تغییر رویکرد گوگل در زمینه ارزشیابی‌ کارکنان

ارزشیابی‌ کارکنان

به‌تازگی، شرکت گوگل اعلام کرد که قصد دارد سیستم رسمی و سالانه ارزشیابی کارکنان خود را تغییر دهد. این تغییر خط مشی در پاسخ به نظرات و دیدگاه‌هایی است که طی برگزاری جلسات متعدد با کارمندان و بررسی بازخوردهای آن‌ها به‌دست آمده‌اند. در عین حال، مطالعات انجام شده در زمینه بهترین روندهای کنونی صنعت و نحوه طراحی فرآیندها نشان می‌دهند که این تغییر رویکرد به رعایت انصاف و ایجاد ثبات بیش‌تر در محیط کار کمک می‌کند.

این شرکت در یکی از وبلاگ‌نوشته‌های اخیر خود اظهار کرده که پس از این، حداقل یک بار در سال بر روی یادگیری و توسعه مهارت‌های کارمندانش متمرکز خواهد شد. براساس اطلاعات منتشر شده در این وبلاگ، از این پس کارکنان گوگل دو بار در سال ترفیع می‌گیرند. این در حالی است که رتبه‌بندی کارمندان تنها سالی یک‌بار انجام می‌شود.

روند تازه بررسی عملکرد سالانه کارمندان شرکت گوگل

در واقع، گوگل قرار است سیستم بررسی عملکرد سالانه کارمندانش را تغییر داده و آن را بیش از گذشته بر برگزاری جلسات منظم‌ خصوصی با آن‌ها متمرکز کند. لازم است بدانید، این شرکت به نیروی کار خود اطمینان داده که سیستم رتبه‌بندی خود را به‌طور کامل کنار نمی‌گذارد. این امر در واکنش به اظهار نگرانی بسیاری از افراد در مورد پایان کامل این فرآیند بوده است.

به‌ویژه در عصر دورکاری یا کارکردن به‌شیوه ترکیبی (حضوری-دورکاری)، کارفرمایان درباره به‌کارگیری روشی مناسب برای بررسی مدت زمان و نحوه عملکرد کارکنان تردید دارند. براساس مطالعات، انجام روش‌های سنتی ارزشیابی و بررسی عملکرد کارکنان ممکن است مدت‌ها طول بکشد. این امر بسیاری از شرکت‌ها را بر آن داشته تا فرآیند یاد شده را کاملا از نو طراحی کنند.


همچنین بخوانید: شکایت از آمازون در دادگاه تجدید نظر به اتهام رعایت نکردن ایمنی در محل کار رد شد

«جف آندز» (Jeff Andes)، معاون دانشگاه Phoenix در بخش مدیریت استعداد، طی یادداشتی که برای وب‌سایت HR Dive نوشته، خاطرنشان کرده کارفرمایان باید از فرآیند بررسی به شکلی محتاطانه استفاده کنند و آن را تنها برای ارزیابی عملکرد پیشین کارمندان به‌کار نگیرند. در عوض، آن‌ها می‌توانند این سیستم را در جهت ایجاد فرصت‌های شغلی تازه و هموار کردن مسیر پیش‌روی کارکنان مورد استفاده قرار دهند.

وبلاگ گوگل در عین آشکارسازی فرآیند جدید خود به تمرکز بیش‌تر بر توسعه کارکنان اشاره می‌کند. این امر نشان دهنده روند دیگری است که در مدیریت عملکرد کارکنان اتخاذ شده است. براساس این روند، مدیران هر یک از بخش‌ها به مربیان ماهری برای کارمندان مستقیم‌شان تبدیل می‌شوند و تجارب و دانش خود را به‌شیوه‌ای کاملا کاربردی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

تحقیقات نشان داده‌اند، مدیرانی که در مسیر شغلی کارکنان خود سرمایه‌گذاری می‌کنند، به پرورش کارکنان شادتر و راضی‌تری تمایل دارند. این در حالی است که برخی از مدیران ممکن است آمادگی ایفای چنین نقش را نداشته باشند. برای اطمینان از موفقیت این فرآیند، کارشناسان به کارفرمایان توصیه می‌کنند که زمان بیش‌تری را برای برنامه‌های آموزشی مدیریت صرف کرده و تا جای ممکن در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند. در عین حال، سازمان‌ها و شرکت‌ها هم باید زمان و فضای مناسبی را برای مدیران‌شان فراهم کنند تا آن‌ها هم بتوانند چنین پیشنهاداتی را عملی کنند.


منبع: HRDive

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
Total
0
Share