یوسف فراهانی |‌ مدیر محتوای علی‌بابا | خلاقیت، محتوا، آموزش و چیزهایی دیگر

یوسف فراهانی از هفت سال پیش تا حالا مدیر محتوای علی باباست. با او درباره‌ی فرهنگ سازمانی علی بابا، آینده‌ی حوزه‌ی محتوا در مواجهه با هوش مصنوعی، خلاقیت و چیزهای باربط و بی‌ربط دیگری گفت‌وگو کردم!
یوسف فراهانی مدیر محتوای علی بابا

یوسف فراهانی از قدیمی‌های عرصه‌ی محتوای تجاری و بازاریابی محتوایی در ایران است. او طی هفت سال گذشته مدیریت تیم محتوای علی‌بابا را به‌عهده داشته و به موازات، دوره‌هایی هم در حوزه‌ی خلاقیت و محتوا برگزار کرده است. با او درباره‌ی هوش مصنوعی و تاثیرش بر صنعت محتوا، خلاقیت و شیوه‌ی کاربردی‌سازی آن در سازمان و تجربه‌اش از برخورد با فرهنگ سازمانی علی بابا گپ زدم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

خلاقیتِ قاعده‌مند: جمعِ اضدادِ اجتناب ناپذیر!

تیم بازاریابی علی بابا چطور کار می‌کند؟ در گفت‌وگو با یوسف فراهانی

تیم بازاریابی علی بابا در یکی-دو سال اخیر، فعالیت‌های کمتر متداولی را در پیش گرفته. ایده‌های جذابی را در کمپین‌های شبکه‌های اجتماعی اجرا کرده، پروژه‌های محتوایی متفاوتی (نظیر کامیک بوک سفر) را تولید کرده و جزء نخستین برندهایی بوده که دست به تدوین هویت کلامی زده است.

فارغ از نقد و نظرهایی که می‌توان درباره‌ی هرکدام از این اقدام‌ها و پروژه‌ها طرح کرد، و صرف نظر از بارخوردها و دست‌آوردهای احتمالی هرکدام از آن‌ها، به‌نظرِ من -به‌عناون مشاهده‌گری بیرونی- علی بابا روش و شیوه‌ای مشخص برای دست‌یابی به ایده‌های تازه و طرح پروژه‌های نامتداول دارد. در بخشی از گفت‌وگو با یوسف فراهانی صحبت‌مان به‌سمت روش‌های گردآوری، پروش و انتخاب ایده‌های خلاقه کشید.

یوسف در بخش‌های ابتدایی این اپیزود از شیوه‌ی تیم بازاریابی علی بابا برای «درونی‌سازی ایده‌هایی که در فضاهای دیگر کار کرده‌اند» گفت که به‌نظرم، می‌تواند برای دیگران هم سودمند باشد. توئمان، تعریف و فهم شخصی او از خلاقیت و نحوه‌ی تعریف و جاری‌سازی‌اش در سازمان هم، برایم جذاب بود.


یوسف فراهانی چهارمین میهمانِ من بود که در علی بابا مشغول به‌کار است. اپیزودهای دیگر که در گفت‌وگو با پرسنل این شرکت انجام شده را در فهرست زیر می‌توانی

۴.۶/۵ - (۸ امتیاز)
1 بازخورد
  1. یوسف فراهانی واقعا کاردرسته. دوره هاش رو شرکت کردم و خیلی بیشتر از چیزی که فکر می‌کردم یاد گرفتم ازش. این گفتگو هم خودش یه کلاس درس بود برام واقعا. یه عالمه نکته داره اگر با دقت گوش بدین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
رضا جیملی سردبیر مجله کارنگ

سردبیر یک رسانه چه مهارت‌هایی لازم دارد؟ رضا جمیلی | سردبیر هفته‌نامه کارنگ

اپیزود دهم پادکست کارگاه به گفتگو با رضا جمیلی اختصاص یافت. رضا این‌روزها به عنوان سردبیر در مجله‌ی تازه تاسیس کارنگ مشغول به‌کار است، اما سابقه و تجربه‌ی حضورش در رسانه‌های تخصصی حوزه‌ی کسب‌وکار به سال‌ها پیش و روزنامه‌ی کسب‌وکار بازمی‌گردد. در این گفت‌وگوی دو ساعته، هم وظایف و ویژگی‌های یک سردبیر را بررسی کردیم و هم به نقد و بررسی فضای کار رسانه‌ای در ایران پرداختیم.
ادامه
میلاد ابوعلی عکاس

عکاس | میلاد ابوعلی

میلاد ابوعلی بعد از یکی-دو سال کار در تیم بازاریابی یک شرکت تجهیزات پزشکی، تصمیم می‌گیرد مسیر حرفه‌ای‌اش را به سمت عکاسی و ویدئوگرافی تغییر دهد. او حالا به عنوان عکاس در صنعت موسیقی فعال است و در این عرصه به ثبات رسیده. در این گفت‌وگو درباره‌ی مسیر شغلی میلاد و نگاهش به هنر عکاسی گفت‌وگو کردیم. این اپیزود نه تنها برای عکاسان، که برای همه‌ی حرفه‌ها و مشاغل فردی مفید خواهد بود.
ادامه
سعید ارکان‌زاده | گفتگو درباره سواد رسانه‌ای

سواد رسانه‌ای به چه کارمان می‌آید؟ | سعید ارکان‌زاده یزدی | روزنامه‌نگار و مدیر مسئول مجله بازخورد

سواد رسانه‌ای عبارتی آشنا برای ماست. در طی ماه‌های اخیر و همگام با افزایش کمّی اخباری که روزانه دریافت می‌کنیم، استفاده از این عبارت و تاکید بر آن، دوباره شدت یافته و علاوه بر رسانه‌ها، کاربران شبکه‌های اجتماعی هم از نبود سواد رسانه‌ای شهروندان نالان شده‌اند. در این اپیزود از کارگاه با دکتر سعید ارکان‌زاده درباره‌ی این مفهوم، تعریف و کارکردش صحبت کردم و از نقش و وظیفه‌ی شهروندان در مواجهه با اخبار پرسیدم.
ادامه
Total
0
Share