افراد چند پتانسیلی را بهتر بشناسیم | ابوالفضل فتاحی | ابوالمشاغل ۳

میهمان سی‌ونهم کارگاه ابوالفضل فتاحی بود. او ده‌ها شغل مختلف را آزمون کرده و کسب‌وکارهای مختلفی را راه انداخته. اما نه خود را شاغل می‌داند و نه کارآفرین. سومین اپیزود ابوالمشاغل با خلبانی تهیه شد که سابقه‌ی کتابفروشی، کاشی‌کاری و برگزاری اردوهای دانش‌آموزی را در مسیر شغلی‌اش دارد!
ابوالفضل فتاحی | افراد چند پتانسیلی

پیدا کردن عنوان شغلی برای فردی چند پتانسیلی که بیش از چهل شغل و حرفه را آزمون کرده و بسیار بیشتر از این عدد، مهارت‌های مختلف را یاد گرفته میسر نیست. هرچند شکل کار ابوالفضل فتاحی بی شباهت به کارآفرینی سریالی نیست، اما خودش اصرار دارد که کارآفرین خطاب‌اش نکنیم و ترجیح می‌دهد که عنوان «طراحی و توسعه دهنده دیوانه بازی» را داشته باشد.

ابوالفضل از دوران مدرسه کار کردن را آغاز کرده و از همان ابتدا تا همین امروز، کار و اشتغال برای‌اش به بازی و سرگرمی شباهت بیشتری دارد. در دنیای حرفه‌های مختلف بازیگوشی کرده و مهارت‌های مختلف را نیز یاد گرفته. از کاشی‌کاری و برق‌کشی و کابیت‌سازی تا خلبانی و کتابفروشی و برگزاری اردوهای آموزشی و توسعه‌ی محصولات نرم‌افزای!

نگاه ابوالفضل فتاحی به مقوله‌ی کار و مسیر شغلی بی‌تردید با همه‌ی میهمانانی که پیش‌تر در کارگاه داشتم تفاوت دارد. شنیدن جهان‌بینی او شاید کمک کند که تصویر بهتری از کار حرف‌ای برای خودمان بسازیم.

در بخشی از این گفتگو نیز به آدم‌های چند پتانسیلی و ویژگی‌های مشترک‌شان پرداختیم. اگر شما هم میل به کنجکاوی دارید و می‌خواهید حوزه‌های مختلف را تجربه کنید، شنیدن این بخش از گفتگو قطعا برای‌تان جذاب خواهد بود.


کارگاه با حمایت و همراه ابر آروان تحقیق و راهنمای جامعی برای انتخاب هدیه سازمانی توسط تیم‌های منابع انسانی منتشر کرده است. از طریق صفحه راهنمای هدایای سازمانی می‌توانید این گزارش را دریافت کنید.


شنیدن و تماشای کارگاه

برای شنیدن کارگاه می‌توانید از همه‌ی اپلیکیشن‌های پادکست همچون کست‌باکس استفاده کنید. همچنین نسخه‌ی تصویری گفت‌وگوها که عموما مفصل تر از نسخه‌ی صوتی است را می‌توان در کانال یوتوب کارگاه پیدا کرد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مسعود زمانی

مسعود زمانی | معاون نوآوری فناپ | چشم انداز اکوسیستم دیجیتال ایران

مسعود زمانی معاون فناوری فناپ است. او در سال‌های اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر مطالعات بین نسلی داشته و همواره تلاش کرده تا با نگاهی آینده‌پژوهانه، ترندهای فناوری را پیش از موعد شناسایی کند. با او درباره‌ی شرایط حال حاضر ایران از منظر فناوری و کسب‌وکاری گفت‌وگو کردم و نظرش را درباره‌ی آتیه‌ی قابل پیش‌بینی جویا شدم. گفت‌وگوی‌مان سمت‌وسوی مختلف داشت. فکر می‌کنم شنیدنش می‌تواند برای همگان جذاب باشد.
ادامه
سروش صلواتیان

سروش صلواتیان | فعال اجتماعی، موسس جازکالا | کار خیر یعنی چه؟

سروش صلواتیان در جایی از زمان و بنا به حادثه‌ای، راهی جازموریان می‌شود. اما به‌واسطه‌ی «دستاورد»هایی هفت سالی می‌شود که ساکن آن‌جا شده است. دستاوردهایی که بر خلاف معنایی که از این واژه برداشت می‌کنیم، مادی نیستند. در این اپیزود با او درباره‌ی ماهیت، الزام‌ها و قواعد «کار خیر» گفت‌وگو کردم. تلاش کردیم تا به‌دور از کلیشه، نگاهی نسبتا همه‌جانبه به این پدیده، کارکردها، دشواری‌ها و البته آسیب‌های‌اش بیاندازیم.
ادامه
ریحانه وحیدیان

ریحانه وحیدیان | پژوهشگر و کنشگر شهری | استعفا از کار دولتی پس از ۱۴ سال

کار دولتی برای بسیاری از ما، غایتِ موقعیت شغلی مطلوب است. خاصه اگر در سازمانی همچون شهرداری و در سمتی مدیریتی باشد. ریحانه وحیدیان که تجربه‌ی حضور در شهرداری تهران و وزارت فناوری اطلاعات را در سطوح ارشد داشته، پس از چهارده سال کار در نهادهای دولتی تصمیم گرفته که مسیر شغلی اش را در بخش خصوصی ادامه دهد. در این اپیزود درباره‌ی دلایل این تصمیم گپ زدیم.
ادامه
Total
0
Share