زندگی و کار در وضعیت ابهام | وفاعلی کمالیان | مشاور منابع انسانی

این سومین گفت‌وگوی من با آقای وفاعلی کمالیان است و با پرسشِ تکراری در دو گفت‌وگوی قبلی آغاز شد: به آینده‌ی ایران امیدوارید؟ در امتداد گفت‌وگو درباره‌ی جهانِ ووکا صحبت کردیم و روش‌های انطباق با فضای مبهم این‌روزها را در سطح فرد و سازمانی به بحث گذاشتیم.
وفاعلی کمالیان

وفاعلی کمالیان مشاوری شناخته‌شده در فضای منابع انسانی ایران است و با کسب‌وکارهای بزرگ و شاخصی همکاری داشته و دارد. نگاهی روزآمد به وضعیت و شرایط ایران دارد و به‌تقریب، کمتر توضیحی را بدون ارجاع به منابعی درست‌ودرمان ارائه می‌کند. برای سومین‌بار، میزبان‌شان شدم تا درباره‌ی «وضعیت ابهام» و جهان ووکا گفت‌وگو کنیم.

در جایی از اپیزودِ نخستِ گفت‌وگوی با آقای وفاعلی کمالیان درباره‌ی «ارزش‌های ارزشمندِ زندگی» گپ زدیم. می‌خواستم در این اپیزود، روی همان موضوع و به شکلی دقیق‌تر و عمیق‌تر صحبت کنیم که به پیشنهاد ایشان، صحبت‌مان به جهانِ ووکا متمرکز شد. هرچند حواشی و موضوعات فرعی هم، به سیاق همیشه در این گفت‌وگو کم نیست.

با همراهی: میسویک

میسویک یک برند فعال در حوزه‌ی دهان و دندان است که طیف متنوعی از محصولات این حوزه شامل مسواک، خمیردندان و دهان‌شویه را تولید و عرضه می‌کند. میسویک تلاش کرده با تولید و عرضه‌ی طیف وسیعی از محصولات، مخاطبانش در تمامی رده‌های سنی را تحث پوشش قرار دهد.

میسویک به‌تازگی محصولی با عنوان «خمیردندان توتال ۱۲» را به بازار عرضه کرده است. این خمیردندان دارای زایلیتول است و با فرمولاسیون اختصاصی‌اش، ضمن جلوگیری از پوسیدگی دندان و ایجاد حس تازگی در دهان، محصول کاملی برای مراقب از بهداشت دندان است.

برای دریافت توضیحات و اطلاعات بیشتر می‌توانید به وبسایت میسویک مراجعه کنید.

در جهانِ ووکا، چطور زنده بمانیم؟!

دنیای VUCA (که مخفف Volatility، Uncertainty، Complexity و Ambiguity است)، به جهانی اشاره دارد که ویژگی اصلی‌اش بی‌ثباتی، عدم‌قطعیت، پیچیدگی و ابهام است. این مفهوم ابتدا در توسط نظامیان آمریکا برای توصیف شرایط پیش‌بینی‌ناپذیر جنگی مطرح شد، اما به مرور وارد فضای مدیریت و کسب‌وکار شد تا نشان دهد دنیا به سمت وضعیتی می‌رود که قوانین و پیش‌بینی‌های گذشته دیگر چندان کارآمد نیستند.

بی‌ثباتی (Volatility) یعنی سرعت بالای تغییرات و دگرگونی‌ها؛ از تغییرات بازار گرفته تا فناوری‌هایی که هر روز زندگی ما را بازتعریف می‌کنند. عدم‌قطعیت (Uncertainty) نشان‌دهنده این است که آینده کمتر از همیشه قابل پیش‌بینی است. نه می‌دانیم فردا چه رخ خواهد داد، نه داده‌های موجود برای پیش‌بینی دقیق کافی هستند. پیچیدگی (Complexity) به وابستگی متقابل میان عوامل بی‌شمار اشاره دارد. امروز هر تصمیم ساده‌ای می‌تواند ده‌ها اثر زنجیره‌ای و پیش‌بینی‌نشده داشته باشد. و در نهایت، ابهام (Ambiguity) یعنی نبود شفافیت در مسیرها و مفاهیم؛ گاهی حتی نمی‌دانیم کدام اطلاعات برای تصمیم‌گیری حیاتی‌اند.

دنیای VUCA یک هشدار است: برای زنده ماندن در این شرایط، دیگر نمی‌توان تنها به برنامه‌های خطی و استراتژی‌های سنتی متکی بود. بخشی از گفت‌گو با آقای وفا کمالیان به بسط این مفهوم و شیوه‌های مواجهه با آن، چه در سطح فردی و چه سازمانی، در محیط و شرایط خاص بازار ایران

همان‌طور که عنوان شد،این سومین گفت‌وگوی من با آقای وفاعلی کمالیان است. هرچند اپیزودهای پیشین موضوعاتی متفاوت و مستقل از این گفت‌وگو داشتند، اما شنیدن‌شان پیش یا پس از این اپیزود می‌تواند مفید و موثر باشد. از این‌جا و این‌جا می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید.

۵/۵ - (۳ امتیاز)
1 بازخورد
  1. سلام این اپیزود یکی از بهترین اپیزود های کارگاه بود!
    بسیار تامل برانگیز بود و خوشحالم که فرصت این رو دارم که میشه چندباره به این گفت و گو گوش داد!
    خیلی خوب میشد اگر در این صفحه منابع و کتاب هایی که در این گفت و گو از اون نقل قول شده رو معرفی میکردید مانند اپیزود قبلی 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط

امیدواری یا ساده‌لوحی: مساله این است! | وفاعلی کمالیان | مشاور منابع انسانی

به بهانه‌ی سال تازه، برای سومین بار با وفا کمالیان گفت‌وگو کردم و از او سوالاتی درباره‌ی آینده بازار کار ایران و شیوه‌های رشد فردی به فراخور وضع و حال این‌روزها پرسیدم. شنیدن این گفتگوی «این‌زمانی و این‌مکانی» می‌تواند کمکی برای مواجهه‌ی ساده‌تر با سردرگمی‌های‌مان باشد.
ادامه
علی اصغر هنرمند

بهره‌وری به زبان آدمی‌زاد! علی‌اصغر هنرمند | پزشک / موسس نارنجی، بزرگراه و آپدیت اِم‌دی

علی اصغر هنرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تاعلی اصغر هرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تا درباره‌ی بهره‌وری، لانجیویتی و شیوه‌ی شخصی‌اش برای برنامه‌ریزی، مدیریت و پیش‌بری کارها گفت‌وگو کنیم. در این اپیزود سعی کردیم تا ضمن ارائه‌ی پیشنهادهایی علمی، عملی و کاربردی، قدری هم درباره‌ی معنای بهره‌وری گپ بزنیم و شیوه‌ی مواجهه با عوامل مختل‌کننده‌اش را نیز بررسی کنیم.
ادامه
علی گنجی زاده

انصراف از کار پزشکی پس از ده سال | علی گنجی زاده | پزشک | پژوهشگر نوآوری

علی گنجی زاده پس از قریب به ده سال تحصیل و کار در رشته‌ی پزشکی، از بزرگترین بیمارستان آمریکا استعفا داده و به استارتاپ تازه‌کاری در حوزه‌ی سلامت پیوسته است. این اپیزودی، مروری بر تجربه‌ی دو سال اخیر او از زندگی و کار در آمریکا و دلایل این تصمیم و چرخش است.
ادامه
Total
0
Share