استراتژیست محتوا چه نقشی ایفا می‌کند؟ | مهدی زارع سریزدی استراتژیست محتوا در دیوار

مهدی زارع سریزدی از سال‌های دور به عنوان تولید کننده محتوا در حوزه‌ی فناوری کارش را آغاز کرده و در چند سال اخیر بیشتر به حوزه استراتژی محتوا و مدیریت محتوا متمرکز بوده است. با او درباره‌ی وظایف استراتژیست محتوا و مهارت‌هایی که لازم دارد گپ زدیم.
استراتژیست محتوا مهدی زارع سریزدی

در دومین قسمت از کارگاه، با مهدی زارع سریزدی گفتگو کردم که به تازگی در دیوار به عنوان استراتژیست محتوا (content editor) مشغول به‌کار شده است. مهدی، جزء ثابت‌قدم‌ترین افراد متخصص در حوزه‌ی محتواست و بیش‌تر از ۱۰ سال است که در این حوزه کار می‌کند.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

درباره مهدی زارع سریزدی

مهدی، همانطور که در گفتکومان نیز بیان کرد، کارش را از مسیر «مصرف محتوا» آغاز کرد. او در ابتدای مخاطب رسانه‌هایی چون نارنجی بوده و سپس تصمیم گرفته که خود در مقام پدیدآورنده و نویسنده فعال شود. تجربه‌ی حضور و کار در رسانه‌هایی چون زومیت را در کارنامه دارد و به کسب‌وکارهای مختلفی در حوزه تولید محتوا مشورت داده است.

در زمان این گفتگو به عنوان استراتژیست محتوا در دیوار، بخش املاک مشغول به‌کار بود و سرپرستی تیم محتوا در آن شرکت را به عهده داشت. او همینک به عنوان مدیر محتوا در شرکت پارس پک مشغول به‌کار است.


چگونه استراتژیست محتوا شویم؟

مهدی زارع سریزدی استراتژیت محتوا

اگر به حوزه‌ی شغلی بازاریابی محتوایی علاقه‌مندید و می‌خواهید مسیر حرفه‌ای خود را در این راه توسعه دهید، می‌توانید در وبینار را رایگان «در مسیر شغلی استراتژیست محتوا» شرکت کنید.

این وبینار با لطف و همراهی مهدی زارع سریزدی برگزار شد و در آن مهارت‌های لازم برای ورود به این عرصه به تفکیک بیان گردید.

نسخه‌ی صوتی و تصویری این وبینار را رایگان را می‌توانید همیک در صفحه چگونه استراتژیست محتوا شویم دریافت کنید.


از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

منابعی آشنایی بیشتر با حوزه محتوا

در دل گفتگوی‌مان از کتاب‌های مختلفی نام برده شد. مهدی مطالعه‌ی کتاب بازاریابی پُرمحتوا از جو پولیتزی و شیوه نگارش در رسانه‌ها نوشته‌ی دکتر احمد توکلی را پیشنهاد کرد. من هم اشاره‌ای به کتاب‌های غلط ننویسیم از مرحوم ابوالحسن جعفری و مصائب من در دنیای استارتاپ از دنیل لاینز داشتم.

با کلیک روی عنوان کتاب‌ها می‌توانید نسخه‌ی چاپی‌شان را تهیه کنید. همچنین، با کمی جستجو، دسترسی به نسخ دیجیتال و یا صوتی نیز میسر است.

مطالعه این کتب به عنوان شخصی که در جهان محتوا فعال است و می‌خواهد به عنوان مدیر محتوا فعال شود کارآمد است. لطفا نظر خود را در خصوص هر کدام از این آثار با ما نیز در میان بگذارید.


۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهدی خطیبی

ویراستار | مهدی خطیبی

مهدی خطیبی پیش از آن‌که ویراستار یا کتابدار باشد، ادیب است و آن‌طور که خودش در این گفتگو می‌گوید، با ادبیات و واژه‌ها عشق‌بازی می‌کند. در این گفتگوی یک‌ونیم ساعته درباره‌ی شکل ورودش به حوزه‌ی ادبیات و سپس ویراستاری گفت و از دشواری‌ها و البته‌ جذابیت‌های فن ویرایش صحبت کرد. این ایپزود می‌تواند علاوه‌ بر علاقه‌مندان شغل ویراستاری، برای دوستداران ادبیات نیز مفید و جذاب باشد.
ادامه
حسین وحدانی

کار و زندگی در میان کلمات | حسین وحدانی | نویسنده

حسین وحدانی مسیر حرفه‌ای‌اش را از فضای روزنامه‌نگاری آغاز می‌کند و تا سطح سردبیری هم پیش می‌آید. اما راه به سمت حوزه‌ی کسب‌وکار و بازاریابی کج می‌کند و در این میان، دست به نوشتن و نشر کتاب هم می‌زند. عینِ عاشقی و دالِ دوست داشتن، دو اثر موفق اوست که طرفداران بسیاری دارد و اصلا بسیاری، حسین وحدانی را تنها به واسطه‌ی نویسندگی‌اش می‌شناسند. در این گفتگو سعی کردم مرز و فصول مشترک میان کار رسانه‌ای، تجاری و هنری را با او مرور کنم.
ادامه
Total
0
Share