تمرکز بر هنر یا کارِ حرفه ای: مساله این است! مجید ترک‌آبادی | شاعر/ معاون بازاریابی کارگزاری آگاه

حضور در دوراهی انتخاب میان رشته‌های هنری و «آن‌کارهایی که دوست‌شان داریم» با سایر حوزه‌هایی که «بازار کار» دارند را بسیاری از ما تجربه کرده‌ایم. مجید ترک آبادی در این ایپزود از تجربه‌اش از این مسیرِ دوسویه گفت و شیوه‌اش برای برقراری تناسب نسبی را توضیح داد.
مجید ترک آبادی

تعادل میان کار و زندگی مفهومی‌ست که طی سال‌های اخیر و در حوزه‌ی منابع انسانی، موجب گفت‌وگوهای بسیاری بوده است. خاصه در دورانِ کرونا که ترکیب این‌دو به واسطه‌ی دورکاری بیش از هر زمان دیگری شده بود. در این اپیزود و طی گفتگو با مجید ترک آبادی اما به شکل دیگری از این «تلاش» برای برقراری تعادل میانِ کار حرفه‌ای و بخشی از زندگی شخصی که قرابتی حداقلی با فضای کاری دارد، پرداختیم.

مجید ترک آبادی زیستی دوگانه دارد. علاوه بر آن‌که معاونت بازاریابی آگاه است و پیش از آن نیز مسیر شغلی‌اش در جهان بازاریابی گذشته، دستی جدی به ساز دارد و غزل می‌سراید. از او یک کتاب شعر نیز منتشر شده و پس از آن، بیشتر در شبکه‌های اجتماعی، اشعارش را منتشر می‌کند.

یک زندگی هنرمندانه با همه‌ی مختصات‌اش در کنار یک زندگی بازاریابانه «!» با تمامِ الزام‌هایش، زندگی مجید را ساخته. چگونه می‌شود میانِ این‌دو جهان، با همه‌ی تفاوت‌ها و فاصله‌هاشان ارتباطی برقرار کرد؟ از اساس، ساختِ یک زیستِ دوگانه میسر است؟ چگونه می‌توان هم در مسیر حرفه‌ای رشد یافت و هم در زمینه‌ی هنر، خلاق و سازنده ماند؟

اگر در دوراهی انتخاب میان هنر با سایر رشته‌هایی‌که «بازار کار» دارند قرار گرفته‌اید و یا در حین کار در رشته‌ای تخصصی، علایقی در عالم هنر را در خود می‌یابید، شنیدن این اپیزود می‌تواند برای‌تان جذاب باشد.


در حوالی همین موضوع، پیش‌تر با رام عضدی گفت‌وگو کرده بودم که می‌توانید از این‌جا ببینید و یا بشنوید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
علی‌اصغر هنرمند

علی‌اصغر هنرمند | موسس نارنجی و بزرگراه | در ستایش امید و استمرار

علی‌اصغر هنرمند و «نارنجی» نام‌شان به‌هم پیوندی ناگسستنی دارد، تا هنوز که دیگر از نارنجی اثری و در آن خبری نیست. با او درباره‌ی تجربه‌ی دوری ناخواسته‌اش از فضای کار و زندگی حرف زدم و از شیوه‌هایی که برای حفظ امید و بهره‌وری به‌کار می‌برد، پرسیدم.
ادامه
علی گنجی زاده

انصراف از کار پزشکی پس از ده سال | علی گنجی زاده | پزشک | پژوهشگر نوآوری

علی گنجی زاده پس از قریب به ده سال تحصیل و کار در رشته‌ی پزشکی، از بزرگترین بیمارستان آمریکا استعفا داده و به استارتاپ تازه‌کاری در حوزه‌ی سلامت پیوسته است. این اپیزودی، مروری بر تجربه‌ی دو سال اخیر او از زندگی و کار در آمریکا و دلایل این تصمیم و چرخش است.
ادامه
محمدحسین رفعت نژاد

در ثنای وزش بادهای موافق! محمدحسین رفعت نژاد | مدیرعامل سابق آی‌هوم/ معاون تجاری کای‌دی

محمدحسین رفعت نژاد تجربه‌ی حضور در استارتاپ‌های شناخته‌شده‌ای همچون اسنپ و اسنپ‌تریپ را داشته و پیش‌تر مدیرعامل آی‌هوم نیز بوده است. او همینک به عنوان معاون تجاری در کای‌دی، بزرگترین استارتاپ حوزه‌ی املاک تایلند مشغول به‌کار است. با او درباره‌ی موضوعات مختلفی همچون تفاوت‌های فرهنگی در محیط کار، استارتاپ‌های حوزه‌ی املاک و تجربه‌ی روزهای نخست شکل‌گیری اسنپ گفت‌وگو کردم.
ادامه
Total
0
Share