پژوهش و مسیر شغلی آن در ایران | طه رادمنش | پژوهشگر حرفه ای

در نوزدهمین قسمت از کارگاه با طه رادمنش گفتگو کردم. طه در رشته تاریخ و تا مقطع دکتری تحصیل کرده و بعد از تجربه‌ی چندساله‌ی تدریس در دانشگاه، امروز به عنوان پژوهشگر مستقل با نهادها و مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کند.
پژوهشگر طه رادمنش

میهمان نوزدهم کارگاه، طه رادمنش بود که این‌روزها به عنوان پژوهشگر مشغول به‌کار است. در این گفتگوی یک‌ساعته درباره‌ی مسیر شغلی و تحصیلی او گپ زدیم و از پیچیدگی‌های شغل پژوهش در ایران گفتیم.

علاوه بر این، درباره‌ی نقش دانشگاه در حوزه‌ی پژوهش و همچنین مهارت‌های مورد نیاز یک پژوهشگر گفت‌وگو کردیم. در بخش دیگری از این گفت‌وگو به انواع مسیرهای شغلی که پیش روی یک پژوهشگر است، گپ زدیم.

هرچند عمده‌ی فعالیت‌های طه رادمنش مرتبط به رشته‌ی تخصصی‌اش، تاریخ بوده، اما شنیدن این گفتگو می‌تواند برای طیف وسیعی از علاقه‌مندان به کار مطالعاتی و پژوهش مفید فایده باشد.



همچنین بشنوید: ویراستار | مهدی خطیبی


درباره طه رادمنش

طه از آن دست آدم‌هاییست که خیلی زود به علاقه‌اش پی برده و در توانسته تا حد زیادی مسیر تحصیلی و مسیر شغلی اش را به هم نزدیک کند. او پس از اخذ دپیلم در رشته علوم انسانی، تحصیلات دانشگاهی‌اش را تا وقع دکتری و در رشته‌ی تاریخ ادامه می‌دهد.

طه رادمنش در دوران دانشگاه به حرفه‌های مختلف و تقریبا مرتبطی به تحصیلات‌اش مشغول می‌شود. پس از دوران تحصیل، مدتی را به عنوان استاد دانشگاه به تدریس مشغول می‌شود و پس از آن فعالیت‌های‌اش را به عنوان پژوهشگر مستقل ادامه می‌دهد. علاوه بر آن، چند جلد کتاب نیز ترجمه و ویرایش کرده و کتابی پژوهشی نیز در دست چاپ دارد.

از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

برای تماشای این گفتگو به صفحه‌ی یوتوب کارگاه مراجعه کنید. همچنین می‌توانید نسخه‌ی صوتی این اپیزود را در کست باکس بشنوید. آموزش کست باکس

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهدی خطیبی

ویراستار | مهدی خطیبی

مهدی خطیبی پیش از آن‌که ویراستار یا کتابدار باشد، ادیب است و آن‌طور که خودش در این گفتگو می‌گوید، با ادبیات و واژه‌ها عشق‌بازی می‌کند. در این گفتگوی یک‌ونیم ساعته درباره‌ی شکل ورودش به حوزه‌ی ادبیات و سپس ویراستاری گفت و از دشواری‌ها و البته‌ جذابیت‌های فن ویرایش صحبت کرد. این ایپزود می‌تواند علاوه‌ بر علاقه‌مندان شغل ویراستاری، برای دوستداران ادبیات نیز مفید و جذاب باشد.
ادامه
رضا جیملی سردبیر مجله کارنگ

سردبیر یک رسانه چه مهارت‌هایی لازم دارد؟ رضا جمیلی | سردبیر هفته‌نامه کارنگ

اپیزود دهم پادکست کارگاه به گفتگو با رضا جمیلی اختصاص یافت. رضا این‌روزها به عنوان سردبیر در مجله‌ی تازه تاسیس کارنگ مشغول به‌کار است، اما سابقه و تجربه‌ی حضورش در رسانه‌های تخصصی حوزه‌ی کسب‌وکار به سال‌ها پیش و روزنامه‌ی کسب‌وکار بازمی‌گردد. در این گفت‌وگوی دو ساعته، هم وظایف و ویژگی‌های یک سردبیر را بررسی کردیم و هم به نقد و بررسی فضای کار رسانه‌ای در ایران پرداختیم.
ادامه
حسین وحدانی

کار و زندگی در میان کلمات | حسین وحدانی | نویسنده

حسین وحدانی مسیر حرفه‌ای‌اش را از فضای روزنامه‌نگاری آغاز می‌کند و تا سطح سردبیری هم پیش می‌آید. اما راه به سمت حوزه‌ی کسب‌وکار و بازاریابی کج می‌کند و در این میان، دست به نوشتن و نشر کتاب هم می‌زند. عینِ عاشقی و دالِ دوست داشتن، دو اثر موفق اوست که طرفداران بسیاری دارد و اصلا بسیاری، حسین وحدانی را تنها به واسطه‌ی نویسندگی‌اش می‌شناسند. در این گفتگو سعی کردم مرز و فصول مشترک میان کار رسانه‌ای، تجاری و هنری را با او مرور کنم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share