سعید انوری نژاد مدیر پروژهی موزه کامپیوتر ایران است. موزهای خصوصی و غیرانتفاعی که چندی پیش و به همت چندی از فعالان شناختهشدهی اکوسیستم فناوری ایران آغاز بهکار کرد و در همین بازهی کمتر از ۶ ماه، توانسته توجه بسیاری را بهخود جلب کند. در این ایپزود دربارهی دلایل و اهدافی که این موزه دنبال میکند گپ زدیم و پیرامون وجوه تمایزش با سایر موزهها گفتوگو کردیم.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
لطفا دست بزنید!
واژهی موزه، تداعیگرِ مکانیست که در آن اشیایی تاریخمند و البته ارزشمند انباشت شده، همهچیز در حصار است و باید طی آدابی خاص از آن بازدید کرد. چیزی شبیه به گالریهای هنری که نباید به چیزی دست زد، نباید به آثار نزدیک شد و نباید بلند بلند صحبت کرد.
سعید انوری نژاد و تیم موزه کامپویتر ایران چندان با این «نباید»ها همداستان نیستند. تاکید و تمرکزشان بر «تعامل» است و مخاطب را به لمس وسایل دعوت میکنند.
موزه کامپیوتر ایران چیزی ورای اشیا است و تلاش میکند داستانی بسازد که در ذهن مخاطب، کنجکاوی را زنده کند. با مراجعه به وبسایت موزه میتوانید توضیحات بیشتری از ماهیت آن پیدا و برای بازدید از موزه، بلیت رزرو کنید.