میهمان قسمت بیست و چهارم از کارگاه، معاون مهندسی شرکت آیتول بود. رضا کرامتی در این گفتگو دربارهی مسیر شغلی خود به عنوان راهبر فنی، وظایف مدیر فنی و نقشهای مختلفی که در سازمان ایفا میکند توضیح داد.
همچنین در بخشی از این گفتوگو دربارهی مشکلات ارتباطی میان تیمهای فنی و غیر فنی گفتوگو کردیم و به اهمین نقش مهارت نرم گوش دادن فعال پرداختیم.
درباره رضا کرامتی
رضا مسیر شغلی کوتاه و توامان طولانی ای را پشت سر گذاشته! از حدود ده سال پیش، همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی به تیم اولیهی تاسیس مستربلیط میپیوندد و مسئولیت فنی و توسعه محصول را به عهده میگیرد. در تمام مراحل رشد مستربلیط، یعنی از تاسیس و تا بدل شدن به یکی از بزرگترین پلفترمهای فروش بلیط سفر در ایران، رضا کرامتی راهبری تیم فنی را به عده داشت.
پس از حضوری قریب به ۸ سال در مجموعه عتیق گشت، به عنوان معاون فنی به شرکت آیتول میپوندد و همینک نیز در همین سمت مشغول بهکار است.
ارتباط با تیم فنی: سخت و جانکاه!
اگر در کسبوکاری کار کرده باشید که حول یک محصول نرمافزاری کار کند، حتما با دشواری تعامل با تیمهای فنی آشنایی کافی دارید! در گفتگو با رضا کرامتی، سعی کردیم ماجرا از را منظری دیگر نگاه کنیم. سعی بر آن بود که بفهمیم که چه عامل و عاملی موجب پدید آمدن این موقیت میشود.
در این اپیزود پیرامون مهارتهای نرم مورد نیاز نیروهای فنی گپ زدیم، الزاماتی که برای اعلام درخواست به تیمهای فنی باید در نظر داشت را مرور کردیم. همچنین دربارهی نقش مدیر محصول نیز صحبت مبسوطی داشتیم. پیشنهاد میکنم که اگر اپیزود گفتگو با امیر تقیآبادی را نشنیدهاید، بشنوید.
بخش دیگری از این گفتوگو نیز به تعریف و توصیف نقش معاون مهندسی و تفاوتهای عملکردیای با مدیر فنی (CTO) پرداختیم.
از حرفهایها مشورت بگیرید
کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسبوکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفهای و منتخب، فراهم میکند.
از کجا بشنویم و ببینیم؟
برای تماشای نسخهی ویدیویی این گفتگو میتوانید به یوتوب کارگاه مراجعه کنید. همچنین برای شنیدن نسخهی صوتی، از اپلیکیشن کستباکس یا اپل پادکستز استفاده کنید.