نسل زد از نمایی نزدیک | آریا گازر | فیلم‌ساز، مربی کودک

آریا گازر مربی کودک و فیلمساز است و در کنار این‌دو،‌ به کارها و حوزه‌های دیگری هم مشغول است. در این ایپزود با او به عنوان یک دهه هشتادی گپ زدم. سعی کردم در تعامل با فردی از نسل زد کمی بهتر آن‌ها را بشناسم و شکل توجه‌شان به پیرامون را درک کنم.
آریا گازر

آریا گازر در سال گذشته تئاتر «بیانیه کمیسیون صندلی» را روی صحنه برد و از همان طریق با او آشنا شدم و کمی بعدتر، فهمیدم که نه فقط در عرصه‌ی کارگردانی تئاتر، که در امور دیگری هم فعال است. او خود را فیلم‌ساز و مربی کودک معرفی می‌کند، اما در عرصه‌ی ادبیات کودک، پرنده‌نگری و حفاظت از محیط زیست هم به‌طور جدی مشغول است.

در این اپیزود تلاش کردم مدل ذهنی واگرای آریا را بفهمم و سر از شیوه‌ی تصمیم‌گیری‌هایش برای حوزه‌های مختلفی که به آن‌ها مشغول شده در بیاریم. حاصلش، گپ‌وگفتی یک‌ونیم ساعته درباره نسل زد و نگاهشان به زندگی شد.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

دهه هشتادی ها: ما چه نسبتی با شما داریم؟

پنج سال پیش روی وبلاگم مطلبی با عنوان «دهه هفتادی‌ها: ما به شما حسادت می‌کنیم» نوشتم. آن‌زمان بحث درباره‌ی خلقیات دهه هفتادی‌ها پررنگ و پرتکرار بود و نسل‌های پیشین، عمدتا دهه شصتی‌ها، صفات و ویژگی‌هایی -عمدتا منفی- را به این نسل نسبت می‌دادند. روندی که حالا برای نسل زد متداول شده است.

آریا گازر یکی دهه هشتادی است. نفری از نسل زد که توانسته در حوزه‌ی کاری خود خوش ظاهر شود. تئاتری بسازد که درباره‌ی کوتاهی جزء پرمخاطب‌ترین نمایش‌های تیوال شود، آن‌هم در اولین تجربه‌اش در مقام کارگردان تئاتر. همزمان، در یک حوزه‌ی کمتر متداول -برای مردان، در ایران- کار کند و مهم‌تر، آن کار را با علاقه‌ و «به انتخاب» خود پیگیری کند.

در نظر من -به عنوان پرسشگر- آریا و به‌طور عمومی‌تر، آدم‌های نسل زد از کیفیت بهتری در تفکر و پردازش تصیم‌هاشان برخوردارند، حداقل در قیاس با نسل من، نسل دهه شصتی‌ها.

در این اپیزود سعی کردم که مفروضات خود را از توانایی‌ها و یا به عبارت بهتر، تفاوت‌های نسل زد با نسل‌های پیشین بیان کنم. امید که پُر بیراه نرفته باشم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
ریحانه وحیدیان

ریحانه وحیدیان | پژوهشگر و کنشگر شهری | استعفا از کار دولتی پس از ۱۴ سال

کار دولتی برای بسیاری از ما، غایتِ موقعیت شغلی مطلوب است. خاصه اگر در سازمانی همچون شهرداری و در سمتی مدیریتی باشد. ریحانه وحیدیان که تجربه‌ی حضور در شهرداری تهران و وزارت فناوری اطلاعات را در سطوح ارشد داشته، پس از چهارده سال کار در نهادهای دولتی تصمیم گرفته که مسیر شغلی اش را در بخش خصوصی ادامه دهد. در این اپیزود درباره‌ی دلایل این تصمیم گپ زدیم.
ادامه
علی اصغر هنرمند

بهره‌وری به زبان آدمی‌زاد! علی‌اصغر هنرمند | پزشک / موسس نارنجی، بزرگراه و آپدیت اِم‌دی

علی اصغر هنرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تاعلی اصغر هرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تا درباره‌ی بهره‌وری، لانجیویتی و شیوه‌ی شخصی‌اش برای برنامه‌ریزی، مدیریت و پیش‌بری کارها گفت‌وگو کنیم. در این اپیزود سعی کردیم تا ضمن ارائه‌ی پیشنهادهایی علمی، عملی و کاربردی، قدری هم درباره‌ی معنای بهره‌وری گپ بزنیم و شیوه‌ی مواجهه با عوامل مختل‌کننده‌اش را نیز بررسی کنیم.
ادامه

امیدواری یا ساده‌لوحی: مساله این است! | وفاعلی کمالیان | مشاور منابع انسانی

به بهانه‌ی سال تازه، برای سومین بار با وفا کمالیان گفت‌وگو کردم و از او سوالاتی درباره‌ی آینده بازار کار ایران و شیوه‌های رشد فردی به فراخور وضع و حال این‌روزها پرسیدم. شنیدن این گفتگوی «این‌زمانی و این‌مکانی» می‌تواند کمکی برای مواجهه‌ی ساده‌تر با سردرگمی‌های‌مان باشد.
ادامه
Total
0
Share