اسکرام مستر | اسد صفری

اسد صفری جزء نخستین افرادی در ایران است که مفهوم اسکرام را مطرح کرد. در این گفتگو با شغل یک اسکرام مستر آشنا می شویم.
اسد صفری از شغل اسکرام مستر میگوید

در هفتمین قسمت از پادکست کارگاه با اسد صفری پیرامون مفهوم اسکرام و وظایف شغلی یک اسکرام مستر گفتگو کردیم. اسد صفری که سال‌هاست در این شاخه فعال است، در این گفت‌وگو به توضیح این مفهوم و ویژگی‌هایش پرداخت.

در بخش‌هایی از این اپیزود نیز به موضوع مدیریت محصول چابک پرداختیم و نقش اسکرام مستر را در این مهم بررسی کردیم.


درباره اسکرام

اگر در دنیای توسعه محصول، برنامه نویسی و توسعه‌ی نرم‌افزار مشغول به‌کار باشید، احتمالا با واژه‌ی اسکرام زیاد مواجهه شدید و هیچ بعید نیست که کمی هم از آن بدانید. اسکرام، متدی برای توسعه‌ی سریع‌تر محصولات است و کمک می‌کند که نفرات مختلف یک کسب‌وکار در تیم‌های مختلف، با فرسایش و سایش کم‌تری در کنار هم کار کنند.

آن‌طور که اسد صفری در این اپیزود توضیح می‌دهد، نقش یک اسکرام مستر آن است که کمک کند در بین تیم‌های فنی، بازاریابی، رهبری و… زبان مشترکی برای توسعه محصول پدید آید.

اگر به موضوع اسکرام و مدیریت محصول چابک علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنم که گفت‌وگو من با امیر تقی‌آبادی حول موضوع مسیر شغلی مدیر محصول را نیز بشنوید.


درباره اسد صفری

اسد یکی از نخستین نفراتی در ایران است که به مفهوم اسکرام و مباحثی همچون اجایل و کنبان پرداخت. از سال‌های خیلی دور دستی بر آتش برنامه‌نویسی دارد و تجربه‌ی کار با شرکت‌های متعدد داخلی و خارجی را می‌توان در رزومه‌اش دید. این روزها بیشتر به عنوان مربی اسکرام مشغول به‌کار است و به سازمان‌ها و شرکت‌ها متدهای توسعه‌ی بهینه‌ی محصول را آموزش می‌دهد. علاوه بر آن، به عنوان یک اسکرام مستر کارکشته، هرچندوقت یک‌بار دوره‌های اسکرام خود را به صورت آنلاین و یا حضوری برگزار می‌کند.

سایت اسکرام.آی‌آر را برای بررسی رزومه اسد صفری و هم‌چنین دسترسی به منابع آموزشی رایگانی که در آن قرار دارد بررسی کنید.


شنیدن و دنبال کردن پادکست کارگاه

برای شنیدن گفتگوی من با اسد می‌توانید از پلیر موجود در بالای همین صفحه استفاده کنید. راه بهتر اما، دنبال کردن پادکست از طریق اپلیکیشن‌های پادکست مثل کست‌باکس است. در صفحه‌ی شنیدن لینک کارگاه در همه‌ی پادکچرها را درج کرده‌ایم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مجتبی درویشی

توسعه دهنده وردپرس | مجتبی درویشی

شصت‌وچهار میلیون وب‌سایت، از جمله همین سایت کارگاه با وردپرس توسعه یافته‌اند. در بیستمین قسمت با مجتبی درویشی به عنوان توسعه دهنده وردپرس گفتگو کردم. مجتبی از مسیر خودآموزی خود، دوبار مهاجرتش و شیوه‌های مختلف توسعه‌ی مسیر شغلی‌اش گفت. همچنین از سختی‌های کار در حوزه‌ی برنامه‌نویسی نکات قابل توجهی را مطرح کرد.
ادامه
امیر لطیفی

«شغل» مهم است؟ نگاهی تازه به فلسفه‌ی کار کردن | امیر لطیفی | توسعه دهنده نرم‌افزار

امیر لطیفی برنامه‌نویس است، اما هویت خود را در جهانی خارج از حوزه‌ی نرم‌افزار می‌جوید و تعریف می‌کند. با او که این‌روزها بیشتر از دنیای توسعه نرم‌افزار به وادی «فلسفه» اعتنا دارد، درباره‌ی فلسلفه‌ی کار کردن حرف زدم و نظرش را درباره‌ی اهمیت شغل و نقش‌اش در معنای زندگی جویا شدم.
ادامه
توسعه دهنده فرانت اند محسن براتی

چگونه یادگیری توسعه نرم‌افزار را آغاز کنیم؟ | توسعه دهنده فرانت اند | محسن براتی

رشد نیاز به حرفه‌های فنی در بازار کار ایران موجب شده که طیف زیادی از نوکارجوها به مهارت‌آموزی در این حوزه علاقه پیدا کنند. با محسن براتی که به عنوان توسعه دهنده فرانت اند در شرکتی هلندی مشغول به کار است، درباره‌ی مسیر یادگیری مهارت‌های سخت توسعه نرم‌افزار گفتگو کردم که می‌تواند برای علاقه‌مندان به این رسته‌ی شغلی سودمند باشد.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share