توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی | فرخ شهابی | مدیرعامل فرمالو

فرح شهابی هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل استارتاپ فرمالو است. فرخ و تیم‌اش فرمالو را در ایران راه انداختند و حالا، چند سالی می‌شود که در کشور استونی به توسعه‌اش مشغول‌اند. با فرخ درباره‌ی دلایل و شکل مهاجرتش و هم‌چنین، چالش‌های توسعه استارتاپ در بازار بین‌المللی صحبت کردم.
فرخ شهابی

فرخ شهابی از آن‌دست آدم‌های کم‌سروصدا، اما پراثر اکوسیستم استارتاپی ایران بود. از فعل ماضی استفاده کردم چون پس از رخدادهای آبان ۹۸ و قطعی اینترنت، تصمیم گرفت که کسب‌وکارهای خود را از ایران به کشوری دیگر منتقل کند. فرمالو حالا چندده هزار کاربر دارد و در عرض همین کمتر از سه سال توانسته در سه راند، دو میلیون یورو سرمایه جذب کند.

با فرخ درباره‌ی موضوعات مختلفی صحبت کردم. از مسیر شغلی و استارتاپ‌های مختلفی که ساخته تا اکوسیستم استارتاپی استونی و Pivotهای چنباره‌ی فرمالو در مسیر بازارپذیر شدن‌اش.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

۵/۵ - (۲ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
آیلار مکی

مصائب زنانه در فضای کار مردانه | آیلار مکی | موسس برند Joule

آیلار مکی موسس و مدیر بازاریابی برند ژول است. برندی که در صنعت غذایی فعال است و با سرمایه‌ای حداقلی توانسته رشدی نسبتا سریع را تجربه کند. اما قصه‌ی زندگی خود او از برندی که ساخته جذاب‌تر است: آیلار در ۹ سالگی از ایران مهاجرت می‌کند و پس از تحصیل و کار در آمریکا و کانادا، در حالی‌که خانواده‌اش خارج از ایران ساکن مانده‌اند، تنها به ایران باز می‌گردد و پس از چندسالی کار در شرکت‌های مختلف، برند ژول را بنیان می‌گذارد. با او درباره‌ی تجربه‌اش در مهاجرت معکوس و کار به عنوان «زن» در فضای ایران صحبت کردم.
ادامه
محمد کریمی

یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share