مسعود زمانی | معاون نوآوری فناپ | چشم انداز اکوسیستم دیجیتال ایران

مسعود زمانی معاون فناوری فناپ است. او در سال‌های اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر مطالعات بین نسلی داشته و همواره تلاش کرده تا با نگاهی آینده‌پژوهانه، ترندهای فناوری را پیش از موعد شناسایی کند. با او درباره‌ی شرایط حال حاضر ایران از منظر فناوری و کسب‌وکاری گفت‌وگو کردم و نظرش را درباره‌ی آتیه‌ی قابل پیش‌بینی جویا شدم. گفت‌وگوی‌مان سمت‌وسوی مختلف داشت. فکر می‌کنم شنیدنش می‌تواند برای همگان جذاب باشد.
مسعود زمانی

همین چندروز قبل بود که در نشستی خبری، طرح حمایت از کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال کشور رونمایی شد. طرحی مملو از مشوق‌های مختلف، که به گواه بازخورد متخصصان امر، چندان تناسبی با انتظارات اصلی فعالان این حوزه ندارد. گفتگو با مسعود زمانی را از مفهوم نوآوری در جهان و تعابیرش در فضای کسب‌وکاری ایران آغاز کردم، و سپس به سمت شیوه‌های سیاست‌گذاری در فضای اقتصاد دیجیتال کشور پیش بردم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

مسعود زمانی را از سال‌ها پیش به عنوان فردی‌که همیشه نگاهش به آینده است و شناخت عمیق و بسیطی به فضای تکنولوژی داخل و خارج از کشور دارد، شناختم. او در مشاغل مختلفی فعال بوده و در سازمان‌های مختلفی نقش داشته. اما همانطور که خودش می‌گوید، «نوآوری» همواره بخشی از حرفه و مسیر شغلی اش بوده است.

شنیدن این ایپزود می‌تواند برای همه‌ی کسانی‌که در فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران مشغول‌اند، مفید باشد. مسعود زمانی چشم‌انداز خود را از وضع موجود ارائه می‌کند و راهکارهایی برای شناخت بهتر فضا عرضه می‌کند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
رهام افغانی خراسکانی

رهام افغانی خراسکانی | نظام دانشگاهی در ایران چطور کار می‌کند؟

رهام افغانی خراسکانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شده و سپس برای طی مقطع دکتری راهری پلی‌تکنیک میلان می‌شود. او پس از بازگشت به ایران در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل می‌شود و پس از هشت سال تدریس در این دانشگاه، از آن اخراج می‌شود. در این اپیزود پیرامون این رویداد و موضوعاتی دیگر گفت‌وگو کردیم.
ادامه
امیر لطیفی

«شغل» مهم است؟ نگاهی تازه به فلسفه‌ی کار کردن | امیر لطیفی | توسعه دهنده نرم‌افزار

امیر لطیفی برنامه‌نویس است، اما هویت خود را در جهانی خارج از حوزه‌ی نرم‌افزار می‌جوید و تعریف می‌کند. با او که این‌روزها بیشتر از دنیای توسعه نرم‌افزار به وادی «فلسفه» اعتنا دارد، درباره‌ی فلسلفه‌ی کار کردن حرف زدم و نظرش را درباره‌ی اهمیت شغل و نقش‌اش در معنای زندگی جویا شدم.
ادامه
پوریا درنی همدانی

نهاد دانشگاه در مسیر کارآفرینی موثر است؟ پوریا درنی همدانی | استادیار دانشگاه بازرگانی ناینرود

آیا مسیر کارآفرینی از دانشگاه می‌گذرد؟ در این ایپزود با پوریا درنی همدانی، استادیار دانشگاه ناینرود پیرامون همین موضوع و شرایط استارتاپ ویزای هلند گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share