آرش برهمند | خبرنگار ارشد پیوست | رسانه، بحران، روابط عمومی و چیزهایی دیگر

آرش برهمند از فعالان شناخته‌شده‌ی رسانه‌ای در حوزه‌ی فناوری اطلاعات است. با او درباره‌ی بحران‌های روابط‌عمومی در استارتاپ‌ها، دلایل پدید آمدن‌شان و البته نقش رسانه‌ها در این‌باره گپ زدیم.
آرش برهمند

در ماه‌های گذشته و همگام با اتفاق‌های اجتماعی-سیاسی، برخی از استارتاپ‌های شناخته‌شده‌ی اکوسیستم استارتاپی ایران نیز با انواعی از بحران‌های روابط عمومی مواجه شدند. فارغ از چرایی و چیستی هرکدام از آن بحران‌ها، عدم حضور فعال رسانه‌های حوزه‌ی فناوری در این زمینه به چشم می‌خورد. آرش برهمند که از فعالان شناخته‌شده‌ی رسانه‌ای آی‌تی کشور است، در این اپیزود میهمان من شد تا در این‌باره گپ بزنیم و نقش یا وظیفه‌ی رسانه‌ها در موقعیت‌های مشابه را به بحث بگذاریم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

گفت‌وگوی من و آرش برهمند محدود به همین مساله باقی نماند و سمت‌وسوهای دیگری نیز پیدا کرد. در این اپیزود، پیرامون دلایل بروز بحران‌های روابط عمومی در استارتاپ‌های ایرانی، سیاست‌‌گذاری‌های ایشان در زمینه‌ی ارتباط با رسانه‌ها و البته مشقات کار خبرنگاری در شرایط خاص ایران نیز صحبت کردیم.


درباره آرش برهمند

آرش برهمند از قدیمی‌ترین فعالان رسانه‌ای حوزه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران است. کار حرفه‌ای در این عرصه را سال‌ها پیش آغاز کرده و در نخستین رسانه‌ی تخصصی این حوزه یعنی «عصر ارتباط» نیز حضور داشته است. پس از آن و تا حالا، نام او با ماه‌نامه‌ی پیوست گره خورده. مدتی مدید مسئولیت سردبیری‌اش را به عهده داشته و حالا یک‌سالی می‌شود که در همین رسانه،‌ سمت خبرنگار ارشد را دارد.

اگر برای‌تان جالب است بدانید که چرا آرش برهمند سمت خبرنگاری را به سردبیری ترجیح داده و آن‌طور که خودش در لینکدین‌اش نوشته، به جایی بازگشته که به آن تعلق دارد، پیشنهاد می‌کنم نوشته‌ی سال گذشته‌اش در ویرگول را بخوانید.

فعالیت‌های رسانه‌ای/محتوایی آرش، محدود به پیوست نیست. در یکی-دو برنامه‌ی تلوزیونی تخصصی نیز حضور داشته و در همه‌ی این سال‌ها، پای ثابت رویدادهای باکیفیت حوزه‌ی فناوری نیز بوده است.

مسیر شغلی آرش چندان بالا و پایین نداشته و ندارد، اما «هیجان» را می‌شود در سبک زندگی او مشاهده کرد. موضوعی که در این گفت‌وگو فرصت پرداختن به آن پیش نیامد و شاید روزی و اپیزودی دیگر، بیشتر به آن پرداختیم.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
2 بازخورد
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مدیر روابط عمومی - امیرحسن موسوی

مدیر روابط عمومی دیجی‌کالا | امیرحسن موسوی

حوزه روابط عمومی شاید یکی از پیچیده‌ترین و پرمناقشه‌ترین حرفه‌هایی باشد که در اطراف‌مان با آن برخورد می‌کنیم. تعریف‌های متفاوتی از آن وجود دارد و بر حسب هر سازمان، شکل و عملکرد مختلفی از آن انتظار می‌رود. در این اپیزود با امیرحسن موسوی مدیر روابط عمومی دیجی کالا گفتگو کردم. در این اپیزود دوساعته، درباره‌ی تعریف شغل روابط عمومی، خصیصه‌های لازم‌اش و البته پیچیدگی‌ها و دشواری‌های آن گفتگو کردیم.
ادامه
میلاد ابوعلی عکاس

عکاس | میلاد ابوعلی

میلاد ابوعلی بعد از یکی-دو سال کار در تیم بازاریابی یک شرکت تجهیزات پزشکی، تصمیم می‌گیرد مسیر حرفه‌ای‌اش را به سمت عکاسی و ویدئوگرافی تغییر دهد. او حالا به عنوان عکاس در صنعت موسیقی فعال است و در این عرصه به ثبات رسیده. در این گفت‌وگو درباره‌ی مسیر شغلی میلاد و نگاهش به هنر عکاسی گفت‌وگو کردیم. این اپیزود نه تنها برای عکاسان، که برای همه‌ی حرفه‌ها و مشاغل فردی مفید خواهد بود.
ادامه
مهدی خطیبی

ویراستار | مهدی خطیبی

مهدی خطیبی پیش از آن‌که ویراستار یا کتابدار باشد، ادیب است و آن‌طور که خودش در این گفتگو می‌گوید، با ادبیات و واژه‌ها عشق‌بازی می‌کند. در این گفتگوی یک‌ونیم ساعته درباره‌ی شکل ورودش به حوزه‌ی ادبیات و سپس ویراستاری گفت و از دشواری‌ها و البته‌ جذابیت‌های فن ویرایش صحبت کرد. این ایپزود می‌تواند علاوه‌ بر علاقه‌مندان شغل ویراستاری، برای دوستداران ادبیات نیز مفید و جذاب باشد.
ادامه
Total
0
Share