کجا و چطور پروژه فریلنسری پیدا کنیم؟ معرفی ۴ سایت فریلنسری معتبر ایرانی

چهار سایت فریلنسری برای اخذ پروژه فریلنسری

برای انجام پروژه فریلنسری روش‌های مختلفی در پیش روی‌تان است. برقراری ارتباط مستقیم با کارفرما، درخواست از جامعه‌ی دوستان و ایجاد آگهی شاید مرسوم‌ترین روش‌ها باشد. اما اگر در آستانه‌ی مسیر شغلی خود به عنوان فریلنسر هستید، بد نیست که سری به چند سایت فریلنسری معتبر که در این یادداشت به آن‌ها اشاره شده بیاندازید.


پونیشا

پونیشا قدیمی‌ترین سایت فریلنسری در ایران است که در هر حوزه‌ای که فکرش را بکنید پروژه فریلسنری در آن یافت می شود. با ایجاد یک حساب کاربری در پونیشا می‌توانید هم پروژه دریافت کنید و هم پروژه‌های خود را به دیگر فریلنسرها واسپاری نمائید.

برای ایجاد پروژه فریلنسری در پونیشا باید مبلغی را بپردازید که در زمان نوشتن این مطلب ۲۱.۰۰۰ تومان است. همچنین برروی هر تراکنش که در سایت انجام می‌شد، درصدی به عنوان کمیسیون به پونیشا تعلق می‌گیرد.

نقاطه قوت پونیشا

  • کمیت بالای پروژه ها
  • کمیت بالای فریلنسرها
  • سادگی استفاده از سایت

نقاط ضعف پونیشا

  • کمیسیون بالا
  • تعرفه نسبتا بالا برای تعریف پروژه

نویسش

نویسش به صورت تخصصی بر حوزه‌ی تولید محتوا فعال است و برخلاف اکثر سایت های فریلنسری شرایط و قواعد خاصی را برای جذب فریلنسر دارد. اگر کپی رایتر هست، می‌توانید در نویسش ثبت‌نام کنید و پروژه فریلنسری تولید محتوا بگیرید. میانگین درآمد در نویسش از پلفترم‌های مشابه بالاتر است و کیفیت بهتری را نیز در تعامل با کاربران نویسنده‌اش دارد.

نقاط قوت نویسش

  • تمرکز بر یک حوزه تخصصی
  • هزینه های استاندارد
  • تسویه حساب منظم

نقاط ضعف نویسش

  • فرایند بررسی صولانی
  • سخت‌گیری در جذب نویسنده

پارس کدرز

سایت فریلنسری پارس کدرز شباهت زیادی به پونیشا دارد و تقریبا ساختار عملکردی‌شان مشابه یکدیگر است. با این تفاوت که هزینه‌ی ایجاد پروژه فریلنسری در پارس کدرز ارزان‌تر است و در مقابل، تنوع کمتری در متخصص دارد.


وینا تلنت

وینا تلنت یک سایت فریلسنری متمایز از سه پیشنهاد پیشین است. بر خلاف سایت‌های قبلی که شما عمدتا با مشتریانی از ایران سروکار دارید، در ویناتلنت مشتریانی از سراسر جهان را می‌توانید پیدا کنید. به عبارت دیگر، هر پروژه فریلسنری که در این سایت ثبت می‌شود توسط یک مشتری و کارفرمای


سوالات متداول درباره‌ی کار فریلنسری

بهترین فریلنسری ایرانی کدام؟

بهترین یا بدترین در این موضوع معنایی ندارد. پیشنهاد ما آن است که در هر چهار سایتی که در این مقاله پیشنهاد شده ثبت نام کنید، چند پروژه فریلسنری را بررسی کنید و در نهایت تصمیم بگیرید که همکاری با کدام سایت برای‌تان مناسب‌تر است.

برای ثبت نام در سایت های فریلنسری به چه مدارکی نیاز است؟

مدارک خاصی مورد نیاز نیست، تنها مدارک هویتی برای تسویه حساب از شما درخواست می‌شود. همچنین ممکن است برای احراز توانایی شما آزمون‌هایی را مشخص کنند.

آیا سایت های فریلنسری ایرانی معتبرند؟

چهار سایت فریلنسری که در این یادداشت معرفی شد بله. جملگی دارای شرکت ثبت شده‌اند و سال‌هاست به فعالیت مشغول‌اند. در مورد بقیه سایت‌ها لازم است بررسی دقیق‌تری انجام دهید.

امتیاز بدهید!
1 بازخورد
  1. پونیشا خیلی خوبه و پروژه های زیادی روش هست. منتها درآمد واقعا پایینه. اونجا همه انتظار دارن کار عالی تحویل بگیرن و پول هم ندن!! برای تازه کارها خوبه و کمک میکنه که رزومه جمع کنید. ولی بعد از یه مدت دیگه باید خودتون مشتریهای خودتون رو پیدا کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مسیر شغلی چیست

مسیر شغلی به زبان آدمیزاد! راهنمای جامع و گام به گام طراحی مسیر شغلی

طراحی مسیر شغلی در هر مقطعی از مسیر حرفه‌ای مان قرار داشته باشیم، دریچه‌های تازه‌ای را به روی‌مان می‌گشاید و کمک می‌کند که با سرعت و کیفیت بیشتری رشد کنیم. در این مقاله، هرآن‌چه برای این ترسیم مسیر شغلی نیاز است بدانیم را گردآوری کردیم.
ادامه
مشاوره شغلی به زبان آدمیزاد

مشاوره کاری به چه درد می‌خورد؟ همه آن‌چه باید درباره مشاوره حرفه‌ای و کاری بدانیم.

مشاوره شغلی به شما کمک می‌کند که مسیر شغلی تان را با سرعت و کیفیت بیشتری طی کنید. می‌خواهید بدانید چطور؟ این نوشته را بخواهید تا هم از کارکردهای مشاوره حرفه ای آگاه شوید و هم بدانید که یک مشاور شغلی خود چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد.
ادامه
Total
0
Share