چرا و چگونه برخی کتاب‌ها پرفروش می‌شوند؟ مصطفی طرسکی | موسس نشر نوین

نشر نوین از از ناشران شناخته‌شده‌ی حوزه‌ی توسعه‌ی فردی و کسب‌وکار در ایران است و توانسته کتاب‌های شاخص و پرفروشی همچون تفکر سریع و آهسته، کار عمیق و قدرت عادت را به بازار معرفی کند. با مصطفی طرسکی درباره‌ی فرایند انتخاب و شیوه‌های بازاریابی کتاب گفت‌وگو کردیم و کمی هم پیرامون طیف کتاب‌های توسعه فردی و مرز میان کتاب‌های مفید و زرد گپ زدیم.
مصطفی طرسکی

در برهه‌های مختلف، کتاب‌هایی در بازار نشر ایران «ترند» می‌شوند. می‌توان آن‌ها را بر پیشخوان کتابفروشی‌ها دید، درباره‌شان در پادکست‌های مختلف شنید و در شبکه‌های اجتماعی درباره‌شان خواند. گفت‌وگو با مصطفی طرسکی که موسس و مدیرعامل نشر نوین است را با پرسش درباره‌ی شیوه‌ی انتخاب کتاب‌های‌شان برای ترجمه آغاز کردم تا از آن محل، فرمول و روال‌شان را برای کشف و تولید «کتاب‌های موفق» بفهمم.

با مصطفی طرسکی کمی هم درباره‌ی بازار کتاب و صنعت چاپ آن گپ زدیم و از مشکلاتش گفتیم. قدری هم درباره‌ی طیف وسیع و متنوع کتاب‌های توسعه فردی و یا خودیاری صحبت کردیم و مرز باریک میان‌شان گفتیم. هرچند هدف آن نبود اما، به‌نظر، به چارچوبی برای تشخیص کتاب‌های «سالم» توسعه فردی رسیدیم که می‌تواند به مثابه الگویی برای انتخاب کتاب‌ها برای خواندن عمل کند.

نشر نوین از قدیمی‌ترین ناشران فارسی نیست، اما بیش از یک دهه در این حوزه فعال است. شنیدن روند ورود مصطفی طرسکی به این حوزه و گام‌هایی که در طی مسیر برداشته است، مفید و جذاب است. نشر نوین به مثابه یک استارتاپ کارش را آغاز کرد و رفته‌رفته خود را با خواستِ بازار و نیاز مخاطب همسو کرد. توأمان، ارزش‌هایی ورای قواعد بازار، منجر به آن شد که بتوان ضمن حضور در بازار، خود را به‌عنوان ناشری موثر تثبیت کند.


اگر به صنعت نشد علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنم گفت‌وگوی پیشین من با حامد کنی مدیرعامل نشر روزبهان را نیز بشنوید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علیرضا نخجوانی

موفقیت: آن‌چه هست، و آن‌چه نیست! علیرضا نخجوانی | توسعه دهنده کسب‌وکار

علیرضا نخجوانی در کسب‌وکارهای مختلفی به‌عنوان مدیر فروش و مدیرعامل حضور داشته و مشاور کسب‌وکار برندهای مختلفی بوده. با او درباره‌ی تعریف و نگاهش به مفهوم «موفقیت» گپ زدم و آموخته‌های او از مسیر شغلی‌اش را جویا شدم.
ادامه
مهشید خسروی | استارتاپ ویزا به زحمتش می‌ارزد؟

استارتاپ ویزای کانادا به زحمتش می‌ارزد؟ مهشید خسروی | مشاور توسعه کسب‌وکار

مهشید خسروی چندسالی‌است که از طریق استارتاپ ویزا به کانادا مهاجرت کرده و در شرف رونمایی از استارتاپ تازه‌اش در آن کشور است. با او درباره‌ی فرایند اخیر استارتاپ ویزای کانادا گپ زدم و تلاش کردم که بفهمم، به زحمتش می‌ارزد یا نه؟
ادامه
محمد قائم پناه

محمد قائم‌پناه | موسس کشمون و اوستامو | دشواری‌های کارآفرینی در خارج از ایران

محمد قائم پناه بیان‌گذار و مدیرعامل پیشین استارتاپ کشمون در ایران بود و پس از واگذاری سهامش، به هلند مهاجرت کرد و در آن‌جا «اوستامو» را راه انداخت. با او درباره‌ی دشواری‌های راه انداختنِ کسب‌وکاری تازه در خارج از جغرافیای ایران، انگاره‌های شخصی و اثرشان بر مسیر کارآفرینی و تفاوت‌های فرهنگی در بین کشورهای مختلف گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share