نهاد دانشگاه در مسیر کارآفرینی موثر است؟ پوریا درنی همدانی | استادیار دانشگاه بازرگانی ناینرود

آیا مسیر کارآفرینی از دانشگاه می‌گذرد؟ در این ایپزود با پوریا درنی همدانی، استادیار دانشگاه ناینرود پیرامون همین موضوع و شرایط استارتاپ ویزای هلند گفت‌وگو کردم.
پوریا درنی همدانی

سال‌هاست که در دانشگاه‌های ایران، با کمی تاخیر نسبت به کشورهای توسعه‌یافته‌ی جهان، دانشکده‌های کارآفرینی دایرند و دروس مختلفی را با هدف پرورش مدیرانِ کارآفرین آموزش می‌دهند. اما در عمل و دنیای واقعی، نهادهای آکادمیک و دانشگاه‌ها، چقدر در پرورش مدیران کارآفرین موفق عمل کرده‌اند؟ چه میزان فاصله‌ای بین موارد تعلیمی و دانش و مهارت‌های لازم در کارِ عملی وجود دارد؟ پوریا درنی همدانی تجربه‌ی تحصیل و کار آکادمیک را در داخل و خارج از ایران داشته و به موازات، با فضای استارتاپی نیز ارتباط مستمر دارد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

با او درباره‌ی کارکردهای نهادهای آکادمیک و مشکلات‌شان گفت‌وگو کردم. هم‌چنین، در بخش دوم از گفتگو با پوریا درنی همدانی به گفت‌وگو درباره‌ی امکانِ استارتاپ ویزا پرداختیم و از شرایط اخذ استارتاپ ویزای هلند گپ زدیم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مرضیه ادهم

کنش‌گری برای اینترنت: بودن یا نبودن؟ | مرضیه ادهم | پژوهشگر فضای مجازی

مرضیه ادهم، کنشگر اینترنت و پژوهشگر فضای مجازی است و به‌شکلی تخصصی در حوزه‌ی «حاکمیت اینترنت» مطالعه و تحقیق می‌کند. با او که تجربه‌ی تعامل با نهادهای قانون‌گذار و حکمران اینترنت را برای جلوگیری از اجرای طرح صیانت داشته، درباره‌ی اهمیت کنشگری و نقش و تاثیرش در شرایط خاص ایران گفت‌وگو کردم و از پیش‌بینی‌اش درباره‌ی آینده‌ی اینترنت در کشور پرسیدم.
ادامه
رهام افغانی خراسکانی

رهام افغانی خراسکانی | نظام دانشگاهی در ایران چطور کار می‌کند؟

رهام افغانی خراسکانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شده و سپس برای طی مقطع دکتری راهری پلی‌تکنیک میلان می‌شود. او پس از بازگشت به ایران در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل می‌شود و پس از هشت سال تدریس در این دانشگاه، از آن اخراج می‌شود. در این اپیزود پیرامون این رویداد و موضوعاتی دیگر گفت‌وگو کردیم.
ادامه
مسعود زمانی

مسعود زمانی | معاون نوآوری فناپ | چشم انداز اکوسیستم دیجیتال ایران

مسعود زمانی معاون فناوری فناپ است. او در سال‌های اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر مطالعات بین نسلی داشته و همواره تلاش کرده تا با نگاهی آینده‌پژوهانه، ترندهای فناوری را پیش از موعد شناسایی کند. با او درباره‌ی شرایط حال حاضر ایران از منظر فناوری و کسب‌وکاری گفت‌وگو کردم و نظرش را درباره‌ی آتیه‌ی قابل پیش‌بینی جویا شدم. گفت‌وگوی‌مان سمت‌وسوی مختلف داشت. فکر می‌کنم شنیدنش می‌تواند برای همگان جذاب باشد.
ادامه
Total
0
Share