویزا به زحمتش می‌ارزد؟

استارتاپ ویزای کانادا به زحمتش می‌ارزد؟ مهشید خسروی | مشاور توسعه کسب‌وکار

مهشید خسروی چندسالی‌است که از طریق استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده و در شرف رونمایی از استارتاپ تازه‌اش در آن کشور است. با او درباره‌ی فرایند اخیر استارتاپ ویزای کانادا گپ زدم و تلاش کردم که بفهمم، به زحمتش می‌ارزد یا نه؟
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share