در سال ۱۴۰۱ و بنا به رخدادهای سیاسی-اجتماعی آن مقطع، برخی استاتید از دانشگاههای کشور اخراج شدند. رهام افغانی خراسکانی یکی از آنها بود که از تدریس در دانشگاه شهید بهشتی منع شد. در این اپیزود دربارهی شیوهی مدیریت و حکمرانی نظام دانشگاهی کشور گفتوگو کردیم. همچنین کمی به معماری و وضعیت مدیریت مناظر شهری پرداختیم. در بخشی از این اپیزود هم دربارهی دلایل اخراجشان از دانشگاه گپ زدیم.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
رهام افغانی خراسکانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاههای صنعتی اصفهان و صنعتی شریف میگذراند و سپس برای تحصیل در مقطع دکتری، راهی دانشگاه پلیتکنیک میلان میشود. پس از فارغالتحصیلی، به ایران بازمیگردد و در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل میشود.
نگاه او به ماهیت فضای آکادمیک، برساخته از تجربهی حضورش در چند دانشگاه مهم است. در این اپیزود تلاش کردم تا با نگاهی بدون سویه، تجربهی ایشان را از حضور در نهادهای دانشگاهی بفهمم و نگاهشان را به شیوهی حکمرانی و مدیریت نهاد آکادمیا در ایران بشناسم.