علی‌اصغر هنرمند | موسس نارنجی و بزرگراه | در ستایش امید و استمرار

علی‌اصغر هنرمند و «نارنجی» نام‌شان به‌هم پیوندی ناگسستنی دارد، تا هنوز که دیگر از نارنجی اثری و در آن خبری نیست. با او درباره‌ی تجربه‌ی دوری ناخواسته‌اش از فضای کار و زندگی حرف زدم و از شیوه‌هایی که برای حفظ امید و بهره‌وری به‌کار می‌برد، پرسیدم.
علی‌اصغر هنرمند

ده سال پیش و در آذر سال ۱۳۹۲، علی‌اصغر هنرمند و تعدادی از همکارانش در وبسایت نارنجی دستگیر و سپس حبس‌های طولانی‌مدتی را تحمل کردند. نارنجی یکی از نخستین سایت‌های خبری حوزه‌ی فناوری در ایران بود که از ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرد و تا زمان فعالیت‌اش، مهمترین رسانه‌ی این عرصه بود. حالا دیگر اثری از نارنجی نیست، اما کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که در فضای فناری فعال باشد و نام و اثرش را به‌یاد نیاورد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

علی‌اصغر هنرمند پس از وقفه‌ی ناخواسته‌ی چندساله، دوباره به کار و حرفه‌ای که در آن تجربه و تخصص دارد بازگشته: محتوا و رسانه. در فرم و شیوه‌هایی تازه و مطابق با آن‌چه سلیقه و ترجیح روز است. اما «اصالت» را همچون گذشته حفظ کرده و چندان، هیجانی برای بیشتر دیده شدن ندارد. هرچند رسانه‌ها و فعالیت‌های محتوایی تازه‌ی او دیگر در عرصه فناوری نیست، اما رگه‌های «کیفیت‌گرایی»، «دقت» و «نوآوری» را می‌توان در تمام گونه‌های محتوایی که می‌سازد و توزیع می‌کند، یافت.

updatemd رسانه‌ای در حوزه‌ی سلامت و پزشکی است که طبعا، تحصیلات علی‌اصغر هنرمند در راه‌اندازی‌اش بی‌اثر نبوده. رسانه‌ای که چندان در کارِ ترندهای روز نیست و تمرکزش را بر اصالتِ منبع و جامعیت محتوا گذاشته. بزرگراه، پلتفرمی در حوزه‌ی آموزش آنلاین و توزیع محتوای آموزشی‌ست که در دو سطح B2B و B2C فعالیت می‌کند. در کنار این‌دو، خود علی‌اصغر شخصا محتواهایی لصیل و کاربردی را در حوزه‌های توسعه‌ی فردی (نه در شکلِ متداولش!)‌ در فرمت‌های مختلف تهیه و در پلفترم‌هایی چون تویتر و یوتوب منتشر می‌کند.


گفت‌وگوی من با علی‌اصغر هنرمند از شیوه‌ی نگاه‌اش به فضای کار و نحوه‌ی ارتقای سطح بهره‌وری شخصی‌اش آغاز شد. بی‌آنکه در چرایی غیبت چندساله‌اش سربجانبنم، از او خواستم که از تجربه‌ی حصر و دوری از زندگی عادی بگوید. کمی هم پیرامون فعالیت‌های تازه و اهدافی که در سر دارد، گپ زدیم. شنیدن این اپیزود را از دست ندهید.

۵/۵ - (۲ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهدی خطیبی

ویراستار | مهدی خطیبی

مهدی خطیبی پیش از آن‌که ویراستار یا کتابدار باشد، ادیب است و آن‌طور که خودش در این گفتگو می‌گوید، با ادبیات و واژه‌ها عشق‌بازی می‌کند. در این گفتگوی یک‌ونیم ساعته درباره‌ی شکل ورودش به حوزه‌ی ادبیات و سپس ویراستاری گفت و از دشواری‌ها و البته‌ جذابیت‌های فن ویرایش صحبت کرد. این ایپزود می‌تواند علاوه‌ بر علاقه‌مندان شغل ویراستاری، برای دوستداران ادبیات نیز مفید و جذاب باشد.
ادامه
علیرضا معتمدی

علیرضا معتمدی | فیلمنامه نویس و کارگردان | چرا گریه نمی‌کنی؟ در ثنای ناامیدی!

فیلم «چرا گریه نمی‌کنی؟» دومین اثر علیرضا معتمدی در مقام کارگردان است. در این اپیزود با او درباره‌ی مفهوم «امید» گفت‌وگو کردم: عنصری که در فیلم‌های‌اش مفقود است، اما بارقه‌هایش را می‌توان در خود او دید!
ادامه
آرش سروری فعال رسانه ای

کار زیاد و زمان محدود: مدیریت زمان برای افراد پرمشغله | آرش سروری | فعال رسانه‌ای حوزه فناوری

چهلمین میهمان کارگاه، آرش سروری بود که قریب به بیست سال است که در فضای رسانه‌ای و فناوری ایران فعالیت می‌کند. با او درباره‌ی شیوه‌ی پیشنهادی‌اش برای مدیریت زمان گفتگو کردم. همچنین درباره‌ی سختی‌ها و توامان جذابیت‌های کار رسانه‌ای حرف زدیم و مسیر ورود به این عرصه‌ی شغلی را مرور کردیم.
ادامه
Total
0
Share