علی سریزدی | موسس دکتردکتر، مدیرعامل دانزی | واکاوی تجربه‌ی خروج از استارتاپ

علی سریزدی هفت سال پیش استارتاپ دکتردکتر را در یزد راه‌اندازی کرد و پس از چندی برای توسعه‌اش به تهران آمد. دو سال پیش، تمام سهام خود را به شرکت دیگری واگذار کرد و به‌طور کامل از آن خارج شد. حالا و پس از گذشت زمانی مبسوط، از او درباره‌ی این تجربه پرسیدم.

خروج موسس یا موسسین اولیه‌ی یک استارتاپ از آن و واگذاری‌اش به سهامداران تازه، تجربه‌ای جذاب و توأمان کم‌ترتکرارشده در اکوسیستم استارتاپی ایران است. علی سریزدی قریب به دو سال پیش کسب‌وکاری که خود موسس‌اش بود را پس از پنج سال، به‌طور کامل واگذار کرد و از آن جدا شد. حالا که دو سال از آن ایام گذاشته، از او پرسیدم که آن تجربه را چه‌طور روایت و البته قضاوت می‌کند.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

فرایند واگذاری یک استارتاپ، آن‌هم در مرحله‌ای که دو راند جذب سرمایه داشته و توانسته به بازیگر مطرحی در صنعت خود شود، ابدا ساده نیست. خصوصا در جغرافیایی که تجربه‌های مشابه کم‌شمارند و در از همان تعداد انگشت‌شمار هم اطلاعات زیادی در دست نیست.

علی سریزدی این اپیزود، با دقت و تفصیل، گام‌های این فرایند را از منظر تجربه‌ی خود روایت کرد. گفت‌وگوی‌مان محدود به بعد فنی و اجرایی نبود و کمی درباره‌ی امکان‌هایی که پس از این تصمیم برای او فراهم آمد، صحبت کردیم. هم‌چنین، دلایل اتخاذ این تصمیم و مسائلی که او را برای دست کشیدن از استارتاپی خوش‌آتیه وا داشت را هم به بحث گذاشتیم. شنیدن‌اش، بی‌شک، می‌تواند برای هرکه در فضای استارتاپی ایران مشغول است، مفید باشد.


درباره‌ی علی سریزدی

علی سریزدی کار خود را از موطن‌اش، یزد آغاز می‌کند. در آن‌جا شرکتی در حوزه‌ی طراحی وبسایت داشته که دکتردکتر نیز از دل آن شرکت سر بر می‌آورد. رفته‌رفته و با توسعه‌ی دکتردکتر، مجبور به مهاجرت به تهران می‌شود و در دو راند برای استارتاپ‌اش سرمایه جذب می‌کند.

پس از واگذاری دکتردکتر به شرکت لیان، دوباره به یزد باز می‌گردد و بعد از چندی، فعالیت‌های تازه‌ای را در حوزه‌ی استارتاپی آغاز می‌کند. او همینک با همراهی برادران‌اش، کسب‌وکار «دانزی» را که در حوزه‌ی آموزش کودک و نوجوان فعال است، راه می‌اندازد و موفق به جذب یک راند سرمایه نیز شده است.

امتیاز بدهید!
1 بازخورد
  1. گفتگوی جذابی بود برای من، سالها دنبال این سوال بودم که بنیانگذاران استارتاپ ها که هردفعه سرمایه جذب میکنن کلی سهام میدن، آخرش وضعیتشون چی میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علی آجودانیان

ریز و درشت ویرگول: از ابتدا تا جذب راند دوم سـرمایه | علی آجودانیان | مدیرعامل ویرگول

ویرگول یک شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور است که امکانات استاندارد وبلاگ‌نویسی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. چیزی شبیه به مدیوم در ابعاد جهانی، که از جایی به بعد مسیری متفاوت را به فراخور ابعاد بازار محتوای فارسی در پیش گرفته. ویرگول اخیرا دومین راند جذب سرمایه خود را به ارزش ۴ میلیارد تومان موفقیت به سرانجام رسانید. با علی آجودانیان مدیرعامل ویرگول درباره‌ی جزئیات این سرمایه‌گذاری، سختی‌های مسیر و برنامه‌شان برای آینده گپ زدم.
ادامه
امین دولتی

امین دولتی |‌ مدیرعامل حال | زمین‌های خالی در صنعت سلامت الکترونیک

استارتاپ حال (مشورپ سابق) یکی از بازیگران قدیمی در صنعت سلامت الکترونیک ایران است که قریب به پنج میلیون کاربر دارد. با امین دولتی، مدیرعامل حال درباره‌ی روند ایجاد و توسعه‌ی حال و فرایند جذب سرمایه‌اش از آسان پرداخت (آپ) گپ زدیم و کمی هم درباره‌ی مشکلات و فرصت‌های بازار سلامت الکترونیک در ایران صحبت کردیم.
ادامه
محمد کریمی

یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share