معاون مهندسی | رضا کرامتی |‌ چگونه با تیم‌های فنی زبان مشترک بسازیم؟

رضا کرامتی که در حال حاضر به عنوان معاون مهندسی در شرکت آی‌تول مشغول به کار است، پیش‌تر، تجربه‌ی ساخت و مدیریت فنی استارتاپ مستربلیط را در کارنامه دارد. با رضا درباره‌ی مسیر شغلی نیروهای فنی و همچنین، مدیریت ارتباطات و خلق زبان مشترک با نفرات غیر فنی صحبت کردیم که می‌تواند نه تنها برای متخصصان فنی که برای همه‌ی پرسنل شرکت‌های استارتاپی مفید فایده باشد.
رضا کرامتی معاون مهندسی

میهمان قسمت بیست و چهارم از کارگاه، معاون مهندسی شرکت آی‌تول بود. رضا کرامتی در این گفتگو درباره‌ی مسیر شغلی خود به عنوان راهبر فنی، وظایف مدیر فنی و نقش‌های مختلفی که در سازمان ایفا می‌کند توضیح داد.

همچنین در بخشی از این گفت‌وگو درباره‌ی مشکلات ارتباطی میان تیم‌های فنی و غیر فنی گفت‌وگو کردیم و به اهمین نقش مهارت نرم گوش دادن فعال پرداختیم.


درباره رضا کرامتی

رضا مسیر شغلی کوتاه و توامان طولانی ای را پشت سر گذاشته! از حدود ده سال پیش، همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی به تیم اولیه‌ی تاسیس مستربلیط می‌پیوندد و مسئولیت فنی و توسعه محصول را به عهده می‌گیرد. در تمام مراحل رشد مستربلیط، یعنی از تاسیس و تا بدل شدن به یکی از بزرگترین پلفترم‌های فروش بلیط سفر در ایران، رضا کرامتی راهبری تیم فنی را به عده داشت.

پس از حضوری قریب به ۸ سال در مجموعه عتیق گشت، به عنوان معاون فنی به شرکت آی‌تول می‌پوندد و همینک نیز در همین سمت مشغول به‌کار است.


ارتباط با تیم فنی: سخت و جان‌کاه!

اگر در کسب‌وکاری کار کرده باشید که حول یک محصول نرم‌افزاری کار کند، حتما با دشواری تعامل با تیم‌های فنی آشنایی کافی دارید! در گفتگو با رضا کرامتی، سعی کردیم ماجرا از را منظری دیگر نگاه کنیم. سعی بر آن بود که بفهمیم که چه عامل و عاملی موجب پدید آمدن این موقیت می‌شود.

در این اپیزود پیرامون مهارت‌های نرم مورد نیاز نیروهای فنی گپ زدیم، الزاماتی که برای اعلام درخواست به تیم‌های فنی باید در نظر داشت را مرور کردیم. همچنین درباره‌ی نقش مدیر محصول نیز صحبت مبسوطی داشتیم. پیشنهاد می‌کنم که اگر اپیزود گفتگو با امیر تقی‌آبادی را نشنیده‌اید، بشنوید.

بخش دیگری از این گفت‌وگو نیز به تعریف و توصیف نقش معاون مهندسی و تفاوت‌های عملکردی‌ای با مدیر فنی (CTO) پرداختیم.

از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

از کجا بشنویم و ببینیم؟

برای تماشای نسخه‌ی ویدیویی این گفتگو می‌توانید به یوتوب کارگاه مراجعه کنید. همچنین برای شنیدن نسخه‌ی صوتی، از اپلیکیشن کست‌باکس یا اپل پادکستز استفاده کنید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مجتبی درویشی

توسعه دهنده وردپرس | مجتبی درویشی

شصت‌وچهار میلیون وب‌سایت، از جمله همین سایت کارگاه با وردپرس توسعه یافته‌اند. در بیستمین قسمت با مجتبی درویشی به عنوان توسعه دهنده وردپرس گفتگو کردم. مجتبی از مسیر خودآموزی خود، دوبار مهاجرتش و شیوه‌های مختلف توسعه‌ی مسیر شغلی‌اش گفت. همچنین از سختی‌های کار در حوزه‌ی برنامه‌نویسی نکات قابل توجهی را مطرح کرد.
ادامه
توسعه دهنده فرانت اند محسن براتی

چگونه یادگیری توسعه نرم‌افزار را آغاز کنیم؟ | توسعه دهنده فرانت اند | محسن براتی

رشد نیاز به حرفه‌های فنی در بازار کار ایران موجب شده که طیف زیادی از نوکارجوها به مهارت‌آموزی در این حوزه علاقه پیدا کنند. با محسن براتی که به عنوان توسعه دهنده فرانت اند در شرکتی هلندی مشغول به کار است، درباره‌ی مسیر یادگیری مهارت‌های سخت توسعه نرم‌افزار گفتگو کردم که می‌تواند برای علاقه‌مندان به این رسته‌ی شغلی سودمند باشد.
ادامه
ماکان سپهری مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه

مدیر تحول دیجیتال | ماکان سپهری

تحول دیجیتال از آن دست کلیدواژه‌هاییست که ممکن است آن‌را به کرات شنیده باشید، اما کاربرد و معنای واقعی آن‌را -مثل من- ندانید. در این گفت‌وگوی یک‌ونیم ساعته، ماکان سپهری که بعد از یک سابقه‌ی چندساله در حوزه‌های مختلف فنی، حالا به عنوان مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه مشغول است، کارکرد این حوزه را با حوصله توضیح می‌دهد. شنیدن این قسمت برای افرادی با عقبه‌ی فنی و همچنین علاقه‌مند به کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری می‌تواند جذاب باشد.
ادامه
Total
0
Share