میهمان نوزدهم کارگاه، طه رادمنش بود که اینروزها به عنوان پژوهشگر مشغول بهکار است. در این گفتگوی یکساعته دربارهی مسیر شغلی و تحصیلی او گپ زدیم و از پیچیدگیهای شغل پژوهش در ایران گفتیم.
علاوه بر این، دربارهی نقش دانشگاه در حوزهی پژوهش و همچنین مهارتهای مورد نیاز یک پژوهشگر گفتوگو کردیم. در بخش دیگری از این گفتوگو به انواع مسیرهای شغلی که پیش روی یک پژوهشگر است، گپ زدیم.
هرچند عمدهی فعالیتهای طه رادمنش مرتبط به رشتهی تخصصیاش، تاریخ بوده، اما شنیدن این گفتگو میتواند برای طیف وسیعی از علاقهمندان به کار مطالعاتی و پژوهش مفید فایده باشد.
همچنین بشنوید: ویراستار | مهدی خطیبی
درباره طه رادمنش
طه از آن دست آدمهاییست که خیلی زود به علاقهاش پی برده و در توانسته تا حد زیادی مسیر تحصیلی و مسیر شغلی اش را به هم نزدیک کند. او پس از اخذ دپیلم در رشته علوم انسانی، تحصیلات دانشگاهیاش را تا وقع دکتری و در رشتهی تاریخ ادامه میدهد.
طه رادمنش در دوران دانشگاه به حرفههای مختلف و تقریبا مرتبطی به تحصیلاتاش مشغول میشود. پس از دوران تحصیل، مدتی را به عنوان استاد دانشگاه به تدریس مشغول میشود و پس از آن فعالیتهایاش را به عنوان پژوهشگر مستقل ادامه میدهد. علاوه بر آن، چند جلد کتاب نیز ترجمه و ویرایش کرده و کتابی پژوهشی نیز در دست چاپ دارد.
از حرفهایها مشورت بگیرید
کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسبوکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفهای و منتخب، فراهم میکند.
برای تماشای این گفتگو به صفحهی یوتوب کارگاه مراجعه کنید. همچنین میتوانید نسخهی صوتی این اپیزود را در کست باکس بشنوید. آموزش کست باکس