خبرنگاری و مشقات آن! گفتگو با امید هاشمی خبرنگار روزنامه‌ی ایران سپید

امید هاشمی خبرنگار

در پنجمین قسمت از کارگاه با امید هاشمی که به عنوان خبرنگار فعال است گفتگو کردم. گفتگوی پنجم کارگاه، کمی با اپیزودهای پیشین تفاوت دارد و بیشتر از آنکه حول شغل خبرنگاری صحبت کنیم، به گفتگو پیرامون شرایط حاکم بر این شغل و جهان رسانه‌ای پرداختیم.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

گفتگوی من با امید هاشمی جهات مختلفی را طی کرد. از ارزش‌های شغلی خبرنگار حرف زدیم و از مرارت‌های‌اش گفتیم. از نحوه‌ی ورود به بازار کار حرفه‌ای رسانه‌ها صحبت کردیم و درباره‌ی تاثیراتی که یک روزنامه‌نگار می‌تواند بر جامعه‌اش بگذارد صحبت کردیم.

هرچند امید هم همانند بسیاری از خبرنگاران دیگر چندان دل خوشی از فضای رسانه‌ای ایران ندارد و نبود امنیت شغلی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این حوزه می‌داند، اما کار در این عرصه را مشتاقانه دنبال می‌کند و هنوز هم در تلاش است تا با ابزارِ رسانه، جامعه را به جای بهتری بدل کند.


همچنین بخوانید:‌ راهنمای مسیر شغلی خبرنگاری در ایران


درباره امید هاشمی

امید هاشمی از قدیمی‌های حوزه‌ی رسانه و روزنامه‌نگاری در ایران است. از سال‌ها پیش در روزنامه ایران سپید به عنوان خبرنگار قلم می‌زد و به موازات تلاش می‌کند که حقوق جامعه‌ی نابینایان را از راه فعالیت رسانه‌ای برآورده کند. او در کنار کار ژورنالیستی، به حوزه‌ی دسترس پذیری نیز اشراف کافی دارد و به عنوان مشاور دسترس پذیری با کسب‌وکارهای مختلفی همکاری داشته است.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
پژوهشگر طه رادمنش

پژوهش و مسیر شغلی آن در ایران | طه رادمنش | پژوهشگر حرفه ای

در نوزدهمین قسمت از کارگاه با طه رادمنش گفتگو کردم. طه در رشته تاریخ و تا مقطع دکتری تحصیل کرده و بعد از تجربه‌ی چندساله‌ی تدریس در دانشگاه، امروز به عنوان پژوهشگر مستقل با نهادها و مجموعه‌های مختلف همکاری می‌کند.
ادامه
رضا جیملی سردبیر مجله کارنگ

سردبیر یک رسانه چه مهارت‌هایی لازم دارد؟ رضا جمیلی | سردبیر هفته‌نامه کارنگ

اپیزود دهم پادکست کارگاه به گفتگو با رضا جمیلی اختصاص یافت. رضا این‌روزها به عنوان سردبیر در مجله‌ی تازه تاسیس کارنگ مشغول به‌کار است، اما سابقه و تجربه‌ی حضورش در رسانه‌های تخصصی حوزه‌ی کسب‌وکار به سال‌ها پیش و روزنامه‌ی کسب‌وکار بازمی‌گردد. در این گفت‌وگوی دو ساعته، هم وظایف و ویژگی‌های یک سردبیر را بررسی کردیم و هم به نقد و بررسی فضای کار رسانه‌ای در ایران پرداختیم.
ادامه
سعید ارکان‌زاده | گفتگو درباره سواد رسانه‌ای

سواد رسانه‌ای به چه کارمان می‌آید؟ | سعید ارکان‌زاده یزدی | روزنامه‌نگار و مدیر مسئول مجله بازخورد

سواد رسانه‌ای عبارتی آشنا برای ماست. در طی ماه‌های اخیر و همگام با افزایش کمّی اخباری که روزانه دریافت می‌کنیم، استفاده از این عبارت و تاکید بر آن، دوباره شدت یافته و علاوه بر رسانه‌ها، کاربران شبکه‌های اجتماعی هم از نبود سواد رسانه‌ای شهروندان نالان شده‌اند. در این اپیزود از کارگاه با دکتر سعید ارکان‌زاده درباره‌ی این مفهوم، تعریف و کارکردش صحبت کردم و از نقش و وظیفه‌ی شهروندان در مواجهه با اخبار پرسیدم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share