میلاد نوری |‌ مدیرعامل توکان تک | از برنامه‌نویسی تا فعالیت رسانه‌ای

میلاد نوری از قدیمی‌های فضای استارتاپی ایران است. سال‌ها پیش از موج کارآفرینی دیجیتال در ایران، کسب‌وکارها و وبسایت‌های مختلفی را ایجاد می‌کند که برخی‌شان در دوره‌ی خود به محبوبیت و ترافیک بالایی رسیدند. با او درباره‌ی مسیر شغلی و حرفه‌ای‌اش و همینطور، کار رسانه‌ای در حوزه‌ی فناوری گپ زدم.
میلاد نوری

میلاد نوری را بیشتر بواسطه‌ی فعالیت‌های رسانه‌ای‌اش در سال‌های اخیر می‌شناسند، اما حوزه‌ی شغلی‌اش برنامه‌نویسی و کارِ فنی‌است. میلاد از قریب ۱۵ سال پیش به فضای دیجیتال روی آورده و در انواع حوزه‌های فنی سرک کشیده: از کار طراحی انمیشن و رابط کاربری گرفته تا برنامه‌نویسی و مدیریت فنی.

با میلاد درباره‌ی مسیر شغلی و حرفه‌ای گپ زدم و از تجارب سال‌های دورش در فضای آنلاین پرسیدم. مختصری هم درباره‌ی کار رسانه‌ای و نقش متخصصان تکنولوژی و رسانه‌های عمومی در آگاه‌سازی عامه‌‌ی مردم گپ زدیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس


درباره میلاد نوری

میلاد در رشته‌ی مهندسی مکانیک درس خوانده، اما خیلی زود راه‌اش را به سمت فضای دیجیتال کج می‌کند. در ابتدا قدری به ساخت انیمیشن مشغول می‌شود، اما خیلی زود به کارِ «طراحی وب» و ساخت اپلیکیشن‌های موبایل روی می‌آورد. میلاد نوری سایت‌ها و پروژه‌های مختلفی را به‌تنهایی راه‌اندازی می‌کند: از وبسایت آگهی توکان و اپلیکیشن پیامستان تا دیکشنری توکان و پتلفرم پونز.

مدتی را هم در شرکت نت‌برگ مشغول به‌کار می‌شود و پس از آن، توکان تک را راه می‌اندازد. شرکت توکان به شرکت‌های متوسط و بزرگ، خدمات متنوع فنی ارائه می‌کند. در کنار همه‌ی این‌کارها، میلاد در یکی-دو سال اخیر حضور فعال‌تری در شبکه‌های اجتماعی داشته و به عنوان یکی از معدود متخصصان آی‌تی فعال در فضای رسانه‌ای، حول موضوعات مختلف و مرتبط محتوای تخصصی تولید کرده است.

۴.۷/۵ - (۶ امتیاز)
1 بازخورد
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهران ضیابری

هوش مصنوعی چه مشاغلی را از بین می‌برد؟ | مهران ضیابری | مدیرعامل ترگمان

سرویس ChatGPT باعث شد تا دوباره صحبت درباره‌ی هوش مصنوعی و فرصت‌ها و تهدیدهای برآمده از آنداغ شود. با مهران ضیابری از آینده هوش مصنوعی صحبت کردیم و پیرامون مشاغللی که این تکنولوژی تهدیدشان می‌کند، حرف زدیم.
ادامه
محمد عمروآبادی

محمد عمروآبادی | مدیرعامل تیوال | ده سال رهبری بازار بدون جذب سرمایه

تیوال برندی ده ساله است که از ابتدای شکل‌گیری‌اش تا حالا، رهبری بازار بلیت تئاتر ایران را در دست داشته. با محمد عمروآبادی مدیرعامل تیوال درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری، رشد و تثبیت این برند در طی این یک دهه گپ زدم و درباره‌ی استراتژی‌های رقابتی، برنامه‌های‌شان در دوره‌ی کرونا و اهداف‌شان در آینده پرسیدم.
ادامه
محمدحسین رفعت نژاد

در ثنای وزش بادهای موافق! محمدحسین رفعت نژاد | مدیرعامل سابق آی‌هوم/ معاون تجاری کای‌دی

محمدحسین رفعت نژاد تجربه‌ی حضور در استارتاپ‌های شناخته‌شده‌ای همچون اسنپ و اسنپ‌تریپ را داشته و پیش‌تر مدیرعامل آی‌هوم نیز بوده است. او همینک به عنوان معاون تجاری در کای‌دی، بزرگترین استارتاپ حوزه‌ی املاک تایلند مشغول به‌کار است. با او درباره‌ی موضوعات مختلفی همچون تفاوت‌های فرهنگی در محیط کار، استارتاپ‌های حوزه‌ی املاک و تجربه‌ی روزهای نخست شکل‌گیری اسنپ گفت‌وگو کردم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share