مشاور منابع انسانی | وفا علی کمالیان | چگونه مسیر شغلی خود را ترسیم کنیم؟

طراحی مسیر شغلی موضوعی پرتکرار در حوزه‌ی کار حرفه‌ایست. در گفتگو با آقای وفا علی کمالیان که تجربه‌ای ۲۰ ساله در حوزه‌ی مشاوره منابع انسانی دارند، سعی کردیم کمی دقیق‌تر به این مفهوم نگاه کنیم و بفهمیم که آیا حقیقتا مسیر شغلی را می‌توان طراحی کرد و یا نه؟
وفا علی کمالیان مشاور منابع انسانی و پیشرفت شغلی

میهمان قسمت سی‌ودوم کارگاه آقای وفا علی کمالیان بودند که در حدود ۲۰ سال گذشته به عنوان مشاور منابع انسانی با طیف وسیعی از سازمان‌ها همکاری داشتند. مساله‌ی طراحی مسیر شغلی موضوع اصلی این گفت‌وگو بود.

بر خلاف تعریف رایج و به‌جای بحث پیرامن «چگونگی طراحی مسیر شغلی» تلاش کردیم با این مفهوم بیشتر و واقعی‌تر آشنا شویم.

نسخه‌ی کامل گفتگو را می‌توانید در پایین همین صفحه ببینید و یا بشنوید.


درباره وفا علی کمالیان

آقای وفا علی کمالیان تصحیلات خود را قریب به سی سال پیش در رشته‌ی مهندسی عمران به پیام می‌رسانند و به عنوان مهندس سد مشغول به‌کار می‌شوند. اما بعد، مسیر شغلی شان را به سمت فضای دیجیتال و آنلاین تغییر می‌دهند. در آن دوره راه‌اندازی چندسایت آنلاین و بعدتر، تولید محصولی در فضای آموزش دیجیتال را تجربه می‌کنند.

حدود ۲۰ سال پیش، به سمت فضای منابع انسانی آمده و به عنوان مشاور منابع انسانی فعالیت خود را آغاز می‌کنند. همینک مدیریت عاملی شرکت پوینده دهکده جهانی را که به شکل تخصصی در حوزه منابع انسانی فعال است را به عهده دارند.


حدود دو سال قبل، گفتگوی مستقلی با آقای کمالیان داشتم که در آن، آینده‌ی بازار کار ایران را «بی‌نظیر» توصیف کردند. خواندن و یا شنیدن آن گفت‌وگو هنوز هم جذاب ‌آموزنده است. ضمن آن‌که کتاب‌های مفیدی را نیز برای مطالعه پیشنهاد کردند که خواندنشان بی‌فایده در موضوع این گفتگو هم نیست.

نسخه‌ی متنی و یا صوتی آن گفت‌وگو را می‌توانید از طریق این لینک در ویرگول مشاهده کنید.


منابعی برای یادگیری بیشتر

در این گفتگو شنیدن پادکست دغدغه ایران توصیه شد. همچنین دوره Learn how to Learn نیز برای یادگیری اصول مهارت‌ یادگیری پیشنهاد گردید. علاوه بر این، مطالعه‌ی کتاب‌هایی زیر نیز توسط آقای وفا علی کمالیان پیشنهاد شد.


تماشا و یا شنیدن پادکست کارگاه

اگر نخستین بار است که با مفهوم پادکست مواجه شدید، بد نیست نگاهی به مقاله پادکست چیست بی‌اندازید. بهترین راه برای شنیدن کارگاه آن است که به صفحه‌ی ما در کست باکس مراجعه کنید. آموزش کست باکس علاوه بر اپیزود گفتگو با آقای وفا علی کمالیان می‌توانید سایر اپیزودهای کارگاه را نیز در کست باکس یشنوید.

برای تماشای نسخه‌ی ویدئویی این گفت‌وگو که کمی مفصل‌تر از نسخه‌ی صوتی‌ست، از یوتوب استفاده کنید.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)
1 بازخورد
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
توسعه دهنده فرانت اند محسن براتی

چگونه یادگیری توسعه نرم‌افزار را آغاز کنیم؟ | توسعه دهنده فرانت اند | محسن براتی

رشد نیاز به حرفه‌های فنی در بازار کار ایران موجب شده که طیف زیادی از نوکارجوها به مهارت‌آموزی در این حوزه علاقه پیدا کنند. با محسن براتی که به عنوان توسعه دهنده فرانت اند در شرکتی هلندی مشغول به کار است، درباره‌ی مسیر یادگیری مهارت‌های سخت توسعه نرم‌افزار گفتگو کردم که می‌تواند برای علاقه‌مندان به این رسته‌ی شغلی سودمند باشد.
ادامه
میلاد ابوعلی عکاس

عکاس | میلاد ابوعلی

میلاد ابوعلی بعد از یکی-دو سال کار در تیم بازاریابی یک شرکت تجهیزات پزشکی، تصمیم می‌گیرد مسیر حرفه‌ای‌اش را به سمت عکاسی و ویدئوگرافی تغییر دهد. او حالا به عنوان عکاس در صنعت موسیقی فعال است و در این عرصه به ثبات رسیده. در این گفت‌وگو درباره‌ی مسیر شغلی میلاد و نگاهش به هنر عکاسی گفت‌وگو کردیم. این اپیزود نه تنها برای عکاسان، که برای همه‌ی حرفه‌ها و مشاغل فردی مفید خواهد بود.
ادامه
کتاتون سپهری مربی منتور کارآفرینی

منتور و مربی کارآفرینی | کتایون سپهری | کارآفرینی برای اقشار آسیب‌پذیر: بیم‌ها و امیدها

کتایون سپهری برای همه‌ی کسانی که در فضای کارآفرینی ایران فعال‌اند، به عنوان فردی پرانرژی و فعال شناخته شده‌ست. او در رویدادهای پرشماری به عنوان منتور و یا داور فعال بوده و در سال‌های اخیر بیشتر بر توسعه‌ی کارآفرینی روستایی و اقشار آسیب‌پذیر متمرکز بوده. در این گفتگو پیرامون مسیر شغلی او گپ زدیم و از تجربه‌های جذابش در این سه دهه شنیدیم.
ادامه
Total
0
Share