استارتاپ‌های ایرانی: منتفع یا متضرر از فیلترینگ و تحریم؟ جواد عامل | مدیرعامل نشان

دسترسی به برخی سرویس‌های بین‌المللی در ایران به‌دلیل فیلترینگ یا تحریم، محدود شده است. «کاسب تحریم» صفتی‌است که برخی به استارتاپ‌های ایرانی مشابه با سرویس‌های مسدود شده می‌دهند. با جواد عامل که مدیرعامل سرویس مسیریاب نشان است، دراین‌باره گفت‌وگو کردم و نظر او را از تاثیر فیلترینگ و تحریم بر استارتاپ‌های داخلی پرسیدم.
جواد عامل

مسیریاب «نشان» یکی از دو سرویس شناخته‌شده‌ی نقشه در ایران است که به گواه آمارهای کافه‌بازار و گوگل‌پلی، بیش از ده میلیون کاربر دارد. نشان فعالیت خود را پیش از فیلتر شدن «ویز» در ایران آغاز کرد، اما به‌نظر می‌رسد که رشد و استفاده‌ی عمومی‌تر از آن، چندان بی‌ارتباط با از دسترس خارج شدنِ ویز نباشد. در این اپیزود با جواد عامل که مدیریت عاملی «نشان» را به‌عهده دارد، درباره‌ی تاثیرهای فیلترینگ سرویس‌های بین‌المللی بر کسب‌وکارهای داخلی گفت‌وگو کردیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

در گفت‌وگو با جواد عامل علاوه بر صحبت پیرامون صفت «کاسب تحریم» که به برخی از استارتاپ‌های ایرانی الصاق می‌شود، درباره‌ی موضوعاتی چون فرهنگ سازمانی و تعامل مالی بنگاه‌های خصوصی با بخش حاکمیتی نیز گپ زدیم.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
آیلار مکی

مصائب زنانه در فضای کار مردانه | آیلار مکی | موسس برند Joule

آیلار مکی موسس و مدیر بازاریابی برند ژول است. برندی که در صنعت غذایی فعال است و با سرمایه‌ای حداقلی توانسته رشدی نسبتا سریع را تجربه کند. اما قصه‌ی زندگی خود او از برندی که ساخته جذاب‌تر است: آیلار در ۹ سالگی از ایران مهاجرت می‌کند و پس از تحصیل و کار در آمریکا و کانادا، در حالی‌که خانواده‌اش خارج از ایران ساکن مانده‌اند، تنها به ایران باز می‌گردد و پس از چندسالی کار در شرکت‌های مختلف، برند ژول را بنیان می‌گذارد. با او درباره‌ی تجربه‌اش در مهاجرت معکوس و کار به عنوان «زن» در فضای ایران صحبت کردم.
ادامه
مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهاجرت از تهران به لاهیجان؛ زندگی در مداری تازه | مهرنوش کریم‌پور، محمدعلی طائبی | هم‌بنیان‌گذاران پیله

مهرنوش کریم پور و محمدعلی طائبی تصمیم گرفتند کار و زندگی‌شان را در تهران رها و به شهر لاهیجان مهاجرت کنند. یک‌سال از آن تصمیم گذشته و حالا چندماهی می‌شود که برند «پیله» متولد شده. با آن‌ها درباره‌ی دلایل این تصمیم و وضع و حال پیله گفت‌وگو کردم.
ادامه
حسام سعیدپور

کاربردهای تحلیل داده در صنایع غیر آی‌تی | حسام سعیدپور | مدیرعامل ویترای

حسام سعیدپور چندسال قبل، کار در کسب‌وکاری خانوادگی در عرصه‌ی تولید صنعتی را رها می‌کند و شرکتی در حوزه‌ی ارائه‌ی خدمات تحلیل داده به برندهای بزرگ راه می‌اندازد. با او درباره‌ی چالش‌های جاری‌سازی ابزارهای فناورانه در دل شرکت‌های صنعتی و سنتی گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share