رهام افغانی خراسکانی | نظام دانشگاهی در ایران چطور کار می‌کند؟

رهام افغانی خراسکانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی شریف فارغ‌التحصیل شده و سپس برای طی مقطع دکتری راهری پلی‌تکنیک میلان می‌شود. او پس از بازگشت به ایران در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل می‌شود و پس از هشت سال تدریس در این دانشگاه، از آن اخراج می‌شود. در این اپیزود پیرامون این رویداد و موضوعاتی دیگر گفت‌وگو کردیم.
رهام افغانی خراسکانی

در سال ۱۴۰۱ و بنا به رخدادهای سیاسی-اجتماعی آن مقطع، برخی استاتید از دانشگاه‌های کشور اخراج شدند. رهام افغانی خراسکانی یکی از آن‌ها بود که از تدریس در دانشگاه شهید بهشتی منع شد. در این اپیزود درباره‌ی شیوه‌ی مدیریت و حکمرانی نظام دانشگاهی کشور گفت‌و‌گو کردیم. هم‌چنین کمی به معماری و وضعیت مدیریت مناظر شهری پرداختیم. در بخشی از این اپیزود هم درباره‌ی دلایل اخراج‌شان از دانشگاه گپ زدیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

رهام افغانی خراسکانی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی شریف می‌گذراند و سپس برای تحصیل در مقطع دکتری، راهی دانشگاه پلی‌تکنیک میلان می‌شود. پس از فارغ‌التحصیلی، به ایران بازمی‌گردد و در دانشگاه شهید بهشتی مشغول به تحصیل می‌شود.

نگاه او به ماهیت فضای آکادمیک، برساخته از تجربه‌ی حضورش در چند دانشگاه مهم است. در این اپیزود تلاش کردم تا با نگاهی بدون سویه، تجربه‌ی ایشان را از حضور در نهادهای دانشگاهی بفهمم و نگاه‌شان را به شیوه‌ی حکمرانی و مدیریت نهاد آکادمیا در ایران بشناسم.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
کتاتون سپهری مربی منتور کارآفرینی

منتور و مربی کارآفرینی | کتایون سپهری | کارآفرینی برای اقشار آسیب‌پذیر: بیم‌ها و امیدها

کتایون سپهری برای همه‌ی کسانی که در فضای کارآفرینی ایران فعال‌اند، به عنوان فردی پرانرژی و فعال شناخته شده‌ست. او در رویدادهای پرشماری به عنوان منتور و یا داور فعال بوده و در سال‌های اخیر بیشتر بر توسعه‌ی کارآفرینی روستایی و اقشار آسیب‌پذیر متمرکز بوده. در این گفتگو پیرامون مسیر شغلی او گپ زدیم و از تجربه‌های جذابش در این سه دهه شنیدیم.
ادامه
مرضیه ادهم

کنش‌گری برای اینترنت: بودن یا نبودن؟ | مرضیه ادهم | پژوهشگر فضای مجازی

مرضیه ادهم، کنشگر اینترنت و پژوهشگر فضای مجازی است و به‌شکلی تخصصی در حوزه‌ی «حاکمیت اینترنت» مطالعه و تحقیق می‌کند. با او که تجربه‌ی تعامل با نهادهای قانون‌گذار و حکمران اینترنت را برای جلوگیری از اجرای طرح صیانت داشته، درباره‌ی اهمیت کنشگری و نقش و تاثیرش در شرایط خاص ایران گفت‌وگو کردم و از پیش‌بینی‌اش درباره‌ی آینده‌ی اینترنت در کشور پرسیدم.
ادامه
پوریا درنی همدانی

نهاد دانشگاه در مسیر کارآفرینی موثر است؟ پوریا درنی همدانی | استادیار دانشگاه بازرگانی ناینرود

آیا مسیر کارآفرینی از دانشگاه می‌گذرد؟ در این ایپزود با پوریا درنی همدانی، استادیار دانشگاه ناینرود پیرامون همین موضوع و شرایط استارتاپ ویزای هلند گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share