امین دولتی |‌ مدیرعامل حال | زمین‌های خالی در صنعت سلامت الکترونیک

استارتاپ حال (مشورپ سابق) یکی از بازیگران قدیمی در صنعت سلامت الکترونیک ایران است که قریب به پنج میلیون کاربر دارد. با امین دولتی، مدیرعامل حال درباره‌ی روند ایجاد و توسعه‌ی حال و فرایند جذب سرمایه‌اش از آسان پرداخت (آپ) گپ زدیم و کمی هم درباره‌ی مشکلات و فرصت‌های بازار سلامت الکترونیک در ایران صحبت کردیم.
امین دولتی

با شروع پاندمی کرونا، صنعت سلامت الکترونیک هم مثل برخی دیگر از حوزه‌ها و صنایع دست‌خوش تغییرات مثبت و رشد سریع شد. استارتاپ حال (مشورپ سابق) هم یکی از بازیگران قدیمی این صنعت است که در طول دوره‌ی کرونا توانست رشد جذابی داشته باشد و همکاری خود را با مجموعه‌ی آسان پرداخت (آپ) آغاز کند. در این اپیزود، میزبان امین دولتی مدیرعامل حال شدم تا درباره‌ی تجربه‌اش از همکاری با هولدینگ آپ و همینطور روند ایجاد و رشد استارتاپ‌اش گفتگو کنیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

در گفتگو با امین دولتی به مشکلات بخش رگولاتوری و قانون‌گذاری حوزه‌ی استارتاپ‌های سلامت، الزامات تعامل با برندهای بزرگ و فضای کلی سرمایه‌گذاری و سرمایه‌پذیری استارتاپ‌ها در ایران نیز پرداختیم.

۴/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علیرضا نخجوانی

موفقیت: آن‌چه هست، و آن‌چه نیست! علیرضا نخجوانی | توسعه دهنده کسب‌وکار

علیرضا نخجوانی در کسب‌وکارهای مختلفی به‌عنوان مدیر فروش و مدیرعامل حضور داشته و مشاور کسب‌وکار برندهای مختلفی بوده. با او درباره‌ی تعریف و نگاهش به مفهوم «موفقیت» گپ زدم و آموخته‌های او از مسیر شغلی‌اش را جویا شدم.
ادامه
آیلار مکی

مصائب زنانه در فضای کار مردانه | آیلار مکی | موسس برند Joule

آیلار مکی موسس و مدیر بازاریابی برند ژول است. برندی که در صنعت غذایی فعال است و با سرمایه‌ای حداقلی توانسته رشدی نسبتا سریع را تجربه کند. اما قصه‌ی زندگی خود او از برندی که ساخته جذاب‌تر است: آیلار در ۹ سالگی از ایران مهاجرت می‌کند و پس از تحصیل و کار در آمریکا و کانادا، در حالی‌که خانواده‌اش خارج از ایران ساکن مانده‌اند، تنها به ایران باز می‌گردد و پس از چندسالی کار در شرکت‌های مختلف، برند ژول را بنیان می‌گذارد. با او درباره‌ی تجربه‌اش در مهاجرت معکوس و کار به عنوان «زن» در فضای ایران صحبت کردم.
ادامه
مهران ضیابری

هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share