تجربه‌ی زیست هنرمندانه در فرنگ! | رام عضدی | داستان‌ساز

رام عضدی از کارشناسی ارشد دانشگاه تهران انصراف می‌دهد و به‌دنبال علاقه‌اش، ادبیات می‌رود. با او درباره‌ی این تصمیم و تجربه‌اش از مهاجرت گپ زدیم.
رام عضدی

ده سال پیش و در بهار سال ۱۳۹۳، شماره‌ی پنجاه مجله‌ی حرفه: هنرمند، پرونده‌ای با موضوع مهاجرت منتشر کرد. موضوع آن ویژه‌نامه، که به مهاجرت هنرمندان و واکاوی تجربه‌شان از این پدیده اختصاص داشت، در این سال‌ها همراه من بوده و هربار دوست یا آشنای هنردان و هنرمندی را یافتم که تن به مهاجرت داده، درباره‌ی تجربه و شکل مواجه‌اش پرسیدم. رام عضدی، دوستِ داستان‌باز و هنردان و پادکست‌ساز و کنج‌کاوم را هم در مقابل این سوال گذاشتم و از او درباره‌ی تجربه‌ی سه‌ساله‌اش از مهاجرت به لندن پرسیدم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

من رام عضدی را به واسطه‌ی پادکستش، پادکست کنارش، شناختم. خود کنارش را هم به واسطه‌‌ی پادکست کتابگرد پیدا کردم. او در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران مشغول به تحصیل بوده که تصمیم می‌گیرد قید مهندسی را بزند و به ادبیات پناه ببرد. چند ماه بعد، سر کلاس درس «مطالعات تطبیقی ادبیات» در دانشگاهی در لندن می‌نشیند در مقطع کارشناسی ارشد فارغ‌التحصیل می‌شود.

در این گفت‌وگو هم درباره‌ی تجربه‌ی رام عضدی از مهاجرت گپ زدیم و هم با رشته‌اش، که گویا در دانشگاه‌های ایران مشابه‌اش نیست، صحبت کردیم.کمی هم به عالم پادکست‌ها پرداختیم و مختصری هم درباره‌ی فرصت‌های کاری هنرمندان صحبت کردیم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
سعید ارکان‌زاده | گفتگو درباره سواد رسانه‌ای

سواد رسانه‌ای به چه کارمان می‌آید؟ | سعید ارکان‌زاده یزدی | روزنامه‌نگار و مدیر مسئول مجله بازخورد

سواد رسانه‌ای عبارتی آشنا برای ماست. در طی ماه‌های اخیر و همگام با افزایش کمّی اخباری که روزانه دریافت می‌کنیم، استفاده از این عبارت و تاکید بر آن، دوباره شدت یافته و علاوه بر رسانه‌ها، کاربران شبکه‌های اجتماعی هم از نبود سواد رسانه‌ای شهروندان نالان شده‌اند. در این اپیزود از کارگاه با دکتر سعید ارکان‌زاده درباره‌ی این مفهوم، تعریف و کارکردش صحبت کردم و از نقش و وظیفه‌ی شهروندان در مواجهه با اخبار پرسیدم.
ادامه
بهرنگ تنکابنی

بهرنگ تنکابنی | موسس و سردبیر | ماهنامه‌ی فرهنگ و آهنگ؛از آغاز تا پایان

بهرنگ تنکابنی در سال‌های اخیر به عنوان فعالِ صنعت تبلیغات شناخته شده است. در این اپیزود اما به نه با بهرنگِ تبلیغات‌چی، که با بهرنگِ روزنامه‌نگار و فعال فرهنگی گپ زدم. این اپیزود، نه فقط مروری بر کارنامه‌ی روزنامه‌نگاری او، که به نحوی، یک تکه از تاریخ شفاهی رسانه‌های دهه‌ی هشتاد ایران با تمرکز بر مجله‌ی اثرگذار «فرهنگ و آهنگ» شد.
ادامه
حسین وحدانی

کار و زندگی در میان کلمات | حسین وحدانی | نویسنده

حسین وحدانی مسیر حرفه‌ای‌اش را از فضای روزنامه‌نگاری آغاز می‌کند و تا سطح سردبیری هم پیش می‌آید. اما راه به سمت حوزه‌ی کسب‌وکار و بازاریابی کج می‌کند و در این میان، دست به نوشتن و نشر کتاب هم می‌زند. عینِ عاشقی و دالِ دوست داشتن، دو اثر موفق اوست که طرفداران بسیاری دارد و اصلا بسیاری، حسین وحدانی را تنها به واسطه‌ی نویسندگی‌اش می‌شناسند. در این گفتگو سعی کردم مرز و فصول مشترک میان کار رسانه‌ای، تجاری و هنری را با او مرور کنم.
ادامه
Total
0
Share