علی سریزدی | موسس دکتردکتر، مدیرعامل دانزی | واکاوی تجربه‌ی خروج از استارتاپ

علی سریزدی هفت سال پیش استارتاپ دکتردکتر را در یزد راه‌اندازی کرد و پس از چندی برای توسعه‌اش به تهران آمد. دو سال پیش، تمام سهام خود را به شرکت دیگری واگذار کرد و به‌طور کامل از آن خارج شد. حالا و پس از گذشت زمانی مبسوط، از او درباره‌ی این تجربه پرسیدم.

خروج موسس یا موسسین اولیه‌ی یک استارتاپ از آن و واگذاری‌اش به سهامداران تازه، تجربه‌ای جذاب و توأمان کم‌ترتکرارشده در اکوسیستم استارتاپی ایران است. علی سریزدی قریب به دو سال پیش کسب‌وکاری که خود موسس‌اش بود را پس از پنج سال، به‌طور کامل واگذار کرد و از آن جدا شد. حالا که دو سال از آن ایام گذاشته، از او پرسیدم که آن تجربه را چه‌طور روایت و البته قضاوت می‌کند.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

فرایند واگذاری یک استارتاپ، آن‌هم در مرحله‌ای که دو راند جذب سرمایه داشته و توانسته به بازیگر مطرحی در صنعت خود شود، ابدا ساده نیست. خصوصا در جغرافیایی که تجربه‌های مشابه کم‌شمارند و در از همان تعداد انگشت‌شمار هم اطلاعات زیادی در دست نیست.

علی سریزدی این اپیزود، با دقت و تفصیل، گام‌های این فرایند را از منظر تجربه‌ی خود روایت کرد. گفت‌وگوی‌مان محدود به بعد فنی و اجرایی نبود و کمی درباره‌ی امکان‌هایی که پس از این تصمیم برای او فراهم آمد، صحبت کردیم. هم‌چنین، دلایل اتخاذ این تصمیم و مسائلی که او را برای دست کشیدن از استارتاپی خوش‌آتیه وا داشت را هم به بحث گذاشتیم. شنیدن‌اش، بی‌شک، می‌تواند برای هرکه در فضای استارتاپی ایران مشغول است، مفید باشد.


درباره‌ی علی سریزدی

علی سریزدی کار خود را از موطن‌اش، یزد آغاز می‌کند. در آن‌جا شرکتی در حوزه‌ی طراحی وبسایت داشته که دکتردکتر نیز از دل آن شرکت سر بر می‌آورد. رفته‌رفته و با توسعه‌ی دکتردکتر، مجبور به مهاجرت به تهران می‌شود و در دو راند برای استارتاپ‌اش سرمایه جذب می‌کند.

پس از واگذاری دکتردکتر به شرکت لیان، دوباره به یزد باز می‌گردد و بعد از چندی، فعالیت‌های تازه‌ای را در حوزه‌ی استارتاپی آغاز می‌کند. او همینک با همراهی برادران‌اش، کسب‌وکار «دانزی» را که در حوزه‌ی آموزش کودک و نوجوان فعال است، راه می‌اندازد و موفق به جذب یک راند سرمایه نیز شده است.

امتیاز بدهید!
1 بازخورد
  1. گفتگوی جذابی بود برای من، سالها دنبال این سوال بودم که بنیانگذاران استارتاپ ها که هردفعه سرمایه جذب میکنن کلی سهام میدن، آخرش وضعیتشون چی میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
محمدحسین رفعت نژاد

در ثنای وزش بادهای موافق! محمدحسین رفعت نژاد | مدیرعامل سابق آی‌هوم/ معاون تجاری کای‌دی

محمدحسین رفعت نژاد تجربه‌ی حضور در استارتاپ‌های شناخته‌شده‌ای همچون اسنپ و اسنپ‌تریپ را داشته و پیش‌تر مدیرعامل آی‌هوم نیز بوده است. او همینک به عنوان معاون تجاری در کای‌دی، بزرگترین استارتاپ حوزه‌ی املاک تایلند مشغول به‌کار است. با او درباره‌ی موضوعات مختلفی همچون تفاوت‌های فرهنگی در محیط کار، استارتاپ‌های حوزه‌ی املاک و تجربه‌ی روزهای نخست شکل‌گیری اسنپ گفت‌وگو کردم.
ادامه
حامد بیدی

کنش اجتماعی تاثیرگذار است؟ حامد بیدی | مدیرعامل کارزار

حامد بیدی مدیرعامل پلتفرم کارزار است. او در یک‌سال اخیر، زمان و انرژی بسیاری را صرف کمپین مخالف با طرح صیانت کرد. طرحی که باوجود همه‌ی مخالفت‌ها با آن، آرام‌آرام در حال اجراست. با حامد درباره‌ی تعریفش از کنش اجتماعی و تحلیلش از شرایط موجود گپ زدیم. به برخی انتقاداتی که به این کمپین وارد شده پرداختیم و درباره‌ی ادامه‌ی مسیر صحبت کردیم.
ادامه
مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهاجرت از تهران به لاهیجان؛ زندگی در مداری تازه | مهرنوش کریم‌پور، محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی تصمیم گرفتند کار و زندگی‌شان را در تهران رها و به شهر لاهیجان مهاجرت کنند. یک‌سال از آن تصمیم گذشته و حالا چندماهی می‌شود که برند «پیله» متولد شده. با آن‌ها درباره‌ی دلایل این تصمیم و وضع و حال پیله گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share