فرخ شهابی | هم‌بنیان‌گذار فرمالو | دشواری‌های کارآفرینی در خارج از ایران – روایتِ دوم

پس از دوسال، دوباره با فرخ شهابی گفت‌وگو کردم و با او درباره‌ی مسیر رشد فرمالو و دستاوردهای تازه‌شان گپ زدم. بخش مهمی از گفت‌وگو به دشواری‌های توسعه‌ی کسب‌وکارهای استارتاپی در خارج از ایران اختصاص یافت و در پایان اپیزود هم به موضوع هوش مصنوعی و امکان‌هایی‌که برای کارآفرینی فراهم می‌کند پرداختیم.
فرخ شهابی

در اپیزود پیشینِ کارگاه و در گفت‌وگو با محمد قائم‌پناه درباره‌ی تفاوت‌ها و دشواری‌های کارآفرینی در خارج از ایران صحبت کردیم. در این اپیزود، روایتِ فرخ شهابی را حول همان پرسش جویا شدم و درباره‌ی تجربه‌ی توسعه‌ی فرمالو طی دو سال گذشته در خارج از ایران گپ زدم. به‌نظر این دو روایت از منظر دید دو متخصص که تجربه‌ی راه‌اندازی استارتاپ‌هایی را در داخل و خارج از ایران داشته‌اند، می‌تواند تصویری -کمی- واضح‌تر از موقعیت عرضه کند.

فرخ شهابی هم‌بنیان‌گذار استارتاپ فرمالو است که در گفت‌وگوی قبلی‌ام با او که حدود دو سال پیش انجام شد، درباره‌ی مسیرِ طی کرده‌اش در ایران و دلایلش برای مهاجرت به استونی گپ زدیم. در این ایپزود، تمرکز اصلی بر مسیرِ فرمالو در خارج از ایران بود. فرمالو در این دو سال توانست ضمن جذب سرمایه در چند مرحله، کسب‌وکار خود به سطحی بین‌المللی برساند و ضمن تاسیس دفاتری تازه در انگلستان و کانادا، به بازیگر شناخته‌شده‌ای میان رقبای‌اش بدل شود.

بخش پایانی این گفت‌وگو به تاثیر هوش مصنوعی بر عرصه‌ی کسب‌وکار اختصاص یافت. فرخ شهابی ضمن توصیف، روندی که در این عرص -تا کنون- طی شده، مفروضات و پیش‌بینی‌های خود را پیرامون آتیه‌ی ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی عرضه کرد که شنیدن‌شان پر از فایده ست.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
هادی فرنود

امیدی به آینده‌ی اکوسیستم استارتاپی هست؟ | هادی فرنود | موسس کاموا و پاکت

هادی فرنود از قدیمی‌ترین آدم‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران است و با رویدادهای همفکر و راه ابریشم، نقش غیرقابل انکاری در توسعه‌ی آن داشته. حالا و یک دهه پس از آن دوران پرامید، با او درباره‌ی وضع موجود اکوسیستم، بحران‌هایی که تجربه کرده و آینده‌ی محتملی که که در پیش دارد، گپ زدم. هم‌چنین، درباره‌ی شکل راه‌اندازی استارتاپ «پاکت» و نحوه‌ی ایجاد و حفظ اعتماد کاربران گفت‌وگو کردم.
ادامه
محمد قائم پناه

محمد قائم‌پناه | موسس کشمون و اوستامو | دشواری‌های کارآفرینی در خارج از ایران

محمد قائم پناه بیان‌گذار و مدیرعامل پیشین استارتاپ کشمون در ایران بود و پس از واگذاری سهامش، به هلند مهاجرت کرد و در آن‌جا «اوستامو» را راه انداخت. با او درباره‌ی دشواری‌های راه انداختنِ کسب‌وکاری تازه در خارج از جغرافیای ایران، انگاره‌های شخصی و اثرشان بر مسیر کارآفرینی و تفاوت‌های فرهنگی در بین کشورهای مختلف گفت‌وگو کردم.
ادامه
علی آجودانیان

ریز و درشت ویرگول: از ابتدا تا جذب راند دوم سـرمایه | علی آجودانیان | مدیرعامل ویرگول

ویرگول یک شبکه‌ی اجتماعی متن‌محور است که امکانات استاندارد وبلاگ‌نویسی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. چیزی شبیه به مدیوم در ابعاد جهانی، که از جایی به بعد مسیری متفاوت را به فراخور ابعاد بازار محتوای فارسی در پیش گرفته. ویرگول اخیرا دومین راند جذب سرمایه خود را به ارزش ۴ میلیارد تومان موفقیت به سرانجام رسانید. با علی آجودانیان مدیرعامل ویرگول درباره‌ی جزئیات این سرمایه‌گذاری، سختی‌های مسیر و برنامه‌شان برای آینده گپ زدم.
ادامه
Total
0
Share