پیدا کردن عنوان شغلی برای هوتن هاشمی چندان ساده نیست. خودش را «تولید کننده محتوا» معرفی میکند اما، شکل و نوع محتوایی که ساخته و میسازد چندان شباهتی به آنچه متداول است، ندارد. گزینهی بعدی برای عنوان شغلی «برگزار کننده رویداد» است که باز، نمیشود سرو صبحانه بر قلهی کوه یا برگزاری فوتبال روی دریا را رویدادی مشابه با دیگر ایونتهای تجاری مشابه دانست. سرآخر بر سر «ایدهپرداز» به توافق رسیدیم.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
هوتن هاشمی را عموما به واسطهی کمپینها و رویدادهای خلاقی که برای برندهای مختلف ساخته میشناسند. با برندهای مختلف همچون کاله، آیسیمانکی، ردبول و اسنپ همکاری کرده و برای هرکدام به فراخور مختصات آن برند، طرح و پیشنهادی خلاقه و منحصر به فرد را اجرا کرده. هوتن همین «منحصر بفرد» بودن را یکی از شاخصههای کار خلاقه میداند و معتقد است اگر محتوایی این خصیصه را نداشته باشد، نه میتوان آنرا محتوای خلاق دانست و نه احتمالا کارکرد و منفعتی برای سفارشدهندهاش پدید میآورد.
گفتوگوی من با هوتن هاشمی سمتوسوهای مختلفی رفت. کمی دربارهی خلاقیت و تعریفاش (از نگاه او) گپ زدیم و مختصری دربارهی مسیر شغلی اش و خصوص ظهور و انحلال ردلاین تیم گپ زدیم. دربارهی مشکلات بازار تبلیغات ایران حرف زدیم و کمی هم به ضعفهای کارفرما پرداختیم که منجر به خروجیهای ضعیف و تکراری در بازار محتوا و تبلیغات میشود.
این گپوگفت کمی بیشتر از حد مرسوم اپیزودهای کارگاه به درازا کشید و کمی بیشتر از دو ساعت شد. فکر میکنم شنیدناش برای افرادیکه به حوزهی تبلیغات و بازاریابی علاقهمندند و به نوعی در این فضا مشغولند، مفید باشد.