کارشناس روابط عمومی | نازنین رحیمی

آدم‌هایی که در اکوسیستم استارتاپی فعال‌اند، به احتمال زیاد نازنین رحیمی را در یکی از رویدادهای کارآفرینی از نزدیک دیده‌اند. او که حالا به عنوان کارشناس روابط عمومی در شرکت زرین پال و آکادمی زرین فعال است، مسیر ورودش به این عرصه را از برگزاری رویدادهای کارفرینی (استارتاپ ویکند) آغاز کرده. با نازنین رحیمی درباره‌ی نقش و اهمیت شبکه‌سازی در مسیر شغلی و همچنین، نگاه و تعریفش از روابط عمومی و وظایف یک کارشناس روابط عمومی گفت‌وگو کردم. تماشا و یا شنیدن این اپیزود می‌تواند برای علاقه‌مندان به عرصه‌ی روابط عمومی مفید فایده باشد.
نازنین رحیمی کارشناس روابط عمومی

من اولین‌بار، چهار یا پنج سال پیش و در حاشیه‌ی نمایشگاه الکامپ با نازنین رحیمی آشنا شدم. در آن ایام، مسئولیت روابط عمومی استارتاپ پروفایل را به عهده داشت. در همان دیدار اول، پروفایل را معرفی و پیشنهادی برای همکاری داد. آن همکاری ایجاد نشد، اما رابطه‌ی دوستی و حرفه‌ای من با نازنین از آن نقطه آغاز شد.

نازنین رحیمی حالا به عنوان کارشناس روابط عمومی در زرین‌پال مشغول به‌کار است. اما مانند همه‌ی تجربه‌ی شغلی پیشین‌اش، نقش و مسئولیت‌هایش طیف وسیع‌تری از کارها را در بر می‌گیرد. ضمن آن‌که، ایجاد شبکه و برگزاری رویدادهای مختلف (چه آنلاین و چه حضوری) همواره بخشی از فعالیت‌های او بوده و هست.


درباره نازنین رحیمی

برخلاف عمده‌ی فعالان حوزه‌ی روابط عمومی، همچون امیرحسن موسوی که پیش‌تر با او گفت‌وگو کردم، نازنین رحیمی از فضای جز مطبوعات و محتوا به این وادی وارد شده است. او مسیر شغلی خود را از برگزاری رویدادهای کارآفرینی استارتاپ ویکند آغاز کرده و طول کمتر از چهار سال، در چند استان مختلف بیش از ۱۲ ایونت را مدیریت و راهبری می‌کند.

پس از آن، به استارتاپ پروفایل می‌پیوندد و چندسالی به عنوان مدیر روابط عمومی در آن کسب‌وکار فعال می‌ماند. مشاغل بعدی او نیز در حوزه‌ی روابط عمومی بوده و حالا، چند ماهی است که در سمت کارشناس روابط عمومی به تیم زرین پال پیوسته و به ایجاد آکادمی زرین کمک می‌کند.


از کجا ببینیم و بشنویم؟

برای تماشای گفتگوی من با نازنین رحیمی می‌توانید به کانال یوتوب کارگاه بروید. همچنین برای شنیدن نسخه‌ی صوتی، از پلیر بالای همین صفحه و یا اپلیکیشن کست‌باکس استفاده کنید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
حسین وحدانی

کار و زندگی در میان کلمات | حسین وحدانی | نویسنده

حسین وحدانی مسیر حرفه‌ای‌اش را از فضای روزنامه‌نگاری آغاز می‌کند و تا سطح سردبیری هم پیش می‌آید. اما راه به سمت حوزه‌ی کسب‌وکار و بازاریابی کج می‌کند و در این میان، دست به نوشتن و نشر کتاب هم می‌زند. عینِ عاشقی و دالِ دوست داشتن، دو اثر موفق اوست که طرفداران بسیاری دارد و اصلا بسیاری، حسین وحدانی را تنها به واسطه‌ی نویسندگی‌اش می‌شناسند. در این گفتگو سعی کردم مرز و فصول مشترک میان کار رسانه‌ای، تجاری و هنری را با او مرور کنم.
ادامه
تقی اخلاقی

آن‌چه بر مردم افغانستان گذشته و می‌گذرد | تقی اخلاقی | نویسنده رمان کابل ۱۴۰۰

تقی اخلاقی نویسنده‌ای اهل افغانستان است که قریب ۱۸ سال در ایران زندگی کرده و حالا ساکن آلمان است. رمان «کابل ۱۴۰۰» از او به‌تازگی منتشر شده که نگاهی نقادانه به فرهنگ جامعه‌ی افغانستان دارد. با او درباره‌ی تجربه‌ی زندگی در ایران و مشکلاتش و هم‌چنین تعارض‌های میان ایرانی‌ها و افغانستانی‌ها گفت‌وگو کردم.
ادامه
پژوهشگر طه رادمنش

پژوهش و مسیر شغلی آن در ایران | طه رادمنش | پژوهشگر حرفه ای

در نوزدهمین قسمت از کارگاه با طه رادمنش گفتگو کردم. طه در رشته تاریخ و تا مقطع دکتری تحصیل کرده و بعد از تجربه‌ی چندساله‌ی تدریس در دانشگاه، امروز به عنوان پژوهشگر مستقل با نهادها و مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کند.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share