مسعود زمانی | معاون نوآوری فناپ | چشم انداز اکوسیستم دیجیتال ایران

مسعود زمانی معاون فناوری فناپ است. او در سال‌های اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر مطالعات بین نسلی داشته و همواره تلاش کرده تا با نگاهی آینده‌پژوهانه، ترندهای فناوری را پیش از موعد شناسایی کند. با او درباره‌ی شرایط حال حاضر ایران از منظر فناوری و کسب‌وکاری گفت‌وگو کردم و نظرش را درباره‌ی آتیه‌ی قابل پیش‌بینی جویا شدم. گفت‌وگوی‌مان سمت‌وسوی مختلف داشت. فکر می‌کنم شنیدنش می‌تواند برای همگان جذاب باشد.
مسعود زمانی

همین چندروز قبل بود که در نشستی خبری، طرح حمایت از کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال کشور رونمایی شد. طرحی مملو از مشوق‌های مختلف، که به گواه بازخورد متخصصان امر، چندان تناسبی با انتظارات اصلی فعالان این حوزه ندارد. گفتگو با مسعود زمانی را از مفهوم نوآوری در جهان و تعابیرش در فضای کسب‌وکاری ایران آغاز کردم، و سپس به سمت شیوه‌های سیاست‌گذاری در فضای اقتصاد دیجیتال کشور پیش بردم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

مسعود زمانی را از سال‌ها پیش به عنوان فردی‌که همیشه نگاهش به آینده است و شناخت عمیق و بسیطی به فضای تکنولوژی داخل و خارج از کشور دارد، شناختم. او در مشاغل مختلفی فعال بوده و در سازمان‌های مختلفی نقش داشته. اما همانطور که خودش می‌گوید، «نوآوری» همواره بخشی از حرفه و مسیر شغلی اش بوده است.

شنیدن این ایپزود می‌تواند برای همه‌ی کسانی‌که در فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران مشغول‌اند، مفید باشد. مسعود زمانی چشم‌انداز خود را از وضع موجود ارائه می‌کند و راهکارهایی برای شناخت بهتر فضا عرضه می‌کند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
ریحانه وحیدیان

ریحانه وحیدیان | پژوهشگر و کنشگر شهری | استعفا از کار دولتی پس از ۱۴ سال

کار دولتی برای بسیاری از ما، غایتِ موقعیت شغلی مطلوب است. خاصه اگر در سازمانی همچون شهرداری و در سمتی مدیریتی باشد. ریحانه وحیدیان که تجربه‌ی حضور در شهرداری تهران و وزارت فناوری اطلاعات را در سطوح ارشد داشته، پس از چهارده سال کار در نهادهای دولتی تصمیم گرفته که مسیر شغلی اش را در بخش خصوصی ادامه دهد. در این اپیزود درباره‌ی دلایل این تصمیم گپ زدیم.
ادامه
حمید اعتمادی

وقتی از دو حرف می‌زنیم، از چه حرف می‌زنیم؟ | حمید اعتمادی | دونده | هم‌بیان‌گذار تهران کلاب

حمید اعتمادی قریب به چهل سال است که به‌شکل حرفه‌ای به دویدن مشغول است و در سال‌های اخیر با راه‌اندازی تهران کلاب تلاش کرده تا دوی شهری را اشاعه دهد. با او درباره‌ی ظهور و بروز پدیده‌ی «دوی عمومی» گفت‌وگو کردیم و به سیر رشد تهران کلاب پرداختیم.
ادامه
حسین مدنی مردم شناس

انسان شناس | حسین مدنی

وقتی عبارت مردم شناسی را در گوگل جستجو می‌کنی، آن‌را مترادف انسان شناسی نشان می‌دهد. موضوعی که حسین مدنی به عنوان یک مردم شناس با آن مخالف است. اگر شما هم مثل منِ پیش از این گفتگو، حوزه‌ی مردم شناسی را صرفا آکادمیک می‌دانید، این اپیزود را بشنوید تا از کارکردها و کاربردهایش در حوزه‌های دیگر، همچون کسب‌وکار مطلع شوید.
ادامه
Total
0
Share