سروش صلواتیان | فعال اجتماعی، موسس جازکالا | کار خیر یعنی چه؟

سروش صلواتیان در جایی از زمان و بنا به حادثه‌ای، راهی جازموریان می‌شود. اما به‌واسطه‌ی «دستاورد»هایی هفت سالی می‌شود که ساکن آن‌جا شده است. دستاوردهایی که بر خلاف معنایی که از این واژه برداشت می‌کنیم، مادی نیستند. در این اپیزود با او درباره‌ی ماهیت، الزام‌ها و قواعد «کار خیر» گفت‌وگو کردم. تلاش کردیم تا به‌دور از کلیشه، نگاهی نسبتا همه‌جانبه به این پدیده، کارکردها، دشواری‌ها و البته آسیب‌های‌اش بیاندازیم.
سروش صلواتیان

کار خیر یعنی چه و چه الزام‌هایی دارد؟ به‌نظر طرح چنین پرسش‌هایی چندان لازم نباشد و پیش‌فرض بر آن است که همگان، تعریف دقیق و درستی از آن دارند. اما به تجربه‌ی آدم‌هایی‌که برای‌شان «کار» بودگی امر خیلی بر «خیریت» اش ارجحیت دارد، این‌چنین نیست. سروش صلواتیان هم یکی از آن‌هاست. کسی که در هفت سال گذشته، انتخاب کرده که بر کارهای خیر مختلفی، متعهدانه متمرکز است.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
پوریا درنی همدانی

نهاد دانشگاه در مسیر کارآفرینی موثر است؟ پوریا درنی همدانی | استادیار دانشگاه بازرگانی ناینرود

آیا مسیر کارآفرینی از دانشگاه می‌گذرد؟ در این ایپزود با پوریا درنی همدانی، استادیار دانشگاه ناینرود پیرامون همین موضوع و شرایط استارتاپ ویزای هلند گفت‌وگو کردم.
ادامه
حسین مدنی مردم شناس

انسان شناس | حسین مدنی

وقتی عبارت مردم شناسی را در گوگل جستجو می‌کنی، آن‌را مترادف انسان شناسی نشان می‌دهد. موضوعی که حسین مدنی به عنوان یک مردم شناس با آن مخالف است. اگر شما هم مثل منِ پیش از این گفتگو، حوزه‌ی مردم شناسی را صرفا آکادمیک می‌دانید، این اپیزود را بشنوید تا از کارکردها و کاربردهایش در حوزه‌های دیگر، همچون کسب‌وکار مطلع شوید.
ادامه
Total
0
Share