ده سال پیش و در آذر سال ۱۳۹۲، علیاصغر هنرمند و تعدادی از همکارانش در وبسایت نارنجی دستگیر و سپس حبسهای طولانیمدتی را تحمل کردند. نارنجی یکی از نخستین سایتهای خبری حوزهی فناوری در ایران بود که از ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرد و تا زمان فعالیتاش، مهمترین رسانهی این عرصه بود. حالا دیگر اثری از نارنجی نیست، اما کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که در فضای فناری فعال باشد و نام و اثرش را بهیاد نیاورد.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
علیاصغر هنرمند پس از وقفهی ناخواستهی چندساله، دوباره به کار و حرفهای که در آن تجربه و تخصص دارد بازگشته: محتوا و رسانه. در فرم و شیوههایی تازه و مطابق با آنچه سلیقه و ترجیح روز است. اما «اصالت» را همچون گذشته حفظ کرده و چندان، هیجانی برای بیشتر دیده شدن ندارد. هرچند رسانهها و فعالیتهای محتوایی تازهی او دیگر در عرصه فناوری نیست، اما رگههای «کیفیتگرایی»، «دقت» و «نوآوری» را میتوان در تمام گونههای محتوایی که میسازد و توزیع میکند، یافت.
updatemd رسانهای در حوزهی سلامت و پزشکی است که طبعا، تحصیلات علیاصغر هنرمند در راهاندازیاش بیاثر نبوده. رسانهای که چندان در کارِ ترندهای روز نیست و تمرکزش را بر اصالتِ منبع و جامعیت محتوا گذاشته. بزرگراه، پلتفرمی در حوزهی آموزش آنلاین و توزیع محتوای آموزشیست که در دو سطح B2B و B2C فعالیت میکند. در کنار ایندو، خود علیاصغر شخصا محتواهایی لصیل و کاربردی را در حوزههای توسعهی فردی (نه در شکلِ متداولش!) در فرمتهای مختلف تهیه و در پلفترمهایی چون تویتر و یوتوب منتشر میکند.
گفتوگوی من با علیاصغر هنرمند از شیوهی نگاهاش به فضای کار و نحوهی ارتقای سطح بهرهوری شخصیاش آغاز شد. بیآنکه در چرایی غیبت چندسالهاش سربجانبنم، از او خواستم که از تجربهی حصر و دوری از زندگی عادی بگوید. کمی هم پیرامون فعالیتهای تازه و اهدافی که در سر دارد، گپ زدیم. شنیدن این اپیزود را از دست ندهید.