واکاوی تجربه مهاجرت پس از ۵ سال | علیرضا کیان | توسعه دهنده اندروید

علیرضا کیان از دوستان قدیمی من است که پس از پنج سال، دوباره او را از نزدیک دیدم. با او درباره تجربه مهاجرت و نحوه‌ی برخوردش با محیط تازه گفت‌وگو کردم، به امید آن‌که تصویر دقیق‌تری از پدیده مهاجرت به دست آید.
تجربه مهاجرت به روایت علیرضا کیان

مهاجرت هیچ‌وقت موضوع کارگاه نبوده، اما مدام و مدام، خواسته و ناخواسته، درباره‌اش گفت‌وگو کردیم. چه در برهه‌هایی که خود با این مقوله درگیر بودم و چه در زمان‌هایی که به فراخور وضعیت زندگی میهمان،‌ گفت‌وگو به آن سمت کشیده شده. در گفت‌وگو با علیرضا کیان اما، از ابتدا می‌دانستم که می‌خواهم با او درباره‌ی تجربه مهاجرت گپ بزنم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

علیرضا از دوستان قدیمی من است و مدتی هم همکار بودیم. تا حد خوبی، آن‌قدری که یک دوست و همکار می‌تواند، او را می‌شناسم از خلق‌وخو و منش‌اش مطلع‌ام. همچون دیگر دوستانِ مهاجری که دارم، تغییرات را در این مدتِ پنج‌ساله، که انگار برای من کوتاه‌تر گذشته، در او مشاهده کردم. هرچند این «مشاهده» از دریچه‌های مجازی بوده و همان‌طور که علیرضا در طی گفت‌وگو تاکید کرد، هیچ‌وقت مشاهده‌گری کاملی نخواهد بود.

در این اپیزود سعی کردم که به آن سطح از تجربه مهاجرت بپردازم که درباره‌اش کمتر گفت‌وگو می‌شود. همان‌طور که در بخشی از گفت‌وگو با نیکزاد نورپناه تلاش کردم به جنبه‌های کمتر بیان‌شده‌ی مهاجرت نزدیک شوم.

ممکن است این ایپزود در نقد و یا تقبیح مهاجرت فهمیده شود. به مخاطب، اگر این برداشت را داشته باشد، حق می‌دهم. اما منطق و مبنای من آن بود که در گفت‌وگو با علیرضا کیان تصریح کردم: محتوای تعریفی و تشویقی بر و برای مهاجرت بسیار است. کافی‌ست عبارت‌های پرتکرار مهاجرتی را جست‌وجو کنید تا با حجم قابل توجهی از وبلاگ‌نوشته‌ها، ویدیوها و پادکست‌هایی که سعی بر تشویق به این امر دارند مواجه شوید.

این گفت‌وگو، و گفت‌وگوهای دیگری که در حوزه‌ی مهاجرت داشته و خواهم داشت، نه تلاشی برای ترک انداختن بر تصویرِ غالبِ ایجاد شده از تجربه مهاجرت که اهتمامی برای نگاه به ماجرا از زاویه‌ای دیگر است. زاویه‌ای که سخت‌تر بیان می‌شود، کمتر خوشایند است و بیشتر توی ذوق می‌زند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
ماکان سپهری مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه

مدیر تحول دیجیتال | ماکان سپهری

تحول دیجیتال از آن دست کلیدواژه‌هاییست که ممکن است آن‌را به کرات شنیده باشید، اما کاربرد و معنای واقعی آن‌را -مثل من- ندانید. در این گفت‌وگوی یک‌ونیم ساعته، ماکان سپهری که بعد از یک سابقه‌ی چندساله در حوزه‌های مختلف فنی، حالا به عنوان مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه مشغول است، کارکرد این حوزه را با حوصله توضیح می‌دهد. شنیدن این قسمت برای افرادی با عقبه‌ی فنی و همچنین علاقه‌مند به کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری می‌تواند جذاب باشد.
ادامه
فرهود اطاعتی

هوش مصنوعی تا کجا پیش می‌رود؟ | فرهود اطاعتی | مهندس یادگیری ماشین

فرهود اطاعتی مهندس یادگیری ماشین است و همینک به عنوان تیم لید MLOps در شرکت AIMedic کار می‌کند. با او درباره‌ی مفهوم یادگیری ماشین و آینده قابل پیش‌بینی هوش مصنوعی و کاربردهای احتمالی‌اش در آینده گپ زدم.
ادامه
رضا کرامتی معاون مهندسی

معاون مهندسی | رضا کرامتی |‌ چگونه با تیم‌های فنی زبان مشترک بسازیم؟

رضا کرامتی که در حال حاضر به عنوان معاون مهندسی در شرکت آی‌تول مشغول به کار است، پیش‌تر، تجربه‌ی ساخت و مدیریت فنی استارتاپ مستربلیط را در کارنامه دارد. با رضا درباره‌ی مسیر شغلی نیروهای فنی و همچنین، مدیریت ارتباطات و خلق زبان مشترک با نفرات غیر فنی صحبت کردیم که می‌تواند نه تنها برای متخصصان فنی که برای همه‌ی پرسنل شرکت‌های استارتاپی مفید فایده باشد.
ادامه
Total
0
Share