پیدا کردن عنوان شغلی برای فردی چند پتانسیلی که بیش از چهل شغل و حرفه را آزمون کرده و بسیار بیشتر از این عدد، مهارتهای مختلف را یاد گرفته میسر نیست. هرچند شکل کار ابوالفضل فتاحی بی شباهت به کارآفرینی سریالی نیست، اما خودش اصرار دارد که کارآفرین خطاباش نکنیم و ترجیح میدهد که عنوان «طراحی و توسعه دهنده دیوانه بازی» را داشته باشد.
ابوالفضل از دوران مدرسه کار کردن را آغاز کرده و از همان ابتدا تا همین امروز، کار و اشتغال برایاش به بازی و سرگرمی شباهت بیشتری دارد. در دنیای حرفههای مختلف بازیگوشی کرده و مهارتهای مختلف را نیز یاد گرفته. از کاشیکاری و برقکشی و کابیتسازی تا خلبانی و کتابفروشی و برگزاری اردوهای آموزشی و توسعهی محصولات نرمافزای!
نگاه ابوالفضل فتاحی به مقولهی کار و مسیر شغلی بیتردید با همهی میهمانانی که پیشتر در کارگاه داشتم تفاوت دارد. شنیدن جهانبینی او شاید کمک کند که تصویر بهتری از کار حرفای برای خودمان بسازیم.
در بخشی از این گفتگو نیز به آدمهای چند پتانسیلی و ویژگیهای مشترکشان پرداختیم. اگر شما هم میل به کنجکاوی دارید و میخواهید حوزههای مختلف را تجربه کنید، شنیدن این بخش از گفتگو قطعا برایتان جذاب خواهد بود.
کارگاه با حمایت و همراه ابر آروان تحقیق و راهنمای جامعی برای انتخاب هدیه سازمانی توسط تیمهای منابع انسانی منتشر کرده است. از طریق صفحه راهنمای هدایای سازمانی میتوانید این گزارش را دریافت کنید.
شنیدن و تماشای کارگاه
برای شنیدن کارگاه میتوانید از همهی اپلیکیشنهای پادکست همچون کستباکس استفاده کنید. همچنین نسخهی تصویری گفتوگوها که عموما مفصل تر از نسخهی صوتی است را میتوان در کانال یوتوب کارگاه پیدا کرد.