ریحانه وحیدیان | پژوهشگر و کنشگر شهری | استعفا از کار دولتی پس از ۱۴ سال

کار دولتی برای بسیاری از ما، غایتِ موقعیت شغلی مطلوب است. خاصه اگر در سازمانی همچون شهرداری و در سمتی مدیریتی باشد. ریحانه وحیدیان که تجربه‌ی حضور در شهرداری تهران و وزارت فناوری اطلاعات را در سطوح ارشد داشته، پس از چهارده سال کار در نهادهای دولتی تصمیم گرفته که مسیر شغلی اش را در بخش خصوصی ادامه دهد. در این اپیزود درباره‌ی دلایل این تصمیم گپ زدیم.
ریحانه وحیدیان

ریحانه وحیدیان از چهارده سال پیش، در مجموعه شهرداری تهران شروع به کار کرده و به عنوان کارمند رسمی، سمت‌های کارشناسی تا مدیریتی را تجربه کرده. مدتی هم به عنوان دستیار جوان رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران در این نهاد دولتی حضور داشته. او در نهایت در همین هفته‌های اخیر به صورت رسمی پرونده کارمند دولتی بودن‌ خود را بست و برای کسب تجربه‌های جدید در مسیر شغلی اش، بخش خصوصی را برای فعالیت انتخاب کرده است.

ریحانه وحیدیان پنجمین میهمان کارگاه در قسمت‌های ویژه‌ی ابوالمشاغل است. با او درباره‌ی اقتضاعات و شرایط کار دولتی گپ زدم و از حال و احوال کارکنان بخش دولتی پرسیدم. نقدهای‌ام به ساختار اجرایی در دستگاه‌های دولتی را طرح کردم و او به فراخور تجربه‌اش، دلایل و ریشه‌های‌اش را شرح داد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
سروش صلواتیان

سروش صلواتیان | فعال اجتماعی، موسس جازکالا | کار خیر یعنی چه؟

سروش صلواتیان در جایی از زمان و بنا به حادثه‌ای، راهی جازموریان می‌شود. اما به‌واسطه‌ی «دستاورد»هایی هفت سالی می‌شود که ساکن آن‌جا شده است. دستاوردهایی که بر خلاف معنایی که از این واژه برداشت می‌کنیم، مادی نیستند. در این اپیزود با او درباره‌ی ماهیت، الزام‌ها و قواعد «کار خیر» گفت‌وگو کردم. تلاش کردیم تا به‌دور از کلیشه، نگاهی نسبتا همه‌جانبه به این پدیده، کارکردها، دشواری‌ها و البته آسیب‌های‌اش بیاندازیم.
ادامه
امیر لطیفی

«شغل» مهم است؟ نگاهی تازه به فلسفه‌ی کار کردن | امیر لطیفی | توسعه دهنده نرم‌افزار

امیر لطیفی برنامه‌نویس است، اما هویت خود را در جهانی خارج از حوزه‌ی نرم‌افزار می‌جوید و تعریف می‌کند. با او که این‌روزها بیشتر از دنیای توسعه نرم‌افزار به وادی «فلسفه» اعتنا دارد، درباره‌ی فلسلفه‌ی کار کردن حرف زدم و نظرش را درباره‌ی اهمیت شغل و نقش‌اش در معنای زندگی جویا شدم.
ادامه
Total
0
Share