درباره‌ی جادی میرمیرانی

جادی چهل‌وچندساله‌ای است که شبیه باقی چهل‌وچندساله‌هایی که می‌شناسم، فکر و کار و زندگی نمی‌کند. سعی کردم تا جای ممکن جهان‌بینی‌اش را بشناسم، در کار و زندگی‌اش سرک بکشم و از مدل ذهنی‌اش سر در بیاورم.
جادی

جادی را می‌توان برنامه‌نویس، معلم، پادکستر و مترجم معرفی کرد. در هرکدام از این حوزه‌ها، کارهای مختلفی کرده و اثرات متنوعی داشته. اما «جادی» چیزی ورای همه‌ی این‌هاست. به برداشت و شناختِ من، او مصداقی دقیق و عینی برای لفظ «اینفلوئنسر» است. کسی که بر دیگران، اثر می‌گذارد و نظراتش در حوزه‌های مختلف -و عموما فنی- برای بسیاری از مخاطبانش، فصل‌الخطاب تلقی می شود.

در این اپیزود خواستم به‌جای آن‌که در جنبه‌ای مشخص و محدود از زندگی و کار جادی متمرکز شوم، به شکل نگاه‌اش به پیرامون بپردازم. طبعا از هر دری سخن گفتیم. از روتین روزانه‌اش گرفته تا تجربه‌اش از چهل‌وچند سالگی. از نحوه‌ی زیست‌اش در زندان تا قوانینی که خود برای زندگی وضع کرده.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

خواستن رنج است

جادی کارهای مختلفی کرده و می‌کند. از ترجمه‌ی کتاب گرفته تا ساخت پادکست. از تدریس و تولید دوره‌های آموزشی تا مشارکت در پروژه‌های عا‌م‌المنفعه‌ی متن‌باز (که من چندان از آن سر در نمی‌آوردم!) این را هم در نظر بگیرید که در کنار همه‌ی این‌ها، شاغل در یک شغلِ تمام‌وقت هم است.

مساله محدود به کمیت نیست. بازخورد آدم‌های مختلف روی شبکه‌های اجتماعی که مخاطبِ دست‌پروده‌های او هستند نشان می‌دهد که چیزی هم از کیفیت کم نمی‌گذارد. به زبانی ساده، جادی کارهای مختلفی را در حجم بالا و کیفیتی ممتاز به انجام می‌رساند. اما چطور؟

این مهم‌ترین سوالی بود که از او داشتم. پیش‌فرض‌ام پیش از گفت‌وگو آن بود که از یک سازوکار و روتین روزانه دقیق بهره می‌گیرد. این پیش‌فرض‌ام درست بود و درباره‌ی جزئیات‌اش تا حد امکان گفت‌وگو کردیم.

اما به‌نظر، آن‌چه به اندازه‌ی روتین روزانه در کار و «ساخت» او اثر دارد، وضعِ برخی قوانین شخصی برای مواجهه با زندگی است. چیزی شبیه به ده فرمان که در هر موقعیت، تصمیم‌سازی را آسان می‌کند.

برای من این وجه از جادی جالب، آموزنده و حقیقتا کارساز بود. مهم‌ترینش، همانی‌ست که تیتر این بخش نوشتم: خواستن رنج است.

۴.۸/۵ - (۵ امتیاز)
1 بازخورد
  1. با سلام و احترام در Castbox اندازه فایل حدود دو ساعت درج شده ولی فایلی که دانلود شد برای من فقط ۱۲ دقیقه بود لطفاً رفع مشکل را مد نظر قرار بدهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
امیر تقی آبادی مدیر محصول

مدیر محصول کیست و چه وظایفی دارد؟ | امیر تقی آبادی | مدیر محصول ارشد خانومی

سومین میهمان من در کارگاه امیر تقی آبادی بود. امیر در مسیر شغلی اش حرفه‌های مختلفی را تجربه کرده: از راه‌اندازی کسب‌وکاری در حوزه موارد غذایی تا طراحی تجربه کاربری و مدیریت محصول و طراحی محصول را آزموده و حالا مدیر محصول ارشد شرکت خانومی است. با او درباره تعریف شغل مدیر محصول و ارتباط‌اش با سایر حرفه‌های مرتبط حرف زدیم.
ادامه
مجتبی درویشی

توسعه دهنده وردپرس | مجتبی درویشی

شصت‌وچهار میلیون وب‌سایت، از جمله همین سایت کارگاه با وردپرس توسعه یافته‌اند. در بیستمین قسمت با مجتبی درویشی به عنوان توسعه دهنده وردپرس گفتگو کردم. مجتبی از مسیر خودآموزی خود، دوبار مهاجرتش و شیوه‌های مختلف توسعه‌ی مسیر شغلی‌اش گفت. همچنین از سختی‌های کار در حوزه‌ی برنامه‌نویسی نکات قابل توجهی را مطرح کرد.
ادامه
ماکان سپهری مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه

مدیر تحول دیجیتال | ماکان سپهری

تحول دیجیتال از آن دست کلیدواژه‌هاییست که ممکن است آن‌را به کرات شنیده باشید، اما کاربرد و معنای واقعی آن‌را -مثل من- ندانید. در این گفت‌وگوی یک‌ونیم ساعته، ماکان سپهری که بعد از یک سابقه‌ی چندساله در حوزه‌های مختلف فنی، حالا به عنوان مدیر تحول دیجیتال بانک خاورمیانه مشغول است، کارکرد این حوزه را با حوصله توضیح می‌دهد. شنیدن این قسمت برای افرادی با عقبه‌ی فنی و همچنین علاقه‌مند به کسب‌وکارهای مبتنی بر فناوری می‌تواند جذاب باشد.
ادامه
Total
0
Share