اقتصاد دیجیتال حوزهای فراگیر است و محدود به کسبوکارهای آنلاین و استارتاپها نیست. از همان ابتدا، استارتاپ «ترند» شد و تصور میشد بناست استارتاپها نقشی اساسی در صنعت و اقتصاد کشور ایفا کنند. حداقل درونِ اکوسیستم، این تفکر رایج بود و هنوز هم تا حد زیادی هست. آیت حسینی از سالهای پایانی دههی هشتاد در این صنعت فعال است، با سازمانهای موثر بر این حوزه همکاری داشته و خود نیز چندتایی استارتاپ راهاندازی کرده.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
بخشی از گفتوگوی من با آیت حسینی بدل به کنکاشی در اکوسیستم استارتاپی ایران، سازمانهای فعال در حوزهی اقتصاد دیجیتال و کسبوکارهای فینتکی شد. بخش مهم دیگری اما، به حوزهی تابآوری اختصاص یافت. اینکه چگونه یک فرد و یا سازمان میتواند در شرایط نامطلوب، نه تنها به بقا ادامه دهد که توسعه نیز پیدا کند.
تابآوری: یک امکان و یا یک الزام؟
آیت حسینی از چند پیش، یعنی از میانههای عالمگیری کرونا، نوشتن پیرامون موضوع «تابآوری» را آغاز کرد. پرداختن به این موضوع ارتباط مستقیمی به تجربههای شخصیاش دارد و در درک او از این منظور، اثرگذار بوده است. با آیت دربارهی فهماش از تابآوری گپ زدم، شیوهی پیشنهادیاش را برای ارتقای توانایی تابآوری پرسیدم و دربارهی شیوههای آموختن این مهارت صحبت کردم.
اسپانسر: ویپاد، ترابانک پاسارگاد
ویپاد یا ترابانک پاسارگاد، شعبه تمام دیجیتال بانک پاسارگاد است که امکان بهرهمندی از کلیهی خدمات بانکی نظیر افتتاح حساب، دریافت تسهیلات و.. را از طریق موبایل یا لپتاپ فراهم میکند. پس از افتتاح حساب، کارت بانکی ویپاد بهصورت رایگان درب محل شما تحویل میشود.
مهمترین ویژگی ویپاد، امکان دریافت تسهیلات در چند دقیقه، بدون نیاز به مراجعه حضوری، چک، سفته و سایر موارد مشابه است. دریافت تسهیلات از ویپاد نیز نظیر سایر خدمات بهصورت آنلاین اتفاق میافتد و نیازمند طی مراحل مرسوم اداری در شعب بانک نیست.